'Τιμωρείτε' καθόλου την άτακτη γατίτσα σας;

το θεωρω εντελως φασιστικο..και απαραδεχτο για ατομα που ασχολουνται με ζωα...πολυ καλυτερο απο τιμωρια..ειναι η μεθοδος του τρομαγματος,αν σωνει και καλα θελουμε να τις"εκπαιδευσουμε "για καποια πραγματα...τρομαγμα..οχι τιμωρια...δηλαδη..δυνατη φωνη ή κροτο,παλαμακια εντονα...κλπ...εδω διαβασα σε αλλο ποστ,οτι για να μην κατουραει η γατα εκτος αμμολεκανης,να τη βγαλουμε εξω απο το σπιτι για καμμια βδομαδα,να την βαλουμε μεσα για μια μερα..και να την ξαναβγαλουμε αν συνεχισει...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ..1ον δεν υπαρχει καμμια περιπτωση η γατα να το συνδεσει αυτο με το κατουργημα..και 2ον και κυριοτερο..αν ειναι ποτε δυνατον να συμβουλευουμαι να βγαζουμε τη γατα εκτος σπιτιου...αυτοκινητα,φολες αρρωστιες...δεν υπαρχουν εξω;;;εκτος του οτι μπορει να χαθει η γατα(ειναι και τραγικη ειρωνια για αυτους που ψαχνουν τωρα τα γατακια τους..)ειναι και απαισιο σαν σκεψη και μονο...
μεθοδους γκεσταπο εγω,δεν θα χρησιμοποιησω ποτε στα γατια μου..ειναι συντροφοι,και οχι υποτακτικοι μου..

Τα ζωα οπως και να το κανουμε δεν ειναι ανθρωποι
και οντως καταλαβαινουν με δυνατη φωνη καταλαβαινουν και την γλωσσα του σωματος κα το υφος οταν τους μιλας (το εχω διαβασει απο εκπαιδευτη)
τωρα για το ξυλο(εγω δεν εχω δειρει ποτε τ μικρα δεν μου παει η καρδια)αν γινει μια φορα και ενννοω μια σφαλιαριτσα στο πωπο μπορει να τ συνδιασει με κατι αρνητικο και να μην τ ξανακανει
και σ παιδακια τ 3 χρονα δεινουν σφαλιαριτσες αυτο δεν σημαινει οτι δεν τ αγαπανε
δεν σας εδειραν ποτε οι γονεις σας?
δν λεω οτι αυτος ειναι ο σωστος τροποσ απλα λεω οτι γινεται και σε ανθρωπους και ζωα και αν καποιος τ θωρει σωστο για τους δικους του λογους(μπορει για π.χ να εχει δει αποτελεσματα)δεν μπορεις να πεις κατι γτ θα σου πει το ξυλο βγηκε απο τ Παραδεισο
σε αυτο ειμαι εναντια αλλα η δυνατη φωνη απο οτι εχω δει και εχω διαβασει πιανει γτ το καταλαβαινουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2316242:
Ειναι η ιδια χρηστης που προτεινε να βγαλει εξω την γατα ως τιμωρια, που ειπε οτι ειναι εναντια στην στειρωση, για ρομαντικους λογους, και που ταιζει ποπ κορν και κερασια την γατα της.

Γενικα Μαρια μου δινεις την εντυπωση ανθρωπου που εχει μια εμπειρικη αποψη πανω στην ανατροφη της γατας, μοιαζει αυτη σου η εμπειρια να σε εχει πεισει οτι εχεις και δικιο. Εγω στην θεση σου θα ημουν πιο "ταπεινη" -να το θεσω ετσι- αμα εξεφραζα τετοιες αποψεις. Ο καθενας εχει το δικαιωμα στην αποψη του, ασφαλως, αλλα ο τροπος που εκφραζεσαι, σαν αυθεντια στις γατες ειναι μαλλον παραπλανητικος, αφου 9/10 πραγματα που λες ειναι ειτε εκτος πραγματικοτητας, ειτε επικινδυνα, και οταν εκφραζεσαι σαν αυθεντια δινοντας συμβουλες μπορει να νομισει κανεις οτι εχεις δικιο και να ακολουθησει το παραδειγμα σου. Ειδα σε αλλο ποστ οτι εισαι ανοιχτομυαλος ανθρωπος και διατεθειμενη να αναθεωρησεις τις αποψεις σου, οταν υπαρχει σοβαρος αντιλογος. Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στα αρθρα του φορουμ, που αν και ειναι γραμμενα απο απλους χρηστες, εχουν πηγες σε επιστημονικη βιβλιογραφια, και οχι στην απλη προσωπικη εμπειρια ενος ατομου.

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου! :)

Θα ήθελα να απαντήσω σε κάποια θέματα που έθεσες (Την αρίθμηση την έκανα για να είναι πιο ευανάγνωστο και
εύκολο στο διάβασμα):

1. Δεν έχω καμία πρόθεση να το "παίξω" αυθεντία, γιατί δεν είμαι. Αν ήμουν θα έγραφα βιβλίο! :)
Και έχω την εντύπωση (τον λίγο καιρό που είμαι μέλος), ότι κάποιοι άλλοι προσπαθούν να το παίξουν "ξερόλες" και αυθεντίες .... Θα αποδειχθεί στην πορεία για να σχηματίσω ξεκάθαρη άποψη...

2. Είναι η πρώτη φορά που ζει μια γάτα μόνιμα στο σπίτι μου (πάντα είχαμε πολλές αλλά έξω ).

2. Δεν μένω στην πόλη, έχω αυλή και κήπο (φραγμένα) οπότε ούτως ή άλλως την βγάζω έξω την γάτα μου κάποιες ώρες να παίξει και να χαρεί και στο περιβάλλλον της και να κάνει παρέα με την μαμά της και τον αδερφό της που ζουν στην αυλή. :)

3. Επειδή όπως προανέφερα δεν αναγκάστηκα ( λόγω των συνθηκών), να στειρώσω ΠΟΤΕ γάτα, για αυτο και ΝΑΙ, ήμουν πιο ρομαντική (δεν έβρισκα τον λόγο να το κάνω).... Και άλλοι μπορεί να σκέφτονται έτσι, οπότε είναι μια ευκαιρία οι συζητήσεις μας εδώ να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα από αυτό που σκεφτόμασταν μέχρι τώρα...

4. Την ιστορία αυτή (ότι της έδωσα τα πλέον ΔΙΑΣΗΜΑ: ένα κεράσι, 2 ποπ κόρν, λίγο λάχανο, και 1 φορά λίγο καρπούζι), ήταν ΛΑΘΟΣ μου που την ανέβασα στο θέμα της ΓΑΤΟφιλης με θέμα "ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ"........
Η διάθεση μου ήταν χιουμοριστική (στο τι μπορεί να φάει μια γάτα!), οπότε πιθανον έπρεπε να την γράψω σε κάποιο θέμα
με "ΑΣΤΕΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"......

Και να σημειώσω τέλος, ότι ο λόγος που έγινα μέλος εδώ είναι ένας και μοναδικός:
η αγάπη μου για τις γάτες (όπως όλων μας θέλω να πιστεύω)....
ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ (όπως κάνουμε τώρα) και η ανταλλαγή απόψεων, να μοιραζόμαστε τις χιουμοριστικές και αστείες στιγμές
με τις γάτες μας και διάφορες απορίες που τυχόν έχουμε....

Και το γεγονός ότι καθένας μας σχηματίζει άποψη για τον άλλον μέσα από λίγες γραμμές..........καθιστά αδύνατο (για
τον δικό μου χαρακτήρα), να χαρακτηρίζω απολυταρχικά και υπερβολικά τους άλλους ΓΑΤΟφιλους....
Βέβαια καθένας έχει τα βιωματά του, το χαρακτήρα του, τον δικό του τρόπο σκέψης....σεβαστό.

Είμαι εδώ για να μοιραστω την αγάπη μου με τους υπόλοιπους, τις σκέψεις μου (σωστές ή λάθος) και να μάθω καινούρια πράγματα!..... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να απαντήσω σε κάποια θέματα που έθεσες (Την αρίθμηση την έκανα για να είναι πιο ευανάγνωστο και
εύκολο στο διάβασμα):

1. Δεν έχω καμία πρόθεση να το "παίξω" αυθεντία, γιατί δεν είμαι. Αν ήμουν θα έγραφα βιβλίο! :)
Και έχω την εντύπωση (τον λίγο καιρό που είμαι μέλος), ότι κάποιοι άλλοι προσπαθούν να το παίξουν "ξερόλες" και αυθεντίες .... Θα αποδειχθεί στην πορεία για να σχηματίσω ξεκάθαρη άποψη...

2. Είναι η πρώτη φορά που ζει μια γάτα μόνιμα στο σπίτι μου (πάντα είχαμε πολλές αλλά έξω ).

2. Δεν μένω στην πόλη, έχω αυλή και κήπο (φραγμένα) οπότε ούτως ή άλλως την βγάζω έξω την γάτα μου κάποιες ώρες να παίξει και να χαρεί και στο περιβάλλλον της και να κάνει παρέα με την μαμά της και τον αδερφό της που ζουν στην αυλή. :)

3. Επειδή όπως προανέφερα δεν αναγκάστηκα ( λόγω των συνθηκών), να στειρώσω ΠΟΤΕ γάτα, για αυτο και ΝΑΙ, ήμουν πιο ρομαντική (δεν έβρισκα τον λόγο να το κάνω).... Και άλλοι μπορεί να σκέφτονται έτσι, οπότε είναι μια ευκαιρία οι συζητήσεις μας εδώ να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα από αυτό που σκεφτόμασταν μέχρι τώρα...

4. Την ιστορία αυτή (ότι της έδωσα τα πλέον ΔΙΑΣΗΜΑ: ένα κεράσι, 2 ποπ κόρν, λίγο λάχανο, και 1 φορά λίγο καρπούζι), ήταν ΛΑΘΟΣ μου που την ανέβασα στο θέμα της ΓΑΤΟφιλης με θέμα "ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ"........
Η διάθεση μου ήταν χιουμοριστική (στο τι μπορεί να φάει μια γάτα!), οπότε πιθανον έπρεπε να την γράψω σε κάποιο θέμα

Και να σημειώσω τέλος, ότι ο λόγος που έγινα μέλος εδώ είναι ένας και μοναδικός:
ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ (όπως κάνουμε τώρα) και η ανταλλαγή απόψεων, να μοιραζόμαστε τις χιουμοριστικές και αστείες στιγμές

Και το γεγονός ότι καθένας μας σχηματίζει άποψη για τον άλλον μέσα από λίγες γραμμές..........καθιστά αδύνατο (για
τον δικό μου χαρακτήρα), να χαρακτηρίζω απολυταρχικά και υπερβολικά τους άλλους ΓΑΤΟφιλους....
Βέβαια καθένας έχει τα βιωματά του, το χαρακτήρα του, τον δικό του τρόπο σκέψης....σεβαστό.

Είμαι εδώ για να μοιραστω την αγάπη μου με τους υπόλοιπους, τις σκέψεις μου (σωστές ή λάθος) και να μάθω καινούρια πράγματα!..... :)

Εαν εχεις χρονο ριξε μια ματια στο φορουμ.. εχει πολλα θεματα για τα οποια μπορεις να ενημερωθεις!:):) απο την διατροφη της γατας μεχρι την ''εκπαιδευση'' της και την περιφραξη που μπορεις να κανει στην αυλη σου!:):)
Φυσικα και το φορουμ ειναι για να μαθουνουμε και να ανταλλασουμε αποψεις!:) κι εγω εμαθα πολλα απο εδω μεσα που ουτε κατα διαννοια δεν ηξερα! και πιστεψε με κι εγω ειχα παλια την ιδια ρομαντικη αποψη με σενα σχετικα με την στειρωση! Εμαθα ομως, επαθα:/: και τωρα στειρωνω οτι γατιδιο βρεθει μπροστα μου!:P:P

Καλη αρχη και παλι!:D:D

Εαν εχεις χρονο ριξε μια ματια στο φορουμ.. εχει πολλα θεματα για τα οποια μπορεις να ενημερωθεις!:):) απο την διατροφη της γατας μεχρι την ''εκπαιδευση'' της και την περιφραξη που μπορεις να κανει στην αυλη σου!:):)
Φυσικα και το φορουμ ειναι για να μαθουνουμε και να ανταλλασουμε αποψεις!:) κι εγω εμαθα πολλα απο εδω μεσα που ουτε κατα διαννοια δεν ηξερα! και πιστεψε με κι εγω ειχα παλια την ιδια ρομαντικη αποψη με σενα σχετικα με την στειρωση! Εμαθα ομως, επαθα:/: και τωρα στειρωνω οτι γατιδιο βρεθει μπροστα μου!:P:P

Καλη αρχη και παλι!:D:D

aporw σ'εχυχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Όντως έχει πολλά θέματα.......ανεξάντλητα!!! :hmm::worry::clapup:

aporw σ'εχυχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Όντως έχει πολλά θέματα.......ανεξάντλητα!!! :hmm::worry::clapup:

Θεληση να εχεις και..χρονο!!:P:P:D:D:D:redface:

Παραφράζοντας μια γνωστή παροιμία θα πω: Χτύπα την γάτα σου, και ας μην ξέρεις γιατί. Ξέρει αυτή!

Πλακίτσα...

εύκολο στο διάβασμα):

Νομιζω αλλο μια εμπεριστατωμενη και κατασταλαγμενη αποψη, και αλλο μια πρωτη εντυπωση. ;) Μια εντυπωση μπορει να ειναι και λανθασμενη, ειδικα οταν δημιουργειται απο τον γραπτο λογο, που δεν υπαρχει τροπος να αντιληφθεις το υφος με το οποιο εκφραζεται ο συνομιλητης σου ;) Εχεις γραψει λιγα μηνυματα, αλλα το υφος σου μου εδωσε αυτην ακριβως την εντυπωση. Τωρα, αν κανω λαθος, δεν θα με κρεμασεις κιολας, ε? :P Ολοι για τον ιδιο λογο ειμαστε εδω :) Εγω οταν πρωτογραφτηκα στο φορουμ ημουν επιεικως ασχετη, ειχα μολις παρει τον πρωτο μου γατουλη και πηγαινα στα τυφλα. Οτι εμαθα το εμαθα εδω μεσα, τα αρθρα θα σε βοηθησουν πολυ.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα εδώ.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2321871:
Νομιζω αλλο μια εμπεριστατωμενη και κατασταλαγμενη αποψη, και αλλο μια πρωτη εντυπωση. ;) Μια εντυπωση μπορει να ειναι και λανθασμενη, ειδικα οταν δημιουργειται απο τον γραπτο λογο, που δεν υπαρχει τροπος να αντιληφθεις το υφος με το οποιο εκφραζεται ο συνομιλητης σου ;) Εχεις γραψει λιγα μηνυματα, αλλα το υφος σου μου εδωσε αυτην ακριβως την εντυπωση. Τωρα, αν κανω λαθος, δεν θα με κρεμασεις κιολας, ε? :P Ολοι για τον ιδιο λογο ειμαστε εδω :) Εγω οταν πρωτογραφτηκα στο φορουμ ημουν επιεικως ασχετη, ειχα μολις παρει τον πρωτο μου γατουλη και πηγαινα στα τυφλα. Οτι εμαθα το εμαθα εδω μεσα, τα αρθρα θα σε βοηθησουν πολυ.

Γεια σου Αφροδίτη! :)

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου!....... Δυστυχώς ή ευτυχώς ??:hmm:?? ο γραπτός λόγος δεν αποκαλύπτει το ύφος μας !!!!
Για αυτό μερικές φορές μπορεί να παρεξηγείσαι ή να παρεξηγείς τα λόγια των άλλων....
Όπως και έχει.............εννοείται ότι δεν θα σε κρεμάσω!!!!!!!!!!!!!!:P:D:D:P

Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο φωνακλού (έχω και δυνατή φωνή) και όταν κάνει μεγάλη ζημιά και την μαλώνω μας ακούει η γειτονιά!!.......:redface::redface:

Όταν λέω "μεγάλη ζημιά" , αναφέρω δύο τρανταχτα (για μένα )παραδείγματα παρακάτω...

1) Μια φορά είχε ανέβει στο τελευταίο ράφι της μαθητικής βιβλιοθήκης που έχω στο δωμάτιο και είχε γκρεμίσει κάτω ένα άλμπουμ ξύλινο με θήκη με τζάμι...και πέφτοντας αυτό το άλμπουμ και επειδή η βιβλιοθήκη έχει τζάμι στο γραφείο απο κάτω...έσπασε και το τζάμι του γραφείου...........γίνανε όλα κομάτια....:mad:
Ευτυχως βέβαια :) δεν έπαθε τίποτα η καημενούλα η Αμελί, μέσα σε όλα αυτά !!! :worry:

2) Είχα ένα διακοσμητικό μπουκάλι κλειστό (γυάλινο κι αυτό) με νερό(και κάτι άλλα γλυώδη υγρά,) και κάτι αποξηραμένα λουλούδια πάνω στο καλοριφέρ της κουζίνας........και σε ένα σάλτο ......χαράς!!! η Αμελί το πήρε παραμάζωμα!....έσπασε....και γέμισε ο τόπος γυαλιά....και τα άλλα γλοιώδη συστατικά που είχε μέσα.....
τα οποία όσο και άν σφουγγάριζα το πάτωμα κωλούσαν τα πόδια μας για μια εβδμάδα τουλάχιστον !!!:eek:

Και σε αυτή την περίπτωση το ευτυχές είναι ότι..............βγήκε η μικρή μου ταραξίας αλόβητη!!!!!!!!!!!! :clapup::)

Ηθικό δίδαγμα Της Amelie της αρεσει να ......τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Γι αυτό έχω απομακρύνει τα γυάλινα διακοσμητικά από το σπίτι γιατί βασικά δεν θέλω να τραυματιστεί (αφού είναι
πολύ επικίνδυνο) !!!!!!!

Εσύ πως την τιμωρείς την δικιά σου γατούλα και πως κρίνεις μια ζημιά ως "μεγάλη ζημιά" ???......:hmm::hmm::hmm:

Οι δικές μου πάνω στην τρελάρα τους (τότε που ξαφνικά τρέχουν πάνω κάτω στο δωμάτιο όλα μαζί και κάνουν extreme sports με τα έπιπλα) πάτησαν πάνω στο πρόσωπό μου -ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ. Μάλλον με μπέρδεψαν με μαξιλάρι...

Οι δικές μου πάνω στην τρελάρα τους (τότε που ξαφνικά τρέχουν πάνω κάτω στο δωμάτιο όλα μαζί και κάνουν extreme sports με τα έπιπλα) πάτησαν πάνω στο πρόσωπό μου -ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ. Μάλλον με μπέρδεψαν με μαξιλάρι...

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:..καλα..αυτο ειναι πταισματακι...:hehe::hehe::hehe::hehe:..τα ιδια κανουν και τα δικα μου..τρεχουν,κυνηγιουνται ΕΠΑΝΩ μου,οταν ειμαι στο κρεββατι..και οποιον παρει ο χαρος..:crazy::crazy::crazy:

καλα οταν τρεχουν πανω κατω εχει απιστευτη πλακα!!:alljumpy:το κακο ειναι οταν τα πιανει το βραδυ που δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις!εγω δεν τα εχω χτυπησει ποτε τα μικρα μου,δεν μπορω να το κανω...μονο το σκυλι μου σκουνταω οταν κανει ζημια αλλα αυτο δεν ειναι ξυλο.

για να μαλωσω την λουιζα κανω ενα ''ιιιιιιιιιιιι'' σαν τη ζουμπουλια:D:P και φευγει τρεχοντας γιατι ξερει οτι θυμωσα.ο φοιβος ειναι τοσο ηρεμος και χαζουλης που δεν κανει και πολλες ζημιες(ειδικα μετα τη στειρωση παραηρεμησε)αλλα αν ανεβει στο τραπεζι να φαει απ το φαγητο μας τον ψεκαζω με νερο στην κεφαλα του:bleh: και φευγει...

καλα οταν τρεχουν πανω κατω εχει απιστευτη πλακα!!:alljumpy:το κακο ειναι οταν τα πιανει το βραδυ που δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις!εγω δεν τα εχω χτυπησει ποτε τα μικρα μου,δεν μπορω να το κανω...μονο το σκυλι μου σκουνταω οταν κανει ζημια αλλα αυτο δεν ειναι ξυλο.

για να μαλωσω την λουιζα κανω ενα ''ιιιιιιιιιιιι'' σαν τη ζουμπουλια:D:P και φευγει τρεχοντας γιατι ξερει οτι θυμωσα.ο φοιβος ειναι τοσο ηρεμος και χαζουλης που δεν κανει και πολλες ζημιες(ειδικα μετα τη στειρωση παραηρεμησε)αλλα αν ανεβει στο τραπεζι να φαει απ το φαγητο μας τον ψεκαζω με νερο στην κεφαλα του:bleh: και φευγει...

μπραβο..πολυ καλα κανεις....το ξυλο ποτε δεν οφελεισε ουτε ανθρωπο ουτε ζωο...:)

Εγώ νερό χρησιμοποιώ μόνο όταν δεν παίρνουν από λόγια και κάνουν ...την πάπια. Γενικά όμως άμα υψώσω λίγο τη φωνή μου καταλαβαίνουν ότι έκαναν βλακεία. Συγκεκριμένα, το καταλαβαίνει ο ένοχος! Κι από την έκφραση του προσώπου καταλαβαίνω κι εγώ ποιός απ' όλους την έκανε!
Αυτό που δε μπόρεσα ακόμα να ...δαμάσω είναι ο ένας, ο πιο ήρεμος -παναθεματον- που ουρεί στην εσωτερική σκάλα ο άτιμος και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τι ψέκασμα με νερό, τι φωνή, τι του πλησίασα τη μουσούδα στα βρεγμένα...τίποτα! Καμιά ιδέα;

καλησπερα σας.Το θεμα που θιξατε ειναι πολυ σοβαρο οσον αναφορα τους καναπεδες!!!!!!!!!
πολυ καλε συμβουλες και βοηθησατε πολυ ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πώς "τιμωρούμε" μία γάτα για κάτι που έκανε;

Kι εγω αυτο εκανα με τον Μιμι μου!!Βεβαια σε μερικες γατες δεν πιανει γιατι μπορει ο ιδιοκτητης της να της εχει μαθει απο μικρη να μην απεχθανεται το νερο, κατα τα αλλα στις περισσοτερες γατες πιανει!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω τριβω φλουδα λεμονιου στην περιοχη που ξυνει τα νυχια του στον καναπε και τον εχει αφησει ησυχο :P

Το προηγούμενο καλοκαίρι,βρέθηκε ένα μικρό γατάκι στην αυλή μας!Χωρίς δεύτερη σκέψη το υιοθετήσαμε!!!Ήμουν αρκετά ενθουσιασμένη!!
Το γατάκι μεγάλωσε ευτυχισμένα στην αυλή μας,με την Μαργαρίτα,ένα ενήλικο κουνέλι (το οποίο ζουσε εκεί προτού έρθει το γατάκι και είχε μείνει μια φορά εγκυος αλλά τα μικρα πέθαναν:()!!!Πέρασε κάμποσος καιρός και το γατάκι μεγάλωσε!!!Μετά από αυτό όμως ο Simon(το γατάκι) άρχισε να φαίρεται εχθρικά στην Μαργαρίτα π.χ.την κυνηγάει συνεχως και με κάθε ευκαιρία της ορμάει!!Παλιότερα ήταν πιο φιλικός απέναντι της π.χ.Κοιμόντουσαν μαζί,τρώγαν από το ίδιο μπολ κ.ά..:confused:Προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει ότι η Μαργαρίτα δεν είναι ούτε ποντίκι,ούτε πουλάκι για να την κυνηγάει συνέχεια!!
Προσπάθησα με πολλούς τρόπους=
1.Πετούσα νερό,αρκετά μέτρα μακριά του,όταν τον έβλεπα έτοιμο να ορμήξει.
2.Τους φώναζα όσο πιο δυνατά μπορουσα,χωρίς όμως ποτέ να τον χτυπήσω!
Η αλήθεια είναι ότι συμμορφώθηκε λίγο...:clapup:Αλλά φοβάμαι μήπως ξανά αρχίσει αυτά τα...ρεζιλίκια!!

Ο δικός μου γατούλης,ονόματι Simon,αν και είναι μόνο 8 μηνών,έχει μάθει να ξύνει τα νύχια του μόνο σε ένα χαλάκι.Η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτοιμη να το πετάξω,αλλά όταν το πλησίασα τον είδα να ξύνει τα νύχια του.Από τότε δεν πάει πουθενά αλλού.Σου συνιστώ,αντί να ξοδεύεις τα χρήματά σου για να αγοράζεις διάφορα ονυχοδρόμια,να πάρεις ένα παλιό αλλά σκληρό χαλάκι και πού ξέρεις?Μπορεί να πετύχει.(Αρκεί να μην σε πειράζει που θα αφήνει ένα πλήθος από τρίχες εκεί πάνω)
moz-screenshot-1.png
.
moz-screenshot-4.png

moz-screenshot-3.png
moz-screenshot-2.png
moz-screenshot.png

Εγώ το γατί μου κάπιες φορές το δίνω ξύλο και όχο μόνο υπακούει αλλα υπερπάνια να ξανακάνει την ίδια "ζημιά", οπότε πιστεύω στο ξύλο που και που. Επίσης πριν πάει να κάνει αταξία του μιλάω με ιδιαίτερο τόνο κ υπακούει αμέσως. 'Οπως το μάθεις απο μικρό..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back