evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
νομίζω ναι, με ποια εταιρια θα ταξιδέψεις?Το τσιπ το εμβολιο λυσσας και το ευρωπαικο διαβατηριο ειναι και για τα ταξιδια εσωτερικου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso
Νεοφερμένο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Απίστευτο... αγάπη μου γλυκιά, πόσο θα υπέφερε...

vickymoon
Διάσημο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
για εσωτερικη πτηση δεν χρειαζεται κατι αλλο, κλουβακι και αν δεν κανει αυτο που εχεις το πιο πιθανον θα εχουν να σου δωσουν. παρε καλυτερα ενα τηλ για να σε ενημερωσουν. εγω στην aegean τηλεφωνησα 3 φορεςξερεις κανεις αν για ταξιδι με την ολυμπιακη χρειαζεται καλαθι με συγκεκγριμενες διαστασης?και τιποτα αλλο εκτος απο το βιβλιαριο?

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
για εσωτερικη πτηση δεν χρειαζεται κατι αλλο, κλουβακι και αν δεν κανει αυτο που εχεις το πιο πιθανον θα εχουν να σου δωσουν. παρε καλυτερα ενα τηλ για να σε ενημερωσουν. εγω στην aegean τηλεφωνησα 3 φορες![]()
μην μου λες για τηλεφωνα παιρνω απο τις 6 το απογευμα στο αεροδρομιο της λημνου της ροδου της αθηνα και σε ολα μου δινουν αλλα νουμερα που δεν απαντα κανεις

η ειναι αιωνια καταλειμεναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερετε αν επιτρεπει τα ζωακια να ταξιδεψουν μεσα στην καμπινα????η εστω στις αποσκευες?
Αλλαξαν οι γραμμες και ειναι η μονη που μπορει να παρω ..
στο σαιτ τους δεν αναφερουν τιποτα και στο πρακτορειο ειπαν να θα μαθουν και θα μου πουν ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
matrix
Νεοφερμένο μέλος
!!Αν είναι ολιγόωρο το ταξίδι καλύτερα να μη την έβαζες σε τέτοια διαδικασία γιατί και πάλι ταλαιπωρείται (άσχετα αν δεν το δείχνει και τόσο)και είναι και επικίνδυνο για την υγεία της
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marybcu
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
Υπαρχουν δυο τροποι να τη μεταφερεις Αγγλια,η καραντινα και το pet passport.Για το πρωτο μενει εξι μηνες καραντινα,και για το δευτερο πρεπει να εμβολιαστει για λυσσα τεσσαρων μηνων,μετα απο δυο μηνες να κανει τεστ αντισωματων,αν εχει αντισωματα να εμβολιαστει ξανα,και μετα απο ενα τριμηνο να ελεγχθει ξανα.Τουλαχιστον ετσι μου το εχει περιγραψει εκτροφεας απο Αγγλια που σκεφτεται να φερει γατουλα απο το εξωτερικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool