Τέστ γήρανσης!

Το Χαρχούδα τον θυμάστε?
"Πιπινέζαααα... ΚΑΦΕΕΕ!!" :lol::lol::lol:

Ισμήνη, ποια επεισόδια έχεις; Είσαι για καμιά πολιτιστική ανταλλαγή;; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω τα παρακάτω
Το άγαλμα του Χαρχούδα,Οι πρωτοβουλίες του Παπαγάλου, Η γιορτη της Αστροφεγγιάς, Ο Παπαγάλος μαθαίνει καλούς τρόπους, Τα γενέθλια της Χινάτης, Η κρυφη στέψη, το Χρυσαλιφούρφουρο!
Αυτά!
Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε?

Αμε ειμαι για πολιτιστικη ανταλλαγη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίααααα!!! :)
Λοιπόν εγώ έχω: "Δημαρχιακός Γραμματέας", "Ο Χαρχούδας στο εξωτερικό", "Ο Παπαγάλος Σταχτοπούτος", "Μπέιμπυ σίτερ", "Βρέχει" και "Κατα φαντασίαν αρρωστούλης" (έχω και τα δύο με τον Παπαγάλο που έχεις κι εσύ).
Τα έχω σε mp3, σε βολεύουν έτσι ή προτιμάς να στα κάνω wav για να παίζουν και από απλό cd player?

Εκείνο το τέλειο που είχαν φτιάξει ειδικά για τα Χριστούγεννα να υπάρχει πουθενά αραγε?
Κάποτε είχα ακούσει ότι το αρχείο των εκπομπών έχει χαθεί, γιατί η ΕΡΤ έγραψε άλλα πράγματα πάνω στις κασέτες :mad::down: Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν είναι αστικός μύθος, αλλά αν τα είχε η ΕΡΤ νομίζω θα τα είχε αξιοποιήσει κάπως μέχρι τώρα... :hmm:
Παλιά είχα κι ένα δίσκο βινυλίου με δύο επεισόδια (το "Μάσα Σιδερομάσα" και το "Μουσείο"), αλλά δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμιση :(

Τα προτιμώ σε wav ! ΘΑ σου τα γραψω κι εγω και συνενοουμαστε απο Δευτερα για την ανταλλαγη οκ?
Ναι εχουν χαθει τα περισσοτερα. Μαλιστα η Λιλιπουπολη ειχε απαγορευτει ως 'Κομουνιστική". Τα γραφει ο Χατζιδάκης στον προλογο του δισκου με τα τραγουδια της Λιλιπουλης αυτά...

Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα;

Αλίκη, δεν γνωρίζω για τη Λιλιπούπολη, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλά επεισόδια κλασικών ελληνικών σειρών χάθηκαν με τον τρόπο που περιέγραψες.:down: Δεν είναι μύθος.

Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας. Βέβαια, η Ραδιοτηλεόραση έδινε παλιά τη Λωξάντρα. Τα έπαιρνε κανείς να μας πει τι γίνεται;

Κι εγώ θέλω Λιλιπούπολη! Πού θα τα βρω όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα;
Μα, από την Ισμήνη κι εμένα φυσικά!! :P
Έχω ακούσει ότι έχουν χαθεί επεισόδια της Λωξάντρας, καθώς και της Φρουτοπίας.
Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! ;)

πω,πω οταν εδειχνε την φρουτοπια ημουν μικρη και θυμαμαι μου ειχε μεινει πολυ εντομα μια σκηνη,που θα τηγανιζανε 2 μπανανες(αν θυμαμαι καλα)ή μηπως ητανε τα καλαμποκια? για τιμωρια!ειχα τρομοκρατηθει θυμαμαι:lol:λες και εβλεπα θριλερ!

Θέλω κι εγώ Λιλιπούπολη!!!!:( Που τα βρήκατε?:hmm:
"Χτύπα τα πόδια σου κινέζα, γιανα μη κόψει η μαγιονέζα....":whistle::whistle::whistle: Κι άλλα ωραία άσματα...:P:lol::lol:

Άκουγα κι εγώ Λιλιπούπολη παλιά που τα είχανε γράψει σε κασσέτες οι γονείς μου :lol:
Τι να απογίναν άραγε αυτές οι κασσέτες?? :hmm::hmm:
Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν..

:D:D

Μου άρεσε πάντως πολύ η Πιπινέζα με τον παπαγάλο τον Μπιξ Μπιξ και τον φίλο του, τον ..δεν θυμάμαι πώς τον έλεγαν..

:D:D
Tη φίλη του τη Μπομπίλα!

Ασπασία θα στα γράψουμε κι εσένα!

Το θυμάται κανείς αυτό???:D:D

Αχ τι μου θυμίζεις.... ήταν από τα αγαπημένα μου..:inlove:Περίμενα πως και πως να το δω όταν ήμουν μικρή..Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? :hmm::(

Πότε πέρασαν τόσα χρόνια βρε παιδιά?? :hmm::(
:lol::lol::lol:
Εγω τι να πω τώρα?:hmm:(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....)

:lol::lol::lol:
Εγω τι να πω τώρα?:hmm:(που σε περνάω κατά πολύ εννοώ....)

:lol::lol::lol: ότι εγώ βρίσκομαι στην πρώτη μετεφηβική ηλικία κι εσύ στην δεύτερη?? :P:rolleyes:

αχ,ναιιιι!το ειχα ξεχασει αυτο:)

Κι εγώ το έβλεπα όταν ήμουν μικρή! Ήξερα και το τραγουδάκι απ'έξω!

και εγώ με το που το άκουσα άρχισα να τραγουδάω το τραγουδάκι:P:P:P

Η Φρουτοπία έχει επιζήσει! Την έδειχνε πριν λίγα χρόνια σε επανάληψη η ΕΤ1, τα έχω κι αυτά σε dvd, αν θες!! ;)
Αλίκηηηηηη.......μήπως θα μπορούσες να την κάνεις πάσα κι από δω μεριά τη Φρουτοπία?:redface:

Το θυμάται κανείς αυτό???:D:D
Ούτε που το έχω ξαναδεί! Είτε είμαι πολύ μικρή :rolleyes: είτε πολύ μεγάλη:redface:.... Ποιας χρονολογίας είναι?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back