ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Προσπαθώ κι εγώ να σκέφτομαι θετικά και θα δουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
, έβγαλε κι άλλο ένα γατάκι αίμα μαζί με τα κόπρανα. Αν υπολογίζουμε σωστά τις μέρες γύρω στην Τετάρτη μπαίνουν στην τρίτη εβδομαδα, οπότε θα συνεννοηθώ με το γιατρό για τη θεραπεία αποπαρασίτωσης. Αν εξαιρέσουμε αυτό,τα υπόλοιπα μου φαίνεται πως πάνε καλά. Άρχισα χτες να τα ζυγίζω και ναι σήμερα ήταν δέκα γραμμάρια βαρύτερα το καθένα!
Δείχνουν πιο ήσυχα απ' ότι στην αρχή, καλά όταν πεινάνε ξεσηκώνουν τον κόσμο στις φωνές, αλλά αποκοιμούνται γρήγορα μόλις βρουν το ένα το άλλο. Καμιά σχέση με τις πρώτες δυο μέρες που περίμενα κανένα μιαμισάωρο αφού τα τάιζα για να κοιμηθούν! Έτσι ξεκουράζομαι κι εγώ πιο πολύ
. Γενικά αφού φάνε, όσο τους χυπάω την πλατούλα για να ρευτούν γουργουρίζουν και -πολύ συγκινητικό- μου γλύφουν τα χέρια με τις γλωσσίτσες τους. Ειδικότερα σκέφτομαι να αφήσω κατά μέρος τις διακοπές γιατί δεν έχω κανέναν να του τα αφήσω και όσοι προσφέρονται έχουν μεγάλες γάτες ή άλλα ζώα και φοβάμαι τόσο τη σωματική τους ακεραιότητα όσο και μην κολλήσουν κανένα μκρόβιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Απολυτα εξαρτημενα τα καημενα.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
. Είναι απίστευτη η αίσθηση να έχουν ηρεμήσει στα χέρια σου. Είναι στιγμές που γνήσια τις απολαμβάνω. Τον πρώτο καιρό ήμουν πιο βιαστική και αγχωμένη, καθαρά διεκπεραιωτική στο τι έπρεπε να γίνει. Όταν όμως έβγαλε το πρώτο γατάκι αίμα και σκέφτηκα ότι μπορεί να το χάσω, αποφάσισα πως θέλω να περάσω ποιοτικό χρόνο μαζί του ότι κι αν γίνει. Μαζί με αυτή την άγουρη μικρή προσωπικότητα. Να το χαρώ. Και είδα ότι και εκείνο το ήθελε. Είναι τεράστια η αλλαγή στη συμπεριφορά τους από τότε που αποφάσισα να τα δω διαφορετικά. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό.
Τώρα στα πρακτικά: κατάφερα να πείσω τον πατέρα μου να με πάει αύριο σε ένα άλλον κτηνίατρο που μου έχουν πει ότι είναι πραγματικά καλός (εγώ δεν οδηγώ, κι ο κτηνίατρος είναι στην παιανία, από δω που μένω κάνα μισάωρο) . Θέλω να συζητήσουμε για το αίμα και τη θεραπεία. Να μου πει πότε μπορώ να αρχίσω και τι να κάνω στο μεταξύ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαινω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος

. Πήγα τα γατάκια στο δέυτερο κτηνίατρο, που ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός και τα βρήκε πολύ καλά στη υγεία τους. Μου είπε πως είναι ζωηρά, πολύ περιποιημένα, στρουμπουλά και ευκίνητα. Επίσης το τρίχωμα τους είναι λαμπερό και τα ματάκια τους καθαρά. Κοντολογίς δε δείχνουν σημάδια να θέλουν να φύγουν. Τους έκανε δύο εμβόλια προληπτικά για τυχόν μικρόβια και μου έδωσε μια αντιβίωση την οποία όμως θα ξεκινήσω την επόμενη βδομάδα! Πήραμε και σπρέι για τους ψύλλους! Τα δύο είναι θηλυκά και το τρίτο αρσενικό. Εντωμεταξύ ήμασταν όλοι πολύ τυχεροί γιατί καθώς δεν έβρισκα πουθενά το τηλεφωνο του πήγαμε χωρίς ραντεβού, και τον πετύχαμε τον άνθρωπο την ώρα που έφευγε για διακοπές με σορτσάκι και σακίδιο! Στέλνω φωτογραφίες απ' το καθένα!
Α! τα ονόμασα κιόλας: Τελίκα, τιμής ένεκεν σε κάποια παλιά γατούλα με το ίδιο όνομα, Κυριάκος επειδή έχει πλάκα, και Μιμή επειδή μου φαίνεται γραφικό και μ' αρέσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος

τέλεια!!! τι γλυκά 

μωράκια!!Τουλάχιστον τώρα θα είσαι ήσυχη! Μπράβο! καλή συνέχεια στην ανατροφή

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Να σου ζήσουνε!
Το φατσουλίνι στο κέντρο είναι ο Κυριάκος? Πανέμορφος!!!
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
! Η μεσαία είναι η Μιμή!
mimikaki
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Τι ομορφα μωρακια ειναι αυτα;;;

Πολυ χαιρομαι που τα βρηκε καλα!!! Για το αιμα τι ειπε;; (να μαθαινουμε κι εμεις;;;

)Τι μικρουλια που ειναι!!!! Γλυκες!!!!
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
) και λειτουργεί προληπτικά για ό,τι μπορεί να έχουν στον οργανισμό τους, και η άλλη για να "ξυπνήσει" το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Μου έδωσε και έξτρα αντιβίωση σε σιρόπι, αυτή δε θυμάμαι γιατί 
! Όταν τον ρώτησα για αποπαρασίτωση είπε ότι είναι μικρά ακόμα. Γενικά αφού μου είπε ότι δε δείχνουν σημάδια για "φευγιό", ήμουν τόσο χαρούμενη που έχω κάποια κενά στη μνήμη μου ως προς τι έλεγε
. Όχι πολλά ευτυχώς, πάντως θυμάμαι τι πρέπει να κάνω
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος

Από δω και μπρος όλα να πάνε τέλεια εύχομαι και να μεγαλώσουν να γίνουν φοβερές και κούκλες γάτες!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Ειναι κουκλάκια!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool