aretha
Περιβόητο μέλος
"Πιπινέζαααα... ΚΑΦΕΕΕ!!"Το Χαρχούδα τον θυμάστε?

Ισμήνη, ποια επεισόδια έχεις; Είσαι για καμιά πολιτιστική ανταλλαγή;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Το άγαλμα του Χαρχούδα,Οι πρωτοβουλίες του Παπαγάλου, Η γιορτη της Αστροφεγγιάς, Ο Παπαγάλος μαθαίνει καλούς τρόπους, Τα γενέθλια της Χινάτης, Η κρυφη στέψη, το Χρυσαλιφούρφουρο!
Αυτά!
Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε?
Αμε ειμαι για πολιτιστικη ανταλλαγη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν εγώ έχω: "Δημαρχιακός Γραμματέας", "Ο Χαρχούδας στο εξωτερικό", "Ο Παπαγάλος Σταχτοπούτος", "Μπέιμπυ σίτερ", "Βρέχει" και "Κατα φαντασίαν αρρωστούλης" (έχω και τα δύο με τον Παπαγάλο που έχεις κι εσύ).
Τα έχω σε mp3, σε βολεύουν έτσι ή προτιμάς να στα κάνω wav για να παίζουν και από απλό cd player?
aretha
Περιβόητο μέλος
Κάποτε είχα ακούσει ότι το αρχείο των εκπομπών έχει χαθεί, γιατί η ΕΡΤ έγραψε άλλα πράγματα πάνω στις κασέτεςΕκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε?

Παλιά είχα κι ένα δίσκο βινυλίου με δύο επεισόδια (το "Μάσα Σιδερομάσα" και το "Μουσείο"), αλλά δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμιση

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά...
ruko
Διάσημο μέλος
Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες.
Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται;
aretha
Περιβόητο μέλος
Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!!Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα;

Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!!Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας.

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
λες και εβλεπα θριλερ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Που τα βρήκατε?
"Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα...."

Κι άλλα ωραία άσματα...

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες??

Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν..

Ismini
Διάσημο μέλος
Tη φίλη του τη Μπομπίλα!Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν..
![]()
Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? 

Ismini
Διάσημο μέλος
Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά??![]()

Εγω τι να πω τώρα?
(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
![]()
Εγω τι να πω τώρα?(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....)

ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? 

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία?Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!!![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή
είτε πολύ μεγάλη
.... Ποιας χρονολογίας είναι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool