Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκιμάζω διάφορες άμμους και τώρα πήρα την Everclean τα 6 κιλά 12,60. Μου φαίνεται ακριβή, και δε βλέπω τεράστια διαφορά από διάφορες άλλες που έχω δοκιμάσει. Έχω πάρει κλειστή λεκάνη αλλά δεν την έχει συνηθίσει ακόμα οπότε την αφήνω ανοιχτή. Στα κακάκια δεν έχουμε πρόβλημα, νομίζω όμως πέρα από κάτι άχρηστες άμμους, οι υπόλοιπες, αυτό το λύνουν, αλλά με τα ούρα υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον και η πόρτα της κλειστής αμμολεκάνης είναι μικρή (είδα φωτογραφίες από άλλους χρήστες με εξαιρετικές αμμολεκάνες κλειστές, αλλά δεν έχω πάρει τέτοια, προς το παρόν) οπότε φαίνεται ότι μεγαλώνει το πρόβλημα αφού την έχω ανοιχτή, αλλά μάλλον δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω την κατάλληλη, σε σχέση ποιότητας τιμής. Η biocat που τόσα γράφετε γι'αυτήν είναι απλή άμμος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλο το σπίτι όχι, υπερβολικό.Αλλά η γωνία που έχεις την αμμολεκάνη θα μυρίζει ωραία.Εγώ είμαι ευχαριστημένος και μετά απο την Everclean δεν έχω ψαχτεί με άλλη.Έχει καλύψει τις απαιτήσεις μου τόσο σε τιμή 6.9 ευρώ/10 κιλά όσο και σε πρακτικότητα, (σβώλοι ,μυρωδιά).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα σε όλες και όλους
Δοκιμάζω διάφορες άμμους και τώρα πήρα την Everclean τα 6 κιλά 12,60. Μου φαίνεται ακριβή, και δε βλέπω τεράστια διαφορά από διάφορες άλλες που έχω δοκιμάσει. Έχω πάρει κλειστή λεκάνη αλλά δεν την έχει συνηθίσει ακόμα οπότε την αφήνω ανοιχτή. Στα κακάκια δεν έχουμε πρόβλημα, νομίζω όμως πέρα από κάτι άχρηστες άμμους, οι υπόλοιπες, αυτό το λύνουν, αλλά με τα ούρα υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον και η πόρτα της κλειστής αμμολεκάνης είναι μικρή (είδα φωτογραφίες από άλλους χρήστες με εξαιρετικές αμμολεκάνες κλειστές, αλλά δεν έχω πάρει τέτοια, προς το παρόν) οπότε φαίνεται ότι μεγαλώνει το πρόβλημα αφού την έχω ανοιχτή, αλλά μάλλον δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω την κατάλληλη, σε σχέση ποιότητας τιμής. Η biocat που τόσα γράφετε γι'αυτήν είναι απλή άμμος?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς "απλή άμμος"?
Είναι πιο χοντρόκοκα χαλικάκια από αυτά της Everclean και έχει πολλά είδη ακόμα και ειδικά για αρσενικά γατιά(!!) δεν ρώτησα τι διαφορά έχει η συγκεκριμένη από τις άλλες, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.Αντίθετα, έχω δοκιμάσει Everclean, Biokat's πράσινη με ελαφρύ άρωμα και Biokat's Bianco, λευκή δηλαδή και άοσμη.
Εμένα με βόλεψε και μένω στη Biokat's, κυρίως λόγω του χοντρόκοκου χαλικιού που δεν μπαίνει στα πατούσια του και δεν σκορπίζεται όπως η άλλη, αλλά και της χαμηλής (σχεδόν μισή) τιμής της σε σχέση με την everclean.
Άλλα μέλη προτιμούν την Everclean. Eίναι ζήτημα ποιά θα ταιριάξει στον καθένα.
Θα σου έλεγα να δοκιμάσειςκαι την Biokat's να συγκρίνεις πριν αποφασίσεις ποιά από τις δυο,( ή ίσως και μια άλλη, τρίτη) σου ταιριάζει και να μείνεις σ'αυτήν. Δεν χάνεις τίποτα

Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό το πετ σοπ που αναφέρεις πουλάει biokat's? Γιατί αν εννοεί αυτή, σε διαβεβαιώ οτι η μεν άοσμη (η λευκή) είναι πράγματι άοσμη κι ούτε ίχνος δυσάρεστης μυρωδιάς, η δε πράσινη έχει επιπλέον και ευχάριστο άρωμα. Τουλάχιστον εγώ το βρίσκω ευχάριστο. Αν τώρα εκεί που πήγες σου είπαν οτι η biokat's επειδή δεν είναι με μπετονίτη μυρίζει δυσάρεστα!!!αυτές που λένε με μπετονίτη, μου είπαν στο pet shop όταν ζήτησα biokats ότι δεν είναι με μπετονίτη και μυρίζουν. Ισχύει?
, εξέτασε το ενδεχόμενο να στο είπαν για να προωθήσουν άλλες μάρκες ,προς όφελος του μαγαζιού πάντα
Όπως και να'ναι εσύ αποφασίζεις. Δεν έχει σημασία τι θα σου πω εγώ, ο ένας ή ο άλλος. Πάρε τις πληροφορίες σου από εμάς τα μέλη, και δοκίμασε. Κι αν δεν σου κάνει όποια διαλέξεις, πήγαινε σε άλλη, μέχρι να βρεις μια να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η biokat's αναγράφει στα συστατικά της, φυσικός άργιλος.Σήμερα το πρωί έφερα σπίτι άλλο ένα 10κιλο ( άρωμα πορτοκάλι ) στα 6.6ευρώ.
Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά, Δευτέρα πρωί πάω να αγοράσω. Θα βρω τώρα άλλο pet shop στη γειτονιά που να την φέρνει. Ευχαριστώ!!!

Παιδια καλησπερα κι απο εμενα.Χαιρομαι ιδιαιτερα που γραφτηκα τελικα σε αυτο το φορουμ,γιατι εκει που ημουν σιγουρη οτι η εβερκλιν ειναι η καλυτερη,τωρα με δελεασατε να παρω απο την Biokats.Οπως και να χει,το καλο ειναι να χουμε επιλογες.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Παιδια καλησπερα κι απο εμενα.Χαιρομαι ιδιαιτερα που γραφτηκα τελικα σε αυτο το φορουμ,γιατι εκει που ημουν σιγουρη οτι η εβερκλιν ειναι η καλυτερη,τωρα με δελεασατε να παρω απο την Biokats.Οπως και να χει,το καλο ειναι να χουμε επιλογες.
Η Everclean είναι από τις αρκετά καλές μάρκες κατά τη γνώμη μου, εγώ την αγόραζα για περίπου 1,5 χρόνο.
Δεν είχα πρόβλημα ούτε με τη δημιουργία σβώλων ούτε με μυρωδιές και σε γενικές γραμμές είχα μείνει ικανοποιημένος.
Απλώς, η διαφορά στην τιμή σε σχέση με την Biokats είναι 10 ευρώ για τη 10κιλη συσκευασία οπότε τώρα είμαστε στη Biokats, με την οποία το μόνο θέμα μου είναι η μέτρια δημιουργία σβώλων.

Ηλια λες να τη δοκιμασω?Εσενα σου αρεσε?Οντως μυριζει ωραια ολο το σπιτι?Ρωταω γιατι την αμμολεκανη του την εχω βαλει στο μπανιο,μιας και η υπολοιπη σοφιτα ειναι ενα ενιαιο δωματιο 65 τμ και δεν μπορω να τη βαλω καπου αλλου.Α και μιας κι εψαχνα στο Pet4u,εχει αυτη τη περιοδο δωρο με 10κιλη συσκευασια Εβερκλιν την ασπρη,μια 6κιλη δωρο.Δελεαζομαι πολυ ασχημα να την παραγγειλω,ετσι απο περιεργεια,να υπαρχει,να δω πως ειναι κι αυτη,μιας κι ακουω τοσα λογια.
Ε όχι!!! Αίσχος! Και πριν λίγες μέρες παρήγγειλα!
Γκρρρρρ..... Να παραγγείλεις ναι, και να δοκιμάσεις και την biokat's που λένε τα παιδιά, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με την ποιότητα της άμμου εξαιρουμένων δύο μόνο χαρακτηριστικών: της σκόνης που σηκώνει (ενώ με την everclean δεν το είδα ποτέ) και της μυρωδιάς, που εγώ δεν την αντέχω. Βέβαια μπορεί η άοσμη να με βόλευε αλλά όταν παρήγγειλα δεν την είχε το pet4u (λες να την έφερε, κάτσε να τσεκάρω!
). Πειραματίσου. Δεν έχεις τίποτε να χάσεις! 
Πάντως η προσφορά της Everclean για όποιον θέλει δεν ισχύει μόνο στο διαδίκτυο αλλά και σε pet-shop.Tην είδα και γω το πρωί που πήγα στο pet-shop της περιοχής μου.
Παιδια να στε καλα,ευχαριστω πολυ.Τωρα που σκεφτομαστε πολυ εντονα και το ενεδεχομενο του δευτερου γατιου,και λογικα και δευτερη αμμολεκανη στο σπιτι,με την εβερκλιν θα ηθελα γυρω στις 2 συσκευασιες το μηνα.
Καλα κι αυτοι οι ανθρωποι γιατι δε βγαζουν περισσοτερες προσφορες?
Τσεκαρα την εβερκλιν white,την ειχε σε προσφορα,μαζι με το 10κιλο δωρο η 6κιλη.Αλλα θα παρω biokats για αρχη.Θα δοκιμασω την πρασινη,μιας και θελω οντως να μυριζει πολυ ωραια και το μπανιο,αλλα φυσικα να ναι ευχαριστημενος κι ο γατουλης.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alcyone αν μπορείς να μου πεις την διεύθυνση απ' το pet shop θα ήταν ιδανικό, γιατί για πάσχα θα είμαι Αθήνα λίγες μέρες, να πεταχτώ να πάρω αν είναι!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Alcyone αν μπορείς να μου πεις την διεύθυνση απ' το pet shop θα ήταν ιδανικό, γιατί για πάσχα θα είμαι Αθήνα λίγες μέρες, να πεταχτώ να πάρω αν είναι!
Η οδός είναι στην Κυψέλη, Κερκύρας χαμηλά κοντά στην Ευελπίδων (η οδός που είναι τα δικαστήρια η Ευελπίδων και που είναι μεγάλος δρόμος)
Θα κοιτάξω και τον αριθμό (πριν λίγες μέρες άνοιξε το κατάστημα), αύριο κιόλας, που θα με φέρει ο δρόμος μου από εκεί και θα σε ενημερώσω εγκαίρως.

GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος
Μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης της Everclean less track να σας πω τις εντυπώσεις μου...
Καταρχήν να διευκρινίσω πως όση άμμο αφαιρούσα σε κάθε καθάρισμα (κυρίως τα συσσωματώματα των ούρων) την συμπλήρωνα με την Family Friends του AB και όχι με Everclean μιας και η μεγάλη αμμολεκάνη που έχω πήρε χαλαρά και τα 6 κιλά της μικρής συσκευασίας της Everclean. (Η ανάμειξη των δύο δούλεψε ικανοποιητικά σε μένα με κάλυψη της μυρωδιάς της αμμωνίας - τι βάσανο και αυτό με τη Friskies
- )H less track λοιπόν αντέχει χαλαρά ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα οσμών (με μια γάτα βέβαια, παραγωγική όμως
), καθαρίζει σχετικά εύκολα από τα ούρα (αν και κάποιες μπάλες έσπαγαν δεν γινόταν τόσο μικρά κομμάτια ώστε να μην μπορούν να αφαιρεθούν) ενώ καλύπτει τη μυρωδιά ακόμα και από τα κακά της γάτας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όντως δεν σκορπίζει εύκολα αν και λεπτόκοκκη και γενικά είναι μια καλή επιλογή αν εξαιρέσεις το κόστος το οποίο βέβαια μειώθηκε σημαντικά με χρήση της Family Friends για συμπλήρωμα.Είμαι ακόμα στη φάση δοκιμών βέβαια, ως τώρα έχω χρησιμοποιήσει Friskies (την οποία δεν ξαναχρησιμοποιώ εκτός και αν είναι μεγάλη ανάγκη), την Cat Leader (Η φτηνή σειρά την εταιρίας της Imperial Care που ήταν σχετικά καλή και οικονομική αλλά ο Pedro έβγαινε συνέχεια με βαμμένα από την άμμο πόδια που από μπεζ είχαν γίνει γκρι...) ενώ έχω στην αναμονή την Imperial Care και είμαι στην αναζήτηση (επικοινώνησα με την εταιρία εισαγωγής) Biocat's για να την δοκιμάσω και αυτή μιας και η τιμή της είναι δελεαστική. (ειδικά τώρα που βγαίνει και άοσμη γιατί τις μυρωδιές δεν τις μπορώ...)
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
καλημερα Γιαννη! θα ηθελα να σε ρωτησω αν θυμασαι ποσο κοστιζει η αμμος Family Friends απο τα ΑΒ και επισης αν ειναι αμμος που κανει σβολους τα ουρα της γατας.. ευχαριστω!Καλημέρα....
Μετά από σχεδόν ένα μήνα χρήσης της Everclean less track να σας πω τις εντυπώσεις μου...
Καταρχήν να διευκρινίσω πως όση άμμο αφαιρούσα σε κάθε καθάρισμα (κυρίως τα συσσωματώματα των ούρων) την συμπλήρωνα με την Family Friends του AB και όχι με Everclean μιας και η μεγάλη αμμολεκάνη που έχω πήρε χαλαρά και τα 6 κιλά της μικρής συσκευασίας της Everclean. (Η ανάμειξη των δύο δούλεψε ικανοποιητικά σε μένα με κάλυψη της μυρωδιάς της αμμωνίας - τι βάσανο και αυτό με τη Friskies- )
H less track λοιπόν αντέχει χαλαρά ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα οσμών (με μια γάτα βέβαια, παραγωγική όμως), καθαρίζει σχετικά εύκολα από τα ούρα (αν και κάποιες μπάλες έσπαγαν δεν γινόταν τόσο μικρά κομμάτια ώστε να μην μπορούν να αφαιρεθούν) ενώ καλύπτει τη μυρωδιά ακόμα και από τα κακά της γάτας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όντως δεν σκορπίζει εύκολα αν και λεπτόκοκκη και γενικά είναι μια καλή επιλογή αν εξαιρέσεις το κόστος το οποίο βέβαια μειώθηκε σημαντικά με χρήση της Family Friends για συμπλήρωμα.
Είμαι ακόμα στη φάση δοκιμών βέβαια, ως τώρα έχω χρησιμοποιήσει Friskies (την οποία δεν ξαναχρησιμοποιώ εκτός και αν είναι μεγάλη ανάγκη), την Cat Leader (Η φτηνή σειρά την εταιρίας της Imperial Care που ήταν σχετικά καλή και οικονομική αλλά ο Pedro έβγαινε συνέχεια με βαμμένα από την άμμο πόδια που από μπεζ είχαν γίνει γκρι...) ενώ έχω στην αναμονή την Imperial Care και είμαι στην αναζήτηση (επικοινώνησα με την εταιρία εισαγωγής) Biocat's για να την δοκιμάσω και αυτή μιας και η τιμή της είναι δελεαστική. (ειδικά τώρα που βγαίνει και άοσμη γιατί τις μυρωδιές δεν τις μπορώ...)

GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα Δήμητρα, ναι κάνει σβώλους και πωλείται σε χάρτινο κουτί και όχι σε σακί. Τα 4 κιλά κάνουν, αν δεν κάνω λάθος, 2,5 με 3 €. Βέβαια τα 4 κιλά είναι λίγα για να καλύψεις πλήρως μια αμμολεκάνη αλλά για αντικατάσταση αυτής που αφαιρείται είναι μια χαρά....
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
η τιμη ειναι καλη..και εγω θα την χρησιμοποιουσα οπως και εσυ σαν συμπληρωμα.. γνωριζεις αν υπαρχει και μεγαλυτερη συσκευασια?Καλημέρα Δήμητρα, ναι κάνει σβώλους και πωλείται σε χάρτινο κουτί και όχι σε σακί. Τα 4 κιλά κάνουν, αν δεν κάνω λάθος, 2,5 με 3 €. Βέβαια τα 4 κιλά είναι λίγα για να καλύψεις πλήρως μια αμμολεκάνη αλλά για αντικατάσταση αυτής που αφαιρείται είναι μια χαρά....

GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω πως μόνο μια συσκευασία βγαίνει στις άμμους του ΑΒ. Η απλή 10κιλη και αυτή σε μικρό κουτί των 4 κιλών....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool