garfeild '15
Νεοφερμένο μέλος
, πέρασα από τον γιατρό και με βεβαίωσε ότι οι περιπέτειες που πέρασε δεν επηρεάζουν την επέμβαση και ότι είναι υπόθεση ρουτίνας και το μεσημέρι θα την έχω σπίτι, την Παρασκευή 9 το πρωί την πηγαίνω για στείρωση και αλίμονο μου!
Υ.Γ. Ελπιζω, για τις θετικές σας σκέψεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Lagertha δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που θα στειρωθεί. Εδώ σχεδόν όλοι έχουμε στειρώσει τα καμάρια μας, γιατί τα αγαπάμε και μας είναι πολύτιμα.
Ο γιατρός θα σου πει οτι 12 (αν θυμάμαι καλά)ώρες πριν δεν κάνει να φάει και λίγες ώρες πριν ούτε να πιεί, θα την πας θα την κοιμήσει και μετά, θα την φέρεις στο σπίτι. Λίγη προσοχή θέλει μόνο τις πρώτες ώρες σχετικά με τα ράμματα και μετά από κανα-δυο μέρες θα επανέλθει στους εντελώς φυσιολογικούς της ρυθμούς. Το μόνο που θα σας μείνει και που τελικά κανείς από εμάς δεν το απέφυγε, είναι το άγχος του "πριν".
Περιμένουμε νέα σας, άντε με το καλό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pippilangstrump
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα. Έχω μια θηλυκιά γατούλα 7 μηνών. Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει στα καλά του καθουμένου να τσαντίζεται και να μου επιτίθεται. Μπορεί να γουργουρίζει ενώ είναι πάνω μου και να μου τρίβεται και ξαφνικά την πιάνει και αρχίζει και με δαγκώνει και να γρατσουνάει όπου βρει. Και δεν είναι δαγκώματα αγάπης η παιχνιδιού, επιτίθεται με τσαντίλα και φωνή. Γενικά είναι αρκετά χαδιάρα, πάνω μου κοιμάται και κάθε φορά που γυρίζω απέξω κάνει σαν τρελή απτη χαρά. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Άπλα την πιάνουν κρίσεις απο το πουθενά και με τραμπουκίζει. Σκέφτομαι μην έχει να κάνει με επερχόμενο οίστρο μιας και έχει αρχίσει να νιαουρίζει πολύ πιο έντονα και συχνά απο παλιά, που στόμα είχε και λαλία δεν είχε. Σκοπεύω να την στειρώσω μετά τα Χριστούγεννα, θα την πήγαινα από τώρα απλά επειδή είμαι φοιτήτρια στην επαρχία και πρέπει να γυρίσω στο σπίτι για τις γιορτές δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω και με εγχείρηση και με ταξίδι στα καπάκια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μόνο μη το καθυστερήσεις περισσότερο, γιατί όσο μένει αστείρωτη, οι οίστροι επανέρχονται όλο και πιο συχνά.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ πάντα πίστευα ότι η στείρωση είναι μονόδρομος για αυτό και με τον Garfield δεν το σκέφτηκα καθόλου. Απλά με την Lagertha έχει "φωλιάσει" το άγχος με όλα αυτά που συνέβησαν. Τέλος πάντων, μιας και όπως λένε "μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει", στην προκείμενη η δίκια μου γιατί θα με "φάει" τώρα το άγχος, πέρασα από τον γιατρό και με βεβαίωσε ότι οι περιπέτειες που πέρασε δεν επηρεάζουν την επέμβαση και ότι είναι υπόθεση ρουτίνας και το μεσημέρι θα την έχω σπίτι, την Παρασκευή 9 το πρωί την πηγαίνω για στείρωση και αλίμονο μου!
Υ.Γ. Ελπιζω, για τις θετικές σας σκέψεις![]()
Πήρατε τη σωστή απόφαση
Πρέπει να στειρωθεί η γατούλα, πέρα απ' την ταλαιπωρία και τη δική της και τη δική σας με τον οίστρο, όπως σου είπαν και άλλοι χρήστες δυστυχώς στα αστείρωτα θηλυκά παίζει ο κίνδυνος πυομήτρας και καρκίνου
Έχω χάσει μια γατούλα από αυτό (δεν ήξερα τότε) και ξέρω. Μη φοβάσαι, η αντίδραση στο εμβόλιο της λύσσας δεν έχει σχέση με τη στείρωση, μια χαρά θα τα πάτε. Και θα πρότεινα να συζητήσετε με τον κτηνίατρο τη χρησιμότητα του εμβολίου της λύσσας στο μέλλον - εφόσον η γατούλα μένει μόνο μέσα ίσως να μην το κρίνει σκόπιμο να το επαναλάβετε. Είναι βαρύ εμβόλιο όπως είδες κι εσύ και η γατούλα ήδη το πήρε άσχημα την πρώτη φορά - και η δικιά μας το είχε πάρει άσχημα, είχε αρρωστήσει, έκανε πυρετό και δεν έτρωγε για 1-2 μέρες. Έκτοτε η κτηνίατρος μας σύστησε να μην το ξανακάνουμε και μας είπε μάλιστα ότι κακώς το κάναμε και την πρώτη φορά - ο πρώτος μας κτηνίατρος όμως μας το είχε παρουσιάσει ως ασύλληπτα χρήσιμο εμβόλιο.
Μια χαρά θα τα πάει στην επέμβαση η γατουλίτσα σας - ετοιμάσου από τώρα να δεις σε ποια σκοτεινή και ήσυχη γωνίτσα θα κουρνιάσει όταν τη φέρετε με το καλό σπίτι μετά την εγχείριση και έχε το νου σου να την αφήσετε ήσυχη εκεί να κοιμηθεί και να χαλαρώσει. Αυτό θυμάμαι πολύ έντονα με την Άρια, ότι πήγε και κρύφτηκε κάπου και κοιμόταν για αρκετές ώρες, της έκλεισα και τα πατζούρια να έχει σκοτάδι και ησυχία. Τσέκερνα να δω αν είναι οκ βέβαια γιατί είχα κι εγώ υστερία ότι θα μου πεθάνει

Το τι κλάμα έριξα όταν την είδα ταλαιπωρημένη δε λέγεται. Μετά από 4-5 ώρες ύπνου βγήκε από την κρυψώνα της και ήρθε στο σαλόνι και πήδηξε σε μια ψηλή καρέκλα και ακόμα μου έχει μείνει το ότι ναι μεν πήδηξε ψηλά σχετικά άνετα μετά την επέμβαση αλλά φαινόταν ότι ζορίστηκε να ανέβει, δεν ήταν το κλασικό γατίσιο άλμα. Κοιμήθηκε κι εκεί λίγο και μετά ήταν μια χαρά 
Το άλλο που μας είχε πει η κτηνίατρός μας είναι να της δώσουμε να φάει ό,τι μα ό,τι θέλει - καλά, όχι κάτι που θα τη βλάψει προφανώς. Απλά τη ρώτησα τι να την ταΐσω μετά και μας είπε ότι επειδή λογικά θα είναι ανόρεχτη αμέσως μετά τη νάρκωση, να της δώσουμε να φάει ό,τι αγαπάει περισσότερο γιατί μας ενδιαφέρει να φάει. Οπότε αν λατρεύει κάτι, δώστης το. Υπάρχουν βέβαια γατιά που απλά τρώνε την ξηρή τροφή τους μετά τη στείρωση, σα να μη συνέβη τίποτα

peiraiwths
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό είναι το πρώτο post στο forum.
Οι μεγάλη μου κόρη μας έφερε μία υπέροχη θυλική γατούλα πριν απο ένα χρόνο.
Απο τότε έχω διαβάσει πολλές σελίδες από το forum, σχετικά με την διατροφή της, την υγεία της και την στείρωση της.
Τώρα έστω και με καθυστέρηση 8-9 μηνών θα την πάω για στείρωση. Το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσα να βρω συνεχόμενες μέρες που θα μπορούσε κάποιος να είναι στο σπίτι να επιβλέπει την ανάρωση της μετά το χειρουργείο. Τώρα μέσα στο διάστημα αυτό των διακοπών των χριστουγέννων θα την φροντίσουν οι κόρες μου.
Χρειάζομαι όμως την έμπειρη βοήθεια σας.
Από όσα έχω διαβάσει καλό είναι να γίνει αναισθησία με αέριο. Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει ή εδω η private αν δεν επιθυμεί να γράψει public, κάποια ιατρεία περιοχών Πειραιά, και συνοικιών Πειραιά, Παραλιακής αλλά και Αθήνας, που να κάνει αναισθησία με αέριο και ταυτόχρονα να κάνει σωστή επέμβαση.
Στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την επέμβαση, θεωρώ ότι έχω σχετικά κακατοπιστεί.
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
rouli726
Δραστήριο μέλος
θεωρω πως αν εχεις βρει γιατρο που εμπιστευεσαι, δεν εχει τοση σημασια αν θα ειναι με αεριο ή οχι, στην κοιλια ή στο πλαι κλπ. εχω στειρωσει 2 γατια με κλασσικη αναισθησια και τα δυο χαιρουν ακρας υγειας, και το πιο σημαντικο την επομενη κιολας μερα απο την επεμβαση ηταν μια χαρα.
φυσικα ειναι καλο να το ψαξεις πριν καταληξεις στον γιατρο που θα την στειρωσει τελικα.
ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειστε κι εσεις καλα πανω απο ολα που σωσατε ενα πλασμα απο τα "κακα" της ζωης στο δρομο!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Α κάνω edit για να πω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να το κάνετε μέσα στις διακοπές ώστε να είστε κι εσείς εκεί να την προσέχετε - δε θα χρειαστεί τίποτα φοβερό μη φανταστείς, όμως και μόνο η παρέα και λίγο το να βλέπετε πώς αναρρώνει τις πρώτες 2-3 μέρες είναι αρκετό. Μετά από 2-3 μέρες θα είναι όπως πριν η γατούλα.Όπως έγραψε και η rouli από πάνω, μην αγχωθείς να βρεις οπωσδήποτε αέριο. Κι εγώ είχα κολλήσει και έψαχνα έψαχνα μέχρι που όταν πια 10 κτηνίατροι μου είπαν ότι δεν το χρησιμοποιούν, παραιτήθηκα και πήγαμε σε μια κτηνίατρο που έκανε κανονική αναισθησία και όλα καλά. Δεν ξέρω πόσο εύκολα το βρίσκεις στην Αθήνα, πάντως στη Θεσσαλονίκη εγώ ακόμα το ψάχνω
Όπως λέει πολύ σωστά η rouli από πάνω, το βασικό είναι να βρεις έναν κτηνίατρο που εμπιστεύεσαι και που έχει και μια εμπειρία στις στειρώσεις και στις εγχειρήσεις. Και πάλι μην αγχωθείς να βρεις τον πιο παλαίμαχο, όμως άλλο ένα ολοκαίνουριο ιατρείο με κτηνίατρο που μόλις αποφοίτησε και άλλο να έχει κάποια χρόνια εμπειρίας. Εδώ στο σάιτ όλοι προτείνουν τον Αίλουρο, ο κτηνίατρός του ο πιο γνωστός εδώ στο σάιτ πήρε σύνταξη όμως αν έχω καταλάβει καλά το κτηνιατρείο το συνεχίζει άλλος ή είναι κλινική οπότε υπάρχουν κι άλλοι κτηνίατροι, κάτι τέτοιο, πάντως σαν ιατρείο έχει πολύ καλή φήμη. Αν κάποιος βλέπει αυτή τη συζήτηση και ξέρει καλούς κτηνιάτρους στις περιοχές που ψάχνει ο peiraiwths θα μπορούσε ίσως να του προτείνει κάποιον

Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε, ακούγεται τρομερή επέμβαση σε μας αλλά τα γατιά αναρρώνουν πολύ γρήγορα, ακόμα και τα θηλυκά που είναι πιο ζόρικη επέμβαση απ' των αρσενικών. Η δικιά μας το ίδιο βράδυ ανέβαινε σε ψηλές καρέκλες. 2-3 μέρες μετά ήταν σα να μην την είχε κάνει ποτέ την επέμβαση.
peiraiwths
Νεοφερμένο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι με είχε αγχώσει πολύ η αναισθησία με την ένεση γιατί, είχα διαβάσει εδώ πολλές περιπτώσεις που έκαναν πολύ ώρα ή και 2 μέρες για να συνέλθουν τα γατάκια.
Θα προσπαθήσω να πάω στον Αίλουρο αν έχει κενές ώρες απο 27/12 έως παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Σε κάποιο άλλο ιατρείο κλινική που την έχω πάει για αποπαρασίτωση, εμβόλια και κάποια φορά που την είχε τσιμπήσει μέλισσα στον χείλος, μου φάνηκαν πως ενδιαφέρονται για να πουλήσουν. Της έκαναν δύο κορτιζόνες παρόλο που δεν έδειχνε πρησμένη, μήπως και πρηστεί και μια άλλη φορά για να μου κάνουν δώρο μία εξέταση αίματος, προσπάθησαν χωρίς αναισθησία να της πάρουν αίμα από τον λαιμό και τελικά αφούν την βασάνησαν κρατώντας την τρείς μαζί τους σταμάτησα και δεν την έκαναν.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, είμαι καινούργιος στα κτηνιατρεία και χωρίς άλλη εμπειρεία από κατοικίδια.
rouli726
Δραστήριο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι με είχε αγχώσει πολύ η αναισθησία με την ένεση γιατί, είχα διαβάσει εδώ πολλές περιπτώσεις που έκαναν πολύ ώρα ή και 2 μέρες για να συνέλθουν τα γατάκια.
Όχι καλέ, μπορεί να είναι λίγο ζαβλακωμένα αλλά όχι να μην έχουν συνέλθει τόσες ώρες μετά, πόσω δε μάλλον 2 μέρες μετά. Τα αρσενικά μας ξύπνησαν τελείως 5-6 ώρες μετά, τελείως όμως. Στο δίωρο ήταν σχεδόν ξύπνια και παραπατούσαν αλλά ξανακοιμόντουσαν και ξαναπροσπαθούσαν
Η δικιά μας δεν ξέρω πόσο έκανε ακριβώς για να ξυπνήσει τελείως γιατί την κράτησε η κτηνίατρος στο κτηνιατρείο για να ξυπνήσει εκεί, όμως όταν την πήραμε 15-16 ώρες μετά ήταν τελείως τελείως ξύπνια. Μόλις την πήγαμε σπίτι κατούρησε, έφαγε και κοιμήθηκε.Σε κάποιο άλλο ιατρείο κλινική που την έχω πάει για αποπαρασίτωση, εμβόλια και κάποια φορά που την είχε τσιμπήσει μέλισσα στον χείλος, μου φάνηκαν πως ενδιαφέρονται για να πουλήσουν. Της έκαναν δύο κορτιζόνες παρόλο που δεν έδειχνε πρησμένη, μήπως και πρηστεί και μια άλλη φορά για να μου κάνουν δώρο μία εξέταση αίματος, προσπάθησαν χωρίς αναισθησία να της πάρουν αίμα από τον λαιμό και τελικά αφούν την βασάνησαν κρατώντας την τρείς μαζί τους σταμάτησα και δεν την έκαναν.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, είμαι καινούργιος στα κτηνιατρεία και χωρίς άλλη εμπειρεία από κατοικίδια.
Παναγία μου το καημένο το καταταλαιπώρησαν
Κάποιοι δυστυχώς είναι και άχρηστοι και έμπορες. Τι να πεις.Ό,τι απορία έχεις ρώτα μας

Και να μη βρεις ώρα στις γιορτές στον Αίλουρο ή αλλού, μην αγχώνεσαι πολύ - αν θέλετε να της κάνετε παρεούλα μετά, επειδή όντως θα βοηθήσει χωρίς όμως να είναι κρίσιμο ή απαγορευτικό το να γίνει αλλιώς, κλείσε μια οποιαδήποτε Παρασκευή, θα έχετε μετά όλο το Σαββατοκύριακο, εκτός αν δουλεύετε τα Σάββατα

peiraiwths
Νεοφερμένο μέλος
Θα ξαναπάω αύριο. Ωστόσο με τις άπειρες αναζητήσεις στο internet σχετικά με ιατρεία, τρόπους αναισθησίας κ.τ.λ. διάβασα ένα δημοσίευμα σχετικά με το ιατρείο / κλινική που σας έλεγα στην Νίκαια που ταλαιπώρησε την Ηρα όταν πήγαν να της πάρουν αίμα, δείτε το παρακάτω δημοσίευμα που το αφορά, μιας και αυτό το ιατρείο υπάρχει και στην δική μας λίστα εδώ στο forum.
https://ipanic.gr/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-pet-%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BE%CE%B5-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85/
Από τα λεγόμενα των ανθρώπων, αναγνώρισα τον τύπο που πέταξε έξω το κουτάβι ημιθανές, και την ηλικωμένη ιδιοκτήτρια που την θυμάμε να λέει σε ένα απο το προσωπικό του Ιατρείου, αυτό το γατί τι μας τι έχουν παρατήσει εδώ που είναι αυτοί που το έφεραν. Αναφέρονταν σε κάποιο γατάκι που τους το είχαν αφήσει για να το προσέξουν μια μέρα πριν και βιαζόνταν να το διώξει.
Κρίμα που έχω κάνει εκεί ακόμα και αυτές τις επισκέψεις ρουτίνας. αποπαρασίτωση, εμβολιασμό. Και ενώ τους είχα κάνει, πριν το περιστατικό με την παρόλιγο αιμοληψία, πολλές ερωτήσεις για την στείρωση σε διαφορετικές μέρες, οι αντιφάσεις σχετικά με την διαδικασία στις απαντήσεις από διαφορετικά άτομα, με αποθάρυναν και δεν προχώρησα, παρόλο που ήταν κοντά σε εμένα με πολύ κόσμο να πηγαίνει εκεί και καλές εγκαταστάσεις.
Αν δεν υπήρχαν οι κανόνες ευγένειας και ευπρεπούς συζήτησης στο forum θα τα στόλιζα τα τομάρια, τους βρωμοεμπόρους όπως έπρεπε.
Να το έχετε υπόψιν λοιπόν όσοι πηγαίνουν εκεί.
Αγαπουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας,
είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα τις συμβουλές σας

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη έχω ένα γατάκι. Το είχα βρει αδέσποτο μόλις 2 μηνών.

Δυστυχώς το πρώτο μου γατάκι το πάτησε αυτοκίνητο και στο δεύτερό μου κάποιοι απάνθρωποι έδωσαν φόλα.Οπότε αυτό το λατρεύω. Όμως από χθες έχουνε έρθει 3 γάτοι και προσπαθούν να ζευγαρώσουν.
Η κτηνίατρος μου είπε ότι θα την στειρώσουμε το καλοκαίρι που θα έχει αναπτυχθεί. Δυστυχώς οι γονείς μου δεν είναι ζωόφιλοι οπότε δεν μπορώ να την έχω μέσα στο σπίτι.

Το πρόβλημα μου είναι ότι η καημένη η Αγάπη από εχθές δεν μπορεί να ησυχάσει. Με χίλια ζόρια τους έπεισα να την βάλω για λίγο μέσα αλλά το βράδυ πρέπει να την ξαναβγάλω.

Να φανταστείτε ενώ κανονικά τρώει 4-5 φορές τη μέρα (σε μικρές ποσότητες βέβαια)είχε να φάει από χθες το μεσημέρι. Πριν από λίγο την κατάφερα να φάει 2 μπουκιές.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Πολύ σύντομα θα έχετε επιπλέον γατάκια να φροντίζετε.
Απορώ ποια κτηνίατρος σου είπε να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να την στειρώσεις.
Τόσο άσχετη πια;;;;
Τα νεύρα μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγαπουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά είμαι ανήλικη και την γατούλα την κράτησα υπό τον όρο να φροντίζω εγώ για όλα τις τα έξοδα

Το θέμα είναι ότι οι γάτοι είναι αδέσποτοι και δεν ξέρω τι αρρώστιες μπορούν να μεταφέρουν στην Αγάπη μου.
Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα προσπαθούν να ζευγαρώσουν και οι 3 ταυτόχρονα.

Δεν αντέχω άλλο, είμαι με πυρετό και από το πρωί κυνηγάω τους γάτους με νεροπίστολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγαπουλίνι η γάτα είναι σε κατάλληλη ηλικία για στείρωση! Σε ποιος μέρος της ελλάδας μένεις? Μπορεί να γνωρίζει κανένας εδώ κάποιο οικονομικό κτηνίατρο. Γέλασα λίγο με τα νεροπίστολα, αλλά να ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, αργά ή γρήγορα θα μείνει έγκυος.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Συντομα εκτος απο την Αγαπη θα φροντιζεις και τα Αγαπακια της...
Στειρωση επειγοντως. Στην χειροτερη αν ανησυχεις τοοοοοσο πολυ για την αναπτυξη της, ζητα να της κανουν ενεση για καταστολη του οιστρου (μια φορα καθε 6 μηνες, αλλα μην την επαναλαβεις γιατι αυξανει τον κινδυνο να παθει το γατι καρκινο ή πυομητρα ή και τα 2). Ετσι θα εχεις περιθωριο μεχρι το καλοκαιρι για την κανονικη στειρωση. Πολυ φοβαμαι ομως οτι ειναι ηδη αργα και η γατουλα ειναι μαλλον εγκυος, οποτε η κανονικη στειρωση ειναι μονοδρομος.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τη δική μου τη στείρωσα ακριβώς στους 6 μήνες και μια χαρά αναπτύχθηκε, παρότι η κτηνίατρος (πολύ καλή κατά τα άλλα) μου είχε συστήσει να τη στειρώσω στους 8. Αλλά ήμουν αρκετά ενημερωμένη για να γνωρίζω οτι στους 8 μήνες στειρώνουν τους αρσενικούς γάτους, οι θηλυκές σεξουαλικά ωριμάζουν νωρίτερα, οπότε κι η γιατρός δεν επέμεινε εφ'όσον με είδε αποφασισμένη.
Θα σου συνιστούσα λοιπόν αν η κτηνίατρος δεν αλλάξει "φιλοσοφία" σχετικά με τον κατάλληλο χρόνο για την απαραίτητη αυτή επέμβαση, να την αλλάξεις με κτηνίατρο που θα έχει διαφορετική λογική.
Μόνο έτσι θα πάψεις να φυλάς "καραούλι" μήπως την πλησιάσουν οι αρσενικοί και γενικά να αποφύγεις κωμικο-τραγικές καταστάσεις(π.χ. κυνηγητό με νεροπίστολα), κι εσύ θα ξενοιάσεις κι η γατούλα θα ησυχάσει

Αγαπουλινι
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα φοβάμαι και για ψήλους γιατί όλη την ώρα ξήνετε.

Αγαπουλινι
Νεοφερμένο μέλος

Στο τέλος θα καταλήξω μα καμιά δεκαπενταριά γατόνια. Και ποια είναι η φάση, ο ένας γάτος είναι άσπρος, ο άλλος άσπρο-γκρι, ο τρίτος γκρι και η δικιά μου ασπρόμαυρη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool