Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

λοιπον..:redface::redface:
3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
Gourmet Gold Gravy Collection (12 φακελλακια) 8,20
2 applaws 400gr x 3,80
και τελος 6-7 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο

:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον..:redface::redface:
3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
Gourmet Gold Gravy Collection (12 φακελλακια) 8,20
2 applaws 400gr x 3,80
και τελος 6-7 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο

:redface::redface::redface:
εγω θα επαιρνα
3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
12 κονσερβακια hi life x0.65
1 applaws 400gr x 3,80
8 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο

με τα ιδια λεφτα περιπου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και πιστευω οτι τα applaws ξηρη τροφη ειναι αχρειαστη απο την στιγμη που θα παρεις οριτζεν..καλυτερα παρε μια οριτζεν ψαρι 400γρ..

εγω θα επαιρνα
3 biocats x 5.90
1 orijen 28,30
12 κονσερβακια hi life x0.65
1 applaws 400gr x 3,80
8 κονσερβακια applaws 1euro εκαστο

με τα ιδια λεφτα περιπου:P

αρα ουσιαστικα μου βγαζεις τα κονσερβακια gourmet εκτος και μου μειωνεις κατα ενα τα σακουλακια applaws..:hmm::hmm: γιατι??:P:P το θεμα ειναι συμφερει οικονομικα??:hmm::hmm:

Κοριτσάκια πάω συχνά στο μαγαζί απο εσάς το έμαθα είναι σχετικά κοντά μου,πήγα και εχθές και πήρα για την Λιλή ξηρά JAMES BELOVED αρνάκι θυμάσαι Εβελιν;και διάφορες κονσερβούλες με αρνί πάπια γαλοπούλα .Λοιπόν οτι θέλετε μου λέτε τα αγοράζω συναντιόμαστε και σας τα δίνω και στη Πατρα θα κατέβω το επόμενο 15νθήμερο:):lol:

Κοριτσάκια πάω συχνά στο μαγαζί απο εσάς το έμαθα είναι σχετικά κοντά μου,πήγα και εχθές και πήρα για την Λιλή ξηρά JAMES BELOVED αρνάκι θυμάσαι Εβελιν;και διάφορες κονσερβούλες με αρνί πάπια γαλοπούλα .Λοιπόν οτι θέλετε μου λέτε τα αγοράζω συναντιόμαστε και σας τα δίνω και στη Πατρα θα κατέβω το επόμενο 15νθήμερο:):lol:

θυμαμαι!!!:up: χαιρομαι που την τρωει μια χαρα!!! βιργινια μου μπορει να σου πω να μου φερεις κονσερβακια applaws γιατι στην πατρα δεν εχει:redface:

σιμωνη σε συμφερει, μην το σκεφτεσαι!:):)

ειναι καλη αυτη η τροφη??:hmm::hmm:

θυμαμαι!!!:up: χαιρομαι που την τρωει μια χαρα!!! βιργινια μου μπορει να σου πω να μου φερεις κονσερβακια applaws γιατι στην πατρα δεν εχει:redface:

σιμωνη σε συμφερει, μην το σκεφτεσαι!:):)

εσυ που εχεις δει γενικα τι τιμες παιζουν εξω σε αυτες τις τροφες ειναι καλες οι τιμες του ή ιδιες με τα pet shops? γιατι μην ξεχναμε οτι εχει 5? εξοδα αποστολης και 2,5? για αντικαταβολη!:rolleyes::rolleyes:

ειναι καλη αυτη η τροφη??:hmm::hmm:

ναι, ειναι αρκετα καλη, και η καλυτερη για την λιλουκα που ειναι αλλεργικη στα περισσοτερα κρεατικα :)

εσυ που εχεις δει γενικα τι τιμες παιζουν εξω σε αυτες τις τροφες ειναι καλες οι τιμες του ή ιδιες με τα pet shops? γιατι μην ξεχναμε οτι εχει 5? εξοδα αποστολης και 2,5? για αντικαταβολη!:rolleyes::rolleyes:

τωρα που το ξανασκεφτομαι εσυ περνεις πολυ φθηνα την biokats, αρα 1,5 ευρω κερδιζεις απο καθε συσκευασια, δλδ 4,5 ευρω στο συνολο. με αντικαταβολη δεν σε συμφερει νομιζω

δεν θα πληρωσεις με πιστωτικη? αν οχι, θα σου ερθει περιπου το ιδιο, γιατι οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες με των πετσοπ, αλλα κερδιζεις απο την αμμο που ειναι προσφορα.
το καταστημα δεν σε βολευει να πας να τα παρεις απο εκει?

λες να πληρωσω με πιστωτικη καλυτερα??:hmm::hmm::hmm: οχι ειναι μακρια..

λες να πληρωσω με πιστωτικη καλυτερα??:hmm::hmm::hmm: οχι ειναι μακρια..
δες πιο πανω, νομιζω δεν σε συμφερει με αντικαταβολη:/:

δες πιο πανω, νομιζω δεν σε συμφερει με αντικαταβολη:/:

εβελυν το καταστημα που ειναι?

Δεν μπορώ να σας πω και να συγκρίνω τιμές γιατι εμείς τρώμε μονο αρνί και έπαιρνα WHISKAS εχθές την ξηρά την πήρα τα 2 κιλά 16,50 και το πακετο είχε δώρο 1 κιλο σύνολο3 και τις gourmet 0,70 καλές τιμές δεν είναι
Ειναι σην Φωκίωνος νέγρη κοντα στη πλ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ

αμαν ρε παιδια..δεν μπορω να βρω πουθενα οριτζεν κοντα μου και δεν εχω και αμαξι να παω...:mad:

εβελινάκη οτι θέλεις να σου φέρω έχω και άλλα pet κοντά μπορεί να έχουν applaws

εβελινάκη οτι θέλεις να σου φέρω έχω και άλλα pet κοντά μπορεί να έχουν applaws
ευχαριστω πολυ!! αν δεν βρεις ομως καπου κοντα σου, μην ανησυχεις ουτε να γυριζεις να μου βρεις, θα παραγγειλω απο την εταιρια να μου στειλουν:)

αμαν ρε παιδια..δεν μπορω να βρω πουθενα οριτζεν κοντα μου και δεν εχω και αμαξι να παω...:mad:
Ελα μη στενοχωριέσαι θα βρούμε λύση

ευχαριστω πολυ!! αν δεν βρεις ομως καπου κοντα σου, μην ανησυχεις ουτε να γυριζεις να μου βρεις, θα παραγγειλω απο την εταιρια να μου στειλουν:)
Ουτε θα γυρίζω μην ανησυχείς απλά κάνε λίγο υπομονή μέχρι (περίπου )το τέλος του μήνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back