aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:11 Η aretha έγραψε: #261 18-08-07 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το Χαρχούδα τον θυμάστε? Click για ανάπτυξη... "Πιπινέζαααα... ΚΑΦΕΕΕ!!" Ισμήνη, ποια επεισόδια έχεις; Είσαι για καμιά πολιτιστική ανταλλαγή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:16 Η Ismini έγραψε: #262 18-08-07 17:16 Εχω τα παρακάτω Το άγαλμα του Χαρχούδα,Οι πρωτοβουλίες του Παπαγάλου, Η γιορτη της Αστροφεγγιάς, Ο Παπαγάλος μαθαίνει καλούς τρόπους, Τα γενέθλια της Χινάτης, Η κρυφη στέψη, το Χρυσαλιφούρφουρο! Αυτά! Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Αμε ειμαι για πολιτιστικη ανταλλαγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:20 Η aretha έγραψε: #263 18-08-07 17:20 Ωραίααααα!!! Λοιπόν εγώ έχω: "Δημαρχιακός Γραμματέας", "Ο Χαρχούδας στο εξωτερικό", "Ο Παπαγάλος Σταχτοπούτος", "Μπέιμπυ σίτερ", "Βρέχει" και "Κατα φαντασίαν αρρωστούλης" (έχω και τα δύο με τον Παπαγάλο που έχεις κι εσύ). Τα έχω σε mp3, σε βολεύουν έτσι ή προτιμάς να στα κάνω wav για να παίζουν και από απλό cd player? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:24 Η aretha έγραψε: #264 18-08-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα ακούσει ότι το αρχείο των εκπομπών έχει χαθεί, γιατί η ΕΡΤ έγραψε άλλα πράγματα πάνω στις κασέτες Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι αστικός μύθος, αλλά αν τα είχε η ΕΡΤ νομίζω θα τα είχε αξιοποιήσει κάπως μέχρι τώρα... Παλιά είχα κι ένα δίσκο βινυλίου με δύο επεισόδια (το "Μάσα Σιδερομάσα" και το "Μουσείο"), αλλά δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #265 18-08-07 17:32 Τα προτιμώ σε wav ! ΘΑ σου τα γραψω κι εγω και συνενοουμαστε απο Δευτερα για την ανταλλαγη οκ? Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:33 Η ruko έγραψε: #266 18-08-07 17:33 Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες. Δεν είναι μύθος. Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:37 Η aretha έγραψε: #267 18-08-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το Χαρχούδα τον θυμάστε? Click για ανάπτυξη... "Πιπινέζαααα... ΚΑΦΕΕΕ!!" Ισμήνη, ποια επεισόδια έχεις; Είσαι για καμιά πολιτιστική ανταλλαγή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:16 Η Ismini έγραψε: #262 18-08-07 17:16 Εχω τα παρακάτω Το άγαλμα του Χαρχούδα,Οι πρωτοβουλίες του Παπαγάλου, Η γιορτη της Αστροφεγγιάς, Ο Παπαγάλος μαθαίνει καλούς τρόπους, Τα γενέθλια της Χινάτης, Η κρυφη στέψη, το Χρυσαλιφούρφουρο! Αυτά! Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Αμε ειμαι για πολιτιστικη ανταλλαγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:20 Η aretha έγραψε: #263 18-08-07 17:20 Ωραίααααα!!! Λοιπόν εγώ έχω: "Δημαρχιακός Γραμματέας", "Ο Χαρχούδας στο εξωτερικό", "Ο Παπαγάλος Σταχτοπούτος", "Μπέιμπυ σίτερ", "Βρέχει" και "Κατα φαντασίαν αρρωστούλης" (έχω και τα δύο με τον Παπαγάλο που έχεις κι εσύ). Τα έχω σε mp3, σε βολεύουν έτσι ή προτιμάς να στα κάνω wav για να παίζουν και από απλό cd player? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:24 Η aretha έγραψε: #264 18-08-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα ακούσει ότι το αρχείο των εκπομπών έχει χαθεί, γιατί η ΕΡΤ έγραψε άλλα πράγματα πάνω στις κασέτες Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι αστικός μύθος, αλλά αν τα είχε η ΕΡΤ νομίζω θα τα είχε αξιοποιήσει κάπως μέχρι τώρα... Παλιά είχα κι ένα δίσκο βινυλίου με δύο επεισόδια (το "Μάσα Σιδερομάσα" και το "Μουσείο"), αλλά δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #265 18-08-07 17:32 Τα προτιμώ σε wav ! ΘΑ σου τα γραψω κι εγω και συνενοουμαστε απο Δευτερα για την ανταλλαγη οκ? Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:33 Η ruko έγραψε: #266 18-08-07 17:33 Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες. Δεν είναι μύθος. Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:37 Η aretha έγραψε: #267 18-08-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω τα παρακάτω Το άγαλμα του Χαρχούδα,Οι πρωτοβουλίες του Παπαγάλου, Η γιορτη της Αστροφεγγιάς, Ο Παπαγάλος μαθαίνει καλούς τρόπους, Τα γενέθλια της Χινάτης, Η κρυφη στέψη, το Χρυσαλιφούρφουρο! Αυτά! Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Αμε ειμαι για πολιτιστικη ανταλλαγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:20 Η aretha έγραψε: #263 18-08-07 17:20 Ωραίααααα!!! Λοιπόν εγώ έχω: "Δημαρχιακός Γραμματέας", "Ο Χαρχούδας στο εξωτερικό", "Ο Παπαγάλος Σταχτοπούτος", "Μπέιμπυ σίτερ", "Βρέχει" και "Κατα φαντασίαν αρρωστούλης" (έχω και τα δύο με τον Παπαγάλο που έχεις κι εσύ). Τα έχω σε mp3, σε βολεύουν έτσι ή προτιμάς να στα κάνω wav για να παίζουν και από απλό cd player? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:24 Η aretha έγραψε: #264 18-08-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα ακούσει ότι το αρχείο των εκπομπών έχει χαθεί, γιατί η ΕΡΤ έγραψε άλλα πράγματα πάνω στις κασέτες Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι αστικός μύθος, αλλά αν τα είχε η ΕΡΤ νομίζω θα τα είχε αξιοποιήσει κάπως μέχρι τώρα... Παλιά είχα κι ένα δίσκο βινυλίου με δύο επεισόδια (το "Μάσα Σιδερομάσα" και το "Μουσείο"), αλλά δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #265 18-08-07 17:32 Τα προτιμώ σε wav ! ΘΑ σου τα γραψω κι εγω και συνενοουμαστε απο Δευτερα για την ανταλλαγη οκ? Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:33 Η ruko έγραψε: #266 18-08-07 17:33 Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες. Δεν είναι μύθος. Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:37 Η aretha έγραψε: #267 18-08-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίααααα!!! Λοιπόν εγώ έχω: "Δημαρχιακός Γραμματέας", "Ο Χαρχούδας στο εξωτερικό", "Ο Παπαγάλος Σταχτοπούτος", "Μπέιμπυ σίτερ", "Βρέχει" και "Κατα φαντασίαν αρρωστούλης" (έχω και τα δύο με τον Παπαγάλο που έχεις κι εσύ). Τα έχω σε mp3, σε βολεύουν έτσι ή προτιμάς να στα κάνω wav για να παίζουν και από απλό cd player? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:24 Η aretha έγραψε: #264 18-08-07 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα ακούσει ότι το αρχείο των εκπομπών έχει χαθεί, γιατί η ΕΡΤ έγραψε άλλα πράγματα πάνω στις κασέτες Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι αστικός μύθος, αλλά αν τα είχε η ΕΡΤ νομίζω θα τα είχε αξιοποιήσει κάπως μέχρι τώρα... Παλιά είχα κι ένα δίσκο βινυλίου με δύο επεισόδια (το "Μάσα Σιδερομάσα" και το "Μουσείο"), αλλά δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #265 18-08-07 17:32 Τα προτιμώ σε wav ! ΘΑ σου τα γραψω κι εγω και συνενοουμαστε απο Δευτερα για την ανταλλαγη οκ? Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:33 Η ruko έγραψε: #266 18-08-07 17:33 Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες. Δεν είναι μύθος. Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:37 Η aretha έγραψε: #267 18-08-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε? Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα ακούσει ότι το αρχείο των εκπομπών έχει χαθεί, γιατί η ΕΡΤ έγραψε άλλα πράγματα πάνω στις κασέτες Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι αστικός μύθος, αλλά αν τα είχε η ΕΡΤ νομίζω θα τα είχε αξιοποιήσει κάπως μέχρι τώρα... Παλιά είχα κι ένα δίσκο βινυλίου με δύο επεισόδια (το "Μάσα Σιδερομάσα" και το "Μουσείο"), αλλά δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμιση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:32 Η Ismini έγραψε: #265 18-08-07 17:32 Τα προτιμώ σε wav ! ΘΑ σου τα γραψω κι εγω και συνενοουμαστε απο Δευτερα για την ανταλλαγη οκ? Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:33 Η ruko έγραψε: #266 18-08-07 17:33 Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες. Δεν είναι μύθος. Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:37 Η aretha έγραψε: #267 18-08-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα προτιμώ σε wav ! ΘΑ σου τα γραψω κι εγω και συνενοουμαστε απο Δευτερα για την ανταλλαγη οκ? Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:33 Η ruko έγραψε: #266 18-08-07 17:33 Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες. Δεν είναι μύθος. Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:37 Η aretha έγραψε: #267 18-08-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες. Δεν είναι μύθος. Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 17:37 Η aretha έγραψε: #267 18-08-07 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα; Click για ανάπτυξη... Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! Αρχική Δημοσίευση από ruko: Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Click για ανάπτυξη... Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 18:17 Η AGGELIKI έγραψε: #268 18-08-07 18:17 πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαιλες και εβλεπα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 21:13 Η aspasiapef: #269 18-08-07 21:13 Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!! Που τα βρήκατε? "Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...." Κι άλλα ωραία άσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2007 στις 23:47 Η cloud έγραψε: #270 18-08-07 23:47 Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2007 στις 00:54 Η Ismini έγραψε: #271 19-08-07 00:54 Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cloud: Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν.. Click για ανάπτυξη... Tη φίλη του τη Μπομπίλα! Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 00:37 Η mimikaki έγραψε: #272 23-08-07 00:37 Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θυμάται κανείς αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:06 Η Cleopatra: #273 23-08-07 01:06 Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:08 Η Ismini έγραψε: #274 23-08-07 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cleopatra: Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 01:17 Η Cleopatra: #275 23-08-07 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....) Click για ανάπτυξη... ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 07:31 Η AGGELIKI έγραψε: #276 23-08-07 07:31 αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η anabou έγραψε: #277 23-08-07 10:32 Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2007 στις 11:34 Η mimikaki έγραψε: #278 23-08-07 11:34 και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2007 στις 19:36 Η Κατερίνα έγραψε: #279 26-08-07 19:36 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2007 στις 09:13 Η aspasiapef: #280 27-08-07 09:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το θυμάται κανείς αυτό??? Click για ανάπτυξη... Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή είτε πολύ μεγάλη.... Ποιας χρονολογίας είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.