Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλα δε ντρεπεστε λιγακι,δεν κρατησατε ουτε ενα κομματακι για μας που ξεροσταλιαζαμε και σας περιμεναμε να γυρισετε;:mad:
Κι εγω που ηθελα να σας καλεσω για Καθαρα Δευτερα στην Καλυμνο...:whistle:
σας αρεσει η μπαγιατικη τουρτα κα Δωρα ή προτιματε την κατεψυγμενη?:P
Θα ερθουμε με φρεσκια τουρτα τοτε...με special φωτο του Σειριου και της Μοιρα πανω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια...:hmm::P
Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ...ετσι οπως το θετεις...προτιμω τη φρεσκια...:hmm::P
Σοβαρα τωρα,το λεγαμε προχτες με τη Βασιλικη,αν θελετε κανονιστε εκδρομουλα για τριημερο Καθαρας Δευτερας.Τι καλυτερο απο φρεσκα νησιωτικα θαλασσινα;
μωρε μια χαρα θα ηταν...θα σου κανουν και delivery Μοιρα??:hmm:;)

Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη.
Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε;:lol:

Να αυτοπροσκαλεστω μηπως:P:redface::lol:

Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι!:P

DSC00792.jpg
Αχουυυυ.ο Τρόι σε τούρτα:confused:......εεμμ βέβαια, με τέτοια επιτυχία και τέτοιο fan club αυτός ο γάτος:rolleyes::rolleyes:.μήπως να βγάζαμε και μπλουζάκια, καπελάκια, κούπες, τετράδια κτλ. με την φωτό του???:hmm::up::up:

Μα η πρόσκληση είναι ανοιχτη Δημητρη,οποιος μπορει και θελει μπαινει στο καραβανι!:P

Περιφημα τοτε:D:up:

Δε νομιζω...Χτες πηγαμε στη γιατρο της και μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ζευγαρωσει σε εναμισι με δυο μηνες.Οποτε δεν ξερω αν θα ειναι ακομα αστειρωτος ο Σιμπακος,θα το συζητησουμε με τη Βασιλικη.
Γιατι χωρις delivery Μόιρας δεν ερχεστε;:lol:

Υπομονη τοτε:)
ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα:up: και μαλιστα πολυ καλη:D,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου:happy: σου το ευχομαι;)

Τι εγινε βρε παιδια που ειστε,θα μιλαω μονη μου σαν τον Παυλο?Θα στειλετε καμμια φωτογραφια απο τα χθεσινα?
Ναναι καλα μονο ο Δημητρης μου κανει παρεα.Παυλο δεν τελειωσες την εργασια,ακομα τη στελνεις?

Την τελειωσα. Και την εστειλα...:cool:

κ.Νεκταρια ο Παυλος μιλαει και απανταει μονος του δηλαδη?:lol:

Ναι ναι πως το καταλαβες?:lol::lol:

Ε, καποιος θα το ειπε μαλλον.

Χαρηκαμε με τη χαρα σου Νεκταρια..αυτο που θα εκανες κι εσυ για εμας:)
Ειχε πολυ πλακα παντως...αλλα....οχι....οι φωτο που βγαλαμε δεν ειναι για το forum...
Αυριο στα e mail σας θα τις βρειτε;):D

Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. :lol:

Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε...

Υπομονη τοτε:)
ειμαι σιγουρος πως θα γινει μεσα στην χρονια μανουλα η Μοιρα:up: και μαλιστα πολυ καλη:D,συντομα και με μπεμπακια Δωρα μου:happy: σου το ευχομαι;)
Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει!:lol:

Σ'ευχαριστω Δημητρη,το προβλημα μας δεν ειναι αν θα γινει μανουλα,το προβλημα μας ειναι ποιος θα την κανει!:lol:

Τετοια καρακαλονα καλε:up:
ουρα υπαρχει απο γαμπρους:P
απλα ερχονται στον δρομο ειναι:lol:

Τετοια καρακαλονα καλε:up:
ουρα υπαρχει απο γαμπρους:P
απλα ερχονται στον δρομο ειναι:lol:
Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα.:/:

Αντε να εμφανιστουν ομως γιατι αμα δεν βρουμε κανεναν θα παμε για στειρωσουλα.:/:

Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα
καποια στιγμη θα γινει:/:
εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θα στειρωσω απο την Thumbelinα μου:|
μια παλαμη γατα:P

Οχι βεβαια. Θα τις δειτε κατευθειαν στο you tube. Θα καουν πολλες γουνες. :lol:

καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε???:confused::blink::lol::lol:
Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια!;):lol::lol:

Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ:(:(....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα...:)

:hmm:πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει?:)

Νεκταρια, φανταζομαι ολα καλα με Στελλα και Duran, ε? Τον πηρε κι εφυγε...
Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου?

Καλα το λες εσυ αυτο?να παιρνουν το παιδι σου?

Οταν λεω "Ολα καλα", εννοω αν ηρθε κανονικα, το πηρε και εφυγε η κοπελα. Το συναισθηματικο κομματι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα. Εγω ΔΕΝ τα μπερδευω.

καλέεε, τι κάνατε που δεν κάνει να το δούμε???:confused::blink::lol::lol:
Παύλε, πότε θα τις ανεβάσεις πες μου...έχω σκάσει από αγωνία πια!;):lol::lol:

Τελικά δεν είναι έγκυος η μικρή εε?? κρίμα μωρέ:(:(....την επόμενη φορά ελπίζω να πάε καλύτερα τα πράγματα...:)

:hmm:πραγματικά καλή ερώτηση....μίλησες με γιατρό να δεις τι θα σου πει?:)

Κανονικοτατα η ιδια διαδικασια ειναι;)
7 η 9 μηνων θα ειναι ετοιμη:/:
θα εχει και οιστρο το καλοκαιρι μαλλον:P
μια χαψια:lol:

Αυτο γινει δεν γινει συντομα η οχι μανουλα
καποια στιγμη θα γινει:/:
Ναι απλα θα ηθελα να δω μικρουλια της πριν στειρωθει,κι αν δε βρουμε αρσενικο δεν θα γινει αυτο.
Ναι οντως φανταζομαι θα ειναι πολυ λεπτη επεμβαση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back