Τα πάντα σχετικά με το ταξίδι με αεροπλάνο

Το τσιπ το εμβολιο λυσσας και το ευρωπαικο διαβατηριο ειναι και για τα ταξιδια εσωτερικου?
νομίζω ναι, με ποια εταιρια θα ταξιδέψεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολυμπιακη.Πρεπει να εχω και πανινη τσαντα μαζι μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή έχω ταξιδέψει πολλές φορές με Ολυμπιακή,πτήση εσωτερικού, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τους πάρεις εγκαιρως τηλ και να δηλώσεις τη γατούλα.Αυτό γίνεται γιατί επιτρέπεται μόνο ένα ζώο στην καμπίνα,αλλιώς μπορεί να την πάρουν με τις αποσκευές.Στο check-in θα ζυγίσουν τη γατούλα και ανάλογα τα κιλά πληρώνεις (περίπου 1 ευρώ το κιλό). Το καλύτερο είναι να της έχεις πλαστική κ άνετη γατοφόρο γιατί θα σου ζητήσουν να την βάλεις μπροστά σου, στα πόδια κάτω. Στον έλεγχο χειραποσκευών , βγάζεις τη γάτα κ την παίρνεις αγκαλιά, κ ο γατοφόρος περνά με τις χειραποσκευές....Όσο για τα χαρτιά, μόνο βιβλιάρειο υγείας...αλλά κ που το βλέπουν..λίγα καταλαβαίνουν, εντελώς τυπικά δλδ.....

πωπω :(:(:(:(:(

ξερεις κανεις αν για ταξιδι με την ολυμπιακη χρειαζεται καλαθι με συγκεκγριμενες διαστασης?και τιποτα αλλο εκτος απο το βιβλιαριο?

ξερεις κανεις αν για ταξιδι με την ολυμπιακη χρειαζεται καλαθι με συγκεκγριμενες διαστασης?και τιποτα αλλο εκτος απο το βιβλιαριο?
για εσωτερικη πτηση δεν χρειαζεται κατι αλλο, κλουβακι και αν δεν κανει αυτο που εχεις το πιο πιθανον θα εχουν να σου δωσουν. παρε καλυτερα ενα τηλ για να σε ενημερωσουν. εγω στην aegean τηλεφωνησα 3 φορες:P

για εσωτερικη πτηση δεν χρειαζεται κατι αλλο, κλουβακι και αν δεν κανει αυτο που εχεις το πιο πιθανον θα εχουν να σου δωσουν. παρε καλυτερα ενα τηλ για να σε ενημερωσουν. εγω στην aegean τηλεφωνησα 3 φορες:P

μην μου λες για τηλεφωνα παιρνω απο τις 6 το απογευμα στο αεροδρομιο της λημνου της ροδου της αθηνα και σε ολα μου δινουν αλλα νουμερα που δεν απαντα κανεις:mad::mad:η ειναι αιωνια καταλειμενα

παρε στα κεντρικα, ισχυουν παντου οι ιδιοι κανονες εσωτερικης πτησης συγκεκριμενης εταιριας:)

πηρα στο τηλ που δινει το σιτ της ολυμπιακης για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το ταξιδι με τα ζωα.Δεν μου κανουν την τιμη να με συνδεσουν ειναι συνεχεια κατειλημενο τουλαχιστον ετσι λει.Δεν ξερω θα δοκιμασω και το πρωι

παρε στο τμημα κρατησεων να ρωτησεις, θα ξερουν λογικα κι εκει

αυτο θα κανω ισως ηταν και μερα σημερα

Bιβλιάριο χρειάζεσαι και γατοφόρο σε νορμάλ μέγεθος. Μην έχεις καμμιά τεράστια. Χρέωση η ΟΑ έχει με το κιλό για το ζωάκι περίπου 1 ευρώ ανά κιλό ενώ της Aegean είναι στάνταρ 4 ευρώ:)

εγω για κυπρο με την aegean θα πληρωσω περιπου 30-35 ευρω, αλλα ειναι εξωτερικη πτηση

Sky airlines sos

Ξερετε αν επιτρεπει τα ζωακια να ταξιδεψουν μεσα στην καμπινα????η εστω στις αποσκευες?:(Αλλαξαν οι γραμμες και ειναι η μονη που μπορει να παρω ..:hmm::hmm:στο σαιτ τους δεν αναφερουν τιποτα και στο πρακτορειο ειπαν να θα μαθουν και θα μου πουν ....

Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Καλύτερα να συμβουλευτείς τον ιατρό σου γιατί τα διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν η δοσολογία τους πάει ανάλογα με τα κιλά,τη κατάσταση της υγείας του ζώου(αν μπορεί να τα πάρει)κ.τ.λ.που σ'όλα αυτά αρμόδιος να σου απαντήσει είναι μόνο ο κτηνίατρος;)!!Αν είναι ολιγόωρο το ταξίδι καλύτερα να μη την έβαζες σε τέτοια διαδικασία γιατί και πάλι ταλαιπωρείται (άσχετα αν δεν το δείχνει και τόσο)και είναι και επικίνδυνο για την υγεία της:eek:!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μαι και εγώ... παιδιά.... για να μεταφέρω γατουλίνι από Ελλάδα για Αγγλία? Μήπως ξέρει κανείς. είναι λίγο περίεργοι οι Άγγλοι και μου έχουν δημιουργήσει μεγάλο θέμα με την μεταφορά των κατοικιδίων μου. η Lufthansa μου είπαν ότι δεν μεταφέρουν ζώα πλέον... μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει?..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μεταφορά με αεροπλάνο

Καλησπερα.
Υπαρχουν δυο τροποι να τη μεταφερεις Αγγλια,η καραντινα και το pet passport.Για το πρωτο μενει εξι μηνες καραντινα,και για το δευτερο πρεπει να εμβολιαστει για λυσσα τεσσαρων μηνων,μετα απο δυο μηνες να κανει τεστ αντισωματων,αν εχει αντισωματα να εμβολιαστει ξανα,και μετα απο ενα τριμηνο να ελεγχθει ξανα.Τουλαχιστον ετσι μου το εχει περιγραψει εκτροφεας απο Αγγλια που σκεφτεται να φερει γατουλα απο το εξωτερικο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back