Τα Μaine Coon-άκια!!

καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα! (Αφου αλλαξε η μερα)

Στο κεντρο της Αθηνας γινεται χαμος. Πολλοι απο εσας θα το μαθετε μολις ξυπνησετε.
Ναι Στελλα, ο Μουψης ειναι στο βιντεο. "Ανεβαινει" ευκολα ενα τετοιο βιντεο.
Η Cammy ειναι σουπερ στις φωτογραφιες. Εχει μεγαλωσει αρκετα.
Και moukelis ευχαριστω για την φιλοφρονηση.
Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα! Παυλο σερνεται το internet σημερα...μπορεις να μου βαλεις τις φωτο η video του Μουψη που εβαλες...

Καλημερα. To video ειναι στο you tube. Δεν μπορω να το βαλω εδω.

Καλημέρα Παύλο!Τις φωτό με την Cammy και τον Spiderman τις είδες; Η κόρη μου τις έβγαλε και όταν μου τις έδειξε σκέφτηκα Αυτές είναι για τον Παύλο!!!:P

Καλημερα Στελλα. Δεν σου ειπα πιο πανω ποσο σουπερ βρηκα την Cammy στις φωτογραφιες? Ναι, αυτες με τον spidey ειναι ολα τα λεφτα. Μπραβο στην κορη σου. :up:

Καλημέρα Μέιν κουνάκια!!!! Πώς πάτε σήμερα????
Νεκταρία μου ελπίζω όλα καλά με την κουκλίτσα τη μανουλα!!!!:up:

Εμενα στο "Αμαλια". Και βασικα καναμε βολτα και Δελφους και Αραχωβα.
ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!!
να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!!

ααα πολυ ωραια!!!ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο αυτο!!!αντε να μας ξαναρθετε αφου περασατε καλα!!!
να χαιρεσαι το γατακι σου ειναι πολυ γυλκουλης!!!

Ναι, οντως. Ε, να ξαναρθουμε.
Και σε ευχαριστω.

Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• elektra (2) αντίγραφο.jpg
    elektra (2) αντίγραφο.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • elizabeth (2) αντίγραφο.jpg
    elizabeth (2) αντίγραφο.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • elvin (2) αντίγραφο.jpg
    elvin (2) αντίγραφο.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Τα μωρακια μας τριων ημερων,οχι τιποτα αλλο για να μη σκουζει η Δωρα:lol::lol::lol:

O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ.

Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα....:)

O Elvin ειναι ολα τα λεφτα. Ολα δηλαδη, αλλα αυτος μου αρεσει πολυ.
Πραγματικα Παυλο ειναι super!!!!! Να φανταστεις το πρωι ηταν 190 γρ.οσο ηθελαν να φτασουν τα προηγουμενα σε 20 μερες:up::down::up:

τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος...:redface:

Κυρία Νεκταρία τα μωρά είναι πανέμορφα!!!Σκέτη ευτυχία απο χνουδάτη γουνίτσα!!!Να σας ζήσουν και αυτά και η ταλαιπωρημένη τους μανούλα....:)
Σε ευχαριστω κοριτσι μου,τελος καλο ολα καλα:down::rolleyes:

Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!!
Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω!:P:lol:
Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...:lol:)

Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου...

Αγαααααπες μουυυυυυ!!!!!!!!
Σκουζω ε;Καλα δε ντρεπεσαι;Εγω που ξενυχτουσα φταιω!:P:lol:
Καλε ειναι πανεμορφα,ειδικα τα κοριτσακια!Θα βγουν ιδια με το μπαμπα τους;Κριμα που θα ερθω για τοσο λιγο και δεν θα μπορεσω να σε επισκεφθω...Ηθελα πολυ να δω τις γατες σου(κι εσενα,να σκουξω κι απο κοντα...:lol:)
:lol::lol::lol::lol:
ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε:P

Γιναμε διεθνεις! Δειτε μας!

https://www.youtube.com/watch?v=E59umkiV_Q0

Παω μια βολτιτσα τωρα. Θα δω τα σχολια σας μετα.

κουκλος...

Παύλο,αφιερωμένες!!;):P
Πάντως τον Spidey τον ρίξαμε πολύ εύκολα στο κρεββάτι!!:lol::lol:

τελεια η μικρη...

Πάρτε και μερικες Χριστουγεννιάτικες!!:)

να τα χαιρεστε τα παιδακια σας!:happy:

:lol::lol::lol::lol:
ξεκαρδιστικα ,σε καλο σου,παραπονιαρα μου.Για κανονησε να παρεις καμμια μεταθεση Σαλαμινα να βλεπομαστε:P
Μωρε μακαρι να γινοταν,αλλα δεν παιρνω αρκετα μορια εδω που ειμαι...Το καλοκαιρι λεω να σου κανονισω μια επισκεψη(χωρις το Δημητρη,γιατι μας βλεπω να αποκταμε τριτο γατι):P

Α να συμπληρωσω οτι Elvin ηταν το πρωτο ονομα του Σειριου...
Αρχιζουμε και εχουμε κοινα μεταξυ μας......;)

Ναι,μ'αρεσε γιατι θυμιζε ξωτικουλι...Νεκταρια το καφε χρωμα βγαινει αργοτερα;Γιατι τα κοριτσακια φαινονται μονο μαυρο και ασημι(ή βλεπω μονο οτι θελω; )

τελειο το αγοράκι..θα γινει κούκλος...:redface:
Ειναι το χρωμα που ηθελες....μας προλαβαν τα βιρμανακια....ηταν τυχερο να συμβει:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back