ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.861 25-01-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... σας αρεσει η μπαγιατικη τουρτα κα Δωρα ή προτιματε την κατεψυγμενη? Θα ερθουμε με φρεσκια τουρτα τοτε...με special φωτο του Σειριου και της Μοιρα πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #3.862 25-01-09 18:53 Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια... Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.863 25-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια... Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα; Click για ανάπτυξη... μωρε μια χαρα θα ηταν...θα σου κανουν και delivery Μοιρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Η moukelis έγραψε: #3.864 25-01-09 19:05 Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.865 25-01-09 19:05 Να αυτοπροσκαλεστω μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #3.866 25-01-09 19:06 Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #3.867 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε; Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο... Click για ανάπτυξη... σας αρεσει η μπαγιατικη τουρτα κα Δωρα ή προτιματε την κατεψυγμενη? Θα ερθουμε με φρεσκια τουρτα τοτε...με special φωτο του Σειριου και της Μοιρα πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:53 Η moukelis έγραψε: #3.862 25-01-09 18:53 Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια... Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.863 25-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια... Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα; Click για ανάπτυξη... μωρε μια χαρα θα ηταν...θα σου κανουν και delivery Μοιρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Η moukelis έγραψε: #3.864 25-01-09 19:05 Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.865 25-01-09 19:05 Να αυτοπροσκαλεστω μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #3.866 25-01-09 19:06 Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #3.867 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια... Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.863 25-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια... Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα; Click για ανάπτυξη... μωρε μια χαρα θα ηταν...θα σου κανουν και delivery Μοιρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Η moukelis έγραψε: #3.864 25-01-09 19:05 Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.865 25-01-09 19:05 Να αυτοπροσκαλεστω μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #3.866 25-01-09 19:06 Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #3.867 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια... Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα; Click για ανάπτυξη... μωρε μια χαρα θα ηταν...θα σου κανουν και delivery Μοιρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Η moukelis έγραψε: #3.864 25-01-09 19:05 Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.865 25-01-09 19:05 Να αυτοπροσκαλεστω μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #3.866 25-01-09 19:06 Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #3.867 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.865 25-01-09 19:05 Να αυτοπροσκαλεστω μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #3.866 25-01-09 19:06 Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #3.867 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να αυτοπροσκαλεστω μηπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η moukelis έγραψε: #3.866 25-01-09 19:06 Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #3.867 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #3.867 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.868 25-01-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι! Click για ανάπτυξη... Περιφημα τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.869 25-01-09 19:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη. Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε; Click για ανάπτυξη... Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.870 25-01-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα? Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις? Click για ανάπτυξη... Την τελειωσα. Και την εστειλα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι πως το καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum... Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε Click για ανάπτυξη... Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:15 Ο EL GATO έγραψε: #3.871 25-01-09 19:15 Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:16 Η moukelis έγραψε: #3.872 25-01-09 19:16 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Υπομονη τοτε ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα και μαλιστα πολυ καλη,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου σου το ευχομαι Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.873 25-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #3.874 25-01-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τετοια καρακαλονα καλε ουρα υπαρχει απο γαμπρους απλα ερχονται στον δρομο ειναι Click για ανάπτυξη... Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:24 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.875 25-01-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα. Click για ανάπτυξη... Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:31 Η Raisa έγραψε: #3.876 25-01-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. Click για ανάπτυξη... καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει! Click για ανάπτυξη... Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:36 Η Νεκταρια έγραψε: #3.877 25-01-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε... Click για ανάπτυξη... Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:40 Ο EL GATO έγραψε: #3.878 25-01-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου? Click για ανάπτυξη... Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.879 25-01-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 193 194 195 196 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 194 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε??? Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια! Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα... πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι 7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον μια χαψια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2009 στις 19:43 Η moukelis έγραψε: #3.880 25-01-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα καποια στιγμη θα γινει εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου μια παλαμη γατα Click για ανάπτυξη... Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο. Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.