Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2321871:
Νομιζω αλλο μια εμπεριστατωμενη και κατασταλαγμενη αποψη, και αλλο μια πρωτη εντυπωση.
Μια εντυπωση μπορει να ειναι και λανθασμενη, ειδικα οταν δημιουργειται απο τον γραπτο λογο, που δεν υπαρχει τροπος να αντιληφθεις το υφος με το οποιο εκφραζεται ο συνομιλητης σου 
Εχεις γραψει λιγα μηνυματα, αλλα το υφος σου μου εδωσε αυτην ακριβως την εντυπωση. Τωρα, αν κανω λαθος, δεν θα με κρεμασεις κιολας, ε?

Ολοι για τον ιδιο λογο ειμαστε εδω

Εγω οταν πρωτογραφτηκα στο φορουμ ημουν επιεικως ασχετη, ειχα μολις παρει τον πρωτο μου γατουλη και πηγαινα στα τυφλα. Οτι εμαθα το εμαθα εδω μεσα, τα αρθρα θα σε βοηθησουν πολυ.
Γεια σου Αφροδίτη!
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου!....... Δυστυχώς ή ευτυχώς ??

?? ο γραπτός λόγος δεν αποκαλύπτει το ύφος μας !!!!
Για αυτό μερικές φορές μπορεί να παρεξηγείσαι ή να παρεξηγείς τα λόγια των άλλων....
Όπως και έχει.............εννοείται ότι δεν θα σε κρεμάσω!!!!!!!!!!!!!!

Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο φωνακλού (έχω και δυνατή φωνή) και όταν κάνει μεγάλη ζημιά και την μαλώνω μας ακούει η γειτονιά!!.......

Όταν λέω "μεγάλη ζημιά" , αναφέρω δύο τρανταχτα (για μένα )παραδείγματα παρακάτω...
1) Μια φορά είχε ανέβει στο τελευταίο ράφι της μαθητικής βιβλιοθήκης που έχω στο δωμάτιο και είχε γκρεμίσει κάτω ένα άλμπουμ ξύλινο με θήκη με τζάμι...και πέφτοντας αυτό το άλμπουμ και επειδή η βιβλιοθήκη έχει τζάμι στο γραφείο απο κάτω...έσπασε και το τζάμι του γραφείου...........γίνανε όλα κομάτια....

Ευτυχως βέβαια

δεν έπαθε τίποτα η καημενούλα η Αμελί, μέσα σε όλα αυτά !!!
2) Είχα ένα διακοσμητικό μπουκάλι κλειστό (γυάλινο κι αυτό) με νερό(και κάτι άλλα γλυώδη υγρά,) και κάτι αποξηραμένα λουλούδια πάνω στο καλοριφέρ της κουζίνας........και σε ένα σάλτο ......χαράς!!! η Αμελί το πήρε παραμάζωμα!....έσπασε....και γέμισε ο τόπος γυαλιά....και τα άλλα γλοιώδη συστατικά που είχε μέσα.....
τα οποία όσο και άν σφουγγάριζα το πάτωμα κωλούσαν τα πόδια μας για μια εβδμάδα τουλάχιστον !!!
Και σε αυτή την περίπτωση το ευτυχές είναι ότι..............βγήκε η μικρή μου ταραξίας αλόβητη!!!!!!!!!!!!

Ηθικό δίδαγμα Της Amelie της αρεσει να ......τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτό έχω απομακρύνει τα γυάλινα διακοσμητικά από το σπίτι γιατί βασικά δεν θέλω να τραυματιστεί (αφού είναι
πολύ επικίνδυνο) !!!!!!!
Εσύ πως την τιμωρείς την δικιά σου γατούλα και πως κρίνεις μια ζημιά ως "μεγάλη ζημιά" ???......