Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Βάσια13859: #941 26-11-08 10:01 χρονια πολλα και απο εμάς!!πολυχρονη και με πολλά γατια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ESTELLE έγραψε: #942 26-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια πολλα και απο εμάς!!πολυχρονη και με πολλά γατια.. Click για ανάπτυξη... Βάσια ευχαριστώ πολύ!Καλά αυτή ήταν και γ%*ώ τις ευχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #943 26-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Οχι εχει 17000 μονιμους κατοικους οποτε η κινηση το χειμωνα ειναι οπως το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Ο EL GATO έγραψε: #944 26-11-08 10:54 Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 26-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Κι εμένα αυτος μου έκανε κλικ περισσότερο απ΄την αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ESTELLE έγραψε: #946 26-11-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Ο EL GATO έγραψε: #947 26-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα και απο εμάς!!πολυχρονη και με πολλά γατια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η ESTELLE έγραψε: #942 26-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια πολλα και απο εμάς!!πολυχρονη και με πολλά γατια.. Click για ανάπτυξη... Βάσια ευχαριστώ πολύ!Καλά αυτή ήταν και γ%*ώ τις ευχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #943 26-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Οχι εχει 17000 μονιμους κατοικους οποτε η κινηση το χειμωνα ειναι οπως το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Ο EL GATO έγραψε: #944 26-11-08 10:54 Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 26-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Κι εμένα αυτος μου έκανε κλικ περισσότερο απ΄την αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ESTELLE έγραψε: #946 26-11-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Ο EL GATO έγραψε: #947 26-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: χρονια πολλα και απο εμάς!!πολυχρονη και με πολλά γατια.. Click για ανάπτυξη... Βάσια ευχαριστώ πολύ!Καλά αυτή ήταν και γ%*ώ τις ευχές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #943 26-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Οχι εχει 17000 μονιμους κατοικους οποτε η κινηση το χειμωνα ειναι οπως το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Ο EL GATO έγραψε: #944 26-11-08 10:54 Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 26-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Κι εμένα αυτος μου έκανε κλικ περισσότερο απ΄την αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ESTELLE έγραψε: #946 26-11-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Ο EL GATO έγραψε: #947 26-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ πολύ Δώρα μου!!Φιλιά στα γατουλίνια σου και στην όμορφη Κάλυμνο!!Ελπίζω να μην είναι πολύ φρίκη εκεί τώρα το χειμώνα!Το καλοκαίρι πάντως είναι πολύ ωραία!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Οχι εχει 17000 μονιμους κατοικους οποτε η κινηση το χειμωνα ειναι οπως το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:54 Ο EL GATO έγραψε: #944 26-11-08 10:54 Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 26-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Κι εμένα αυτος μου έκανε κλικ περισσότερο απ΄την αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ESTELLE έγραψε: #946 26-11-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Ο EL GATO έγραψε: #947 26-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 26-11-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Κι εμένα αυτος μου έκανε κλικ περισσότερο απ΄την αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ESTELLE έγραψε: #946 26-11-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Ο EL GATO έγραψε: #947 26-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μάλλον προς τον Duran κλείνω..Ξέρω γω,μου έκανε κλικ και το όνομα απο την αρχή!Τώρα απο κοντά πώς είναι,εσύ ξέρεις καλύτερα..Δεν μπορώ ακόμα να διακρινω μεγάλες διαφορές ανάμεσά τους... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Κι εμένα αυτος μου έκανε κλικ περισσότερο απ΄την αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 11:23 Η ESTELLE έγραψε: #946 26-11-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Ο EL GATO έγραψε: #947 26-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, καλημερα και χρονια πολλα. Να χαιρεσαι την γιορτη σου, την οικογενεια σου και το νεο σου γατακι. Παντα με καλη υγεια. Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Ο EL GATO έγραψε: #947 26-11-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα Παύλο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Να χαίρεσαι κι εσυ το Μουψάκι σου!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Στελλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο EL GATO έγραψε: #948 26-11-08 14:49 A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #949 26-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A, ναι! Δε σας ειπα.... Εχτες το παιδι μαθαινε να παιζει xbox 360. Επαιζα εγω και εκεινος περιεργαζοταν τα πληκτρα. Οποτε μπορουσε απλωνε και το χερι του!!!! Click για ανάπτυξη... καλέ μη σε δούνε να γράφεις...πάνω στο πληκτρολόγιο κατευθείαν Εμένα ο Μορφέας το κάνειμε τις ποδάρες του...ή Σεμέλη λιγότερο ενώ η Καλυψώ κλασικά περιορίζεται στην αγκαλιά της μαμάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο EL GATO έγραψε: #950 26-11-08 22:10 Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:18 Η ESTELLE έγραψε: #951 26-11-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα το επιμονο να μην καθεται να το χτενισω? Click για ανάπτυξη... Α καλά!Ούτε εμένα κάθεται το σκ£%τό!!Σαν τη σβούρα κάνει!!Αλλά τη χτενίζω κάθε μέρα για να μαθαίνει!Κόψαμε και τα νυχάκια προχθές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Ο EL GATO έγραψε: #952 26-11-08 22:29 Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η ESTELLE έγραψε: #953 26-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα και πως την χτενιζεις? Εγω πρεπει να του ριξω υπνωτικο στο νερο για να τα καταφερω. Οχι οτι εχω καταφερει να τον χτενισω ποτε. Καλα, για νυχια ουτε λογος... Στον κτηνιατρο μολις ερθει η ωρα. Click για ανάπτυξη... Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Ο EL GATO έγραψε: #954 26-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Την κρατάω απο τα χεράκια και τη βουρτσίζω!Στα νύχια την κρατάω εγώ και της τα κόβει ο άντρας μου!Είναι ειδικός στο πεντικιούρ!! Click για ανάπτυξη... Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Η ESTELLE έγραψε: #955 26-11-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλιστα! Καλα δεν παιζει αυτο. Ετσι πως κανει αυτος.... Καταφερα και τον χτενισα λιγο τωρα που κοιμαται. Click για ανάπτυξη... Αρχισε και κάνει λίγα κομπάκια η γούνα της και προσπαθώ να τη χτενίζω όσο πιο συχνά γίνεται,κάθεται δεν κάθεται.Και τα νύχια της ήταν σαν αγκίστρια,δεν γινόταν να μην τα κόψουμε!Είχαμε συνηθίσει απο την προηγούμενη τη γατούλα μας οπότε είχαμε μια κάποια εμπειρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η ESTELLE έγραψε: #956 26-11-08 22:45 Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α!!Πήρα προαγωγή!!Εγινα Cat lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:21 Η Νεκταρια έγραψε: #957 26-11-08 23:21 Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:22 Η ESTELLE έγραψε: #958 26-11-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Παιδια τις ειδατε τις καινουργιες φωτογραφιες που εβαλα? Click για ανάπτυξη... Πότε;Tελευταία φορά μπήκα το απόγευμα αλλά μου φάνηκε ότι ήταν οι ίδιες.Κάτσε να ξαναμπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:25 Η ESTELLE έγραψε: #959 26-11-08 23:25 Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τις είδα τις καινούριες!!Ο Duran τελικά φαίνεται πιο τσαχπίνης!Το θέλω το νινίίίίίί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η ESTELLE έγραψε: #960 26-11-08 23:27 Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρία τί γίνεται με τους αλλους που ενδιαφέρονται για τον Duran;Πως θα κλείσει το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.