...Το θέμα είναι ότι βρήκα τρία γατάκια...

Ναι είναι απίστευτη, πολύ όμορφη! Μπράβο σας και στις δυο που τα καταφέρατε!:)Προσπαθώ κι εγώ να σκέφτομαι θετικά και θα δουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι να πανε ολα καλα!!!!! Ενημερωνε μας :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυσάρεστα τα νέα:(, έβγαλε κι άλλο ένα γατάκι αίμα μαζί με τα κόπρανα. Αν υπολογίζουμε σωστά τις μέρες γύρω στην Τετάρτη μπαίνουν στην τρίτη εβδομαδα, οπότε θα συνεννοηθώ με το γιατρό για τη θεραπεία αποπαρασίτωσης. Αν εξαιρέσουμε αυτό,τα υπόλοιπα μου φαίνεται πως πάνε καλά. Άρχισα χτες να τα ζυγίζω και ναι σήμερα ήταν δέκα γραμμάρια βαρύτερα το καθένα!:) Δείχνουν πιο ήσυχα απ' ότι στην αρχή, καλά όταν πεινάνε ξεσηκώνουν τον κόσμο στις φωνές, αλλά αποκοιμούνται γρήγορα μόλις βρουν το ένα το άλλο. Καμιά σχέση με τις πρώτες δυο μέρες που περίμενα κανένα μιαμισάωρο αφού τα τάιζα για να κοιμηθούν! Έτσι ξεκουράζομαι κι εγώ πιο πολύ:rolleyes:. Γενικά αφού φάνε, όσο τους χυπάω την πλατούλα για να ρευτούν γουργουρίζουν και -πολύ συγκινητικό- μου γλύφουν τα χέρια με τις γλωσσίτσες τους. Ειδικότερα σκέφτομαι να αφήσω κατά μέρος τις διακοπές γιατί δεν έχω κανέναν να του τα αφήσω και όσοι προσφέρονται έχουν μεγάλες γάτες ή άλλα ζώα και φοβάμαι τόσο τη σωματική τους ακεραιότητα όσο και μην κολλήσουν κανένα μκρόβιο.

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα με τις γατουλες σου!!! :)

Να πανε ολα καλα!!!! Ειναι σιγουρο πως το αιμα οφειλεται σε σκουλικακια;; Αν ναι πρεπει κανεις να δει πως θα το χειριστει, μην επιδεινωθει!!! Τα μωρακια ειναι απιστευτα. Γι' αυτα εισαι η "μαμα" τωρα :lol::lol::lol: Απολυτα εξαρτημενα τα καημενα.....

Ναι πραγματικά σα μαμά νιώθω:P. Είναι απίστευτη η αίσθηση να έχουν ηρεμήσει στα χέρια σου. Είναι στιγμές που γνήσια τις απολαμβάνω. Τον πρώτο καιρό ήμουν πιο βιαστική και αγχωμένη, καθαρά διεκπεραιωτική στο τι έπρεπε να γίνει. Όταν όμως έβγαλε το πρώτο γατάκι αίμα και σκέφτηκα ότι μπορεί να το χάσω, αποφάσισα πως θέλω να περάσω ποιοτικό χρόνο μαζί του ότι κι αν γίνει. Μαζί με αυτή την άγουρη μικρή προσωπικότητα. Να το χαρώ. Και είδα ότι και εκείνο το ήθελε. Είναι τεράστια η αλλαγή στη συμπεριφορά τους από τότε που αποφάσισα να τα δω διαφορετικά. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. :DΤώρα στα πρακτικά: κατάφερα να πείσω τον πατέρα μου να με πάει αύριο σε ένα άλλον κτηνίατρο που μου έχουν πει ότι είναι πραγματικά καλός (εγώ δεν οδηγώ, κι ο κτηνίατρος είναι στην παιανία, από δω που μένω κάνα μισάωρο) . Θέλω να συζητήσουμε για το αίμα και τη θεραπεία. Να μου πει πότε μπορώ να αρχίσω και τι να κάνω στο μεταξύ!

Αχ αυτη η εξαρτηση απο τους μπαμπαδες ειναι πονεμενη ιστορια! :( Σε καταλαβαινω!

Καλη επιτυχια!!! Περιμενουμε νεοτερα. στο θεμα αυτοκινητου κι εγω εξαρτημενη ειμαι :):)

εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία!

απίστευτο συναίσθημα...η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μεγαλώσει μικρα μικρα γατάκια αλλα η αίσθηση ότι ένα πλάσματακι εξαρταται απόλυτα από εσένα είναι τρομακτική αλλα και απιστευτα γοητευτική..να πάνε όλα καλά για το γατάκι σου αλλα και για τα υπόλοιπα μικρουλια..

Επιτέλους καλά νέα!!!:):D:). Πήγα τα γατάκια στο δέυτερο κτηνίατρο, που ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός και τα βρήκε πολύ καλά στη υγεία τους. Μου είπε πως είναι ζωηρά, πολύ περιποιημένα, στρουμπουλά και ευκίνητα. Επίσης το τρίχωμα τους είναι λαμπερό και τα ματάκια τους καθαρά. Κοντολογίς δε δείχνουν σημάδια να θέλουν να φύγουν. Τους έκανε δύο εμβόλια προληπτικά για τυχόν μικρόβια και μου έδωσε μια αντιβίωση την οποία όμως θα ξεκινήσω την επόμενη βδομάδα! Πήραμε και σπρέι για τους ψύλλους! Τα δύο είναι θηλυκά και το τρίτο αρσενικό. Εντωμεταξύ ήμασταν όλοι πολύ τυχεροί γιατί καθώς δεν έβρισκα πουθενά το τηλεφωνο του πήγαμε χωρίς ραντεβού, και τον πετύχαμε τον άνθρωπο την ώρα που έφευγε για διακοπές με σορτσάκι και σακίδιο! Στέλνω φωτογραφίες απ' το καθένα!:P Α! τα ονόμασα κιόλας: Τελίκα, τιμής ένεκεν σε κάποια παλιά γατούλα με το ίδιο όνομα, Κυριάκος επειδή έχει πλάκα, και Μιμή επειδή μου φαίνεται γραφικό και μ' αρέσει!

Συνημμένα

• τελίκα.jpg
    τελίκα.jpg
    119,7 KB · Εμφανίσεις: 63
  • κυριάκος.jpg
    κυριάκος.jpg
    415,1 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Μιμή.jpg
    Μιμή.jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 62
:up::up::up: τέλεια!!! τι γλυκά :inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby:μωράκια!!
Τουλάχιστον τώρα θα είσαι ήσυχη! Μπράβο! καλή συνέχεια στην ανατροφή:P:P

Κουκλιά είναι!!!:inlove::inlove::inlove: Να σου ζήσουνε!:up: Το φατσουλίνι στο κέντρο είναι ο Κυριάκος? Πανέμορφος!!!:P

Όχι ο Κυριάκος είναι ο κεφάλας στο τέλος:D! Η μεσαία είναι η Μιμή!:P

o κυριάκος και η Μιμή μοιάζουν με τον Φρού μου!!!:up::up:

:up::up::up::up:
Τι ομορφα μωρακια ειναι αυτα;;;:inlove::inlove::baby::baby:
Πολυ χαιρομαι που τα βρηκε καλα!!! Για το αιμα τι ειπε;; (να μαθαινουμε κι εμεις;;; :lol::lol:)
Τι μικρουλια που ειναι!!!! Γλυκες!!!!

Για το αίμα είπε ότι πρέπει να είναι κάποιο μικρόβιο, δε μου ανέφερε σκουληκάκια. Η μία ένεση που τους έκανε ήταν αντιβιωτική (άρα όχι εμβόλιο όπως έγραψα πρίν:redface:) και λειτουργεί προληπτικά για ό,τι μπορεί να έχουν στον οργανισμό τους, και η άλλη για να "ξυπνήσει" το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Μου έδωσε και έξτρα αντιβίωση σε σιρόπι, αυτή δε θυμάμαι γιατί :redface::redface:! Όταν τον ρώτησα για αποπαρασίτωση είπε ότι είναι μικρά ακόμα. Γενικά αφού μου είπε ότι δε δείχνουν σημάδια για "φευγιό", ήμουν τόσο χαρούμενη που έχω κάποια κενά στη μνήμη μου ως προς τι έλεγε:rolleyes:. Όχι πολλά ευτυχώς, πάντως θυμάμαι τι πρέπει να κάνω:rolleyes:!

Μπράβο, μπράβο!!!:up::up:
Από δω και μπρος όλα να πάνε τέλεια εύχομαι και να μεγαλώσουν να γίνουν φοβερές και κούκλες γάτες!!!

Μπράβο βρέ, άντε να μεγαλώσουν τα μωρουλίνια σου!!!!!!!!:inlove::baby::baby:
Ειναι κουκλάκια!!!!!!!

μπρ'αβο στα μικρούλια και σε εσένα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back