...Το θέμα είναι ότι βρήκα τρία γατάκια...

Ρε παιδιά, από χτες ο Κυριάκος κι η Μιμή όσο κι αν τους τρίβω την κοιλίτσα τους και τα χαιδέυω με το μπαμπάκι από κάτω δεν ενεργούνται. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Άρχισα παλι να ανησυχώ:(.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον, όχι. Αν όμως κατά τ' άλλα τρώνε κανονικά και κάνουνε πιπι μην ανησυχείς, ίσως έχει να κάνει με το ότι συνέρχονται από την μόλυνση. Φρόντιζε να τους δίνεις γάλα περίπου στη θερμοκρασία του σώματος τους και δοκίμασε να τα τρίβεις πριν το τάισμα και 15 λεπτά μετά. Και με την Ντάλια κάποιες φορές περνούσε και σχεδόν ένα 24ωρο μέχρι να τα κάνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ...! εντάξει άκυρο, άκυρο ενεργήθηκαν! :P Τα παίδεψα κάνα εικοσπεντάλεπτο το καθένα αλλά εντάξει. Και καθόλου αίμα παρακαλώ!!:cool:! Είμαι υπερβολική, ε:redface:; Ε...σαν πρωτάρα κι εγώ...!

Χε, χε, μην ανησυχείς κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες είχα όλη μέρα:D. Πάντως μεγαλώνοντας , στην 3η 4η βδομάδα, αραιώνουν ούτως οι άλλως οι αφοδεύσεις, γι αυτό μην ανησυχείς. Τρίβε τα κανένα 5λεπτο και αν δεν.. στο επόμενο τάισμα:P.
ΥΓ Ευτυχώς που ο περισσότερος κόσμος λείπει διακοπές και δεν μπορεί να παρακολουθεί τη συζήτηση:lol:

Αντε, να πανε ολα καλα!!!! Οι αντιδρασεις σου μια χαρα μου φαινονται!!!
:):):):)
Ενημερωνε μας για το πως πανε τα μικρουλια!!!

Είμαστε μια χαρούλα!!!:D Έχουμε γίνει τα δπλά απ' ότι ήμασταν! Ζυγίζουμε γύρω στα 220 γραμμάρια ο καθένας και πρέπει να μπήκαμε στην τρίτη εβδομάδα! Δεν ξέρω αν το ξανάπα αλλά άνοιξε και το τελευταίο τα ματάκια του και είναι τρέλα να κάθεσαι να τα κοιτάς! Αφού πριν τα ταίσω σκύβω πάνω απ' το καλάθι και τα χαζεύω μ' ένα χαζό χαμόγελο :happy: :cry:. Θέλω να βγάλω φωτογραφίες να σας στείλω αλλά δεν έχω βρει ακόμα μηχανή διαθέσιμη και με το κινητό δε βγαίνουνε καλά. Θα αρχίσουμε κι από Δευτέρα το φάρμακο, το οποίο τελικά είναι για τα παράσιτα, το Vermox. Και βέβαια το καλάθι μας το έχουμε μόνο για διακοσμητικούς λόγους, μπαίνουμε και βγαίνουμε όποτε μας καπνίσει!:cool:

220:blink::blink::blink: Καλέ εσείς είστε τεραάστια!! Μπράβο, μπράβο!! Η Ντάλια 220 ζύγισε όταν έκλεινε την 4η εβδομάδα!! Μην αφήνεις όμως τους μπόμπιρες να πολυ -κυκλοφορούν!! Μαζεύουν μικρόβια!
Άντε και από Δευτέρα, αγόρασε και άμμο και βάζε τα μέσα 15 λεπτά μετά από κάθε τάισμα, πολύ σύντομα θα γλιτώσεις και από τα βαμβάκια!!!

Μόλις διάβασα το θέμα και καταενθουσιάστηκα!!!! Μπράβο σε σένα και στα μικρούλια και καλως ήρθατε!!! Είναι πραγματικά υπέροχα!!!

μπράβο βρε Ελένη, εύχομαι όλα να πάνε καλά, βάλε μας και καμια φώτο!!

Μπραβο!!! Και στην γατομαμα που τα φροντιζει τοσο καλα και στα γατακια!!! :):up:

Εισαι καταπληκτική, κι από εμένα μπράβο!!!!!:up:

Να τα τα ποντικάκια μου σε νέες φωτογραφίες!!!

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    367,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 01.jpg
    01.jpg
    413,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 7.jpg
    7.jpg
    414,1 KB · Εμφανίσεις: 52
Αχ ειναι ζουλιχτερά και είναι στο έλεος σου να τα παρενοχλείς όσο θες! Ζηλεύω! :)

αχου τα!!!!!!!!!!

Κι εδώ όλα μαζί! Καλέ αυτά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα! Από χτες μέχρι σήμερα η Τελίκα πήρε 30 γραμμάρια!!!:blink:. Παρατρώνε μου φαίνεται, αλλά αν τους πάρω το μπιμπερό δεν ησυχάζουν να κοιμηθούν! Πρέπει να αρχίσω περικοπές;

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    414,6 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 3.jpg
    3.jpg
    420 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 5.jpg
    5.jpg
    424,2 KB · Εμφανίσεις: 45
αχουτα τι ομορφα ψιψινακια ειναι αυτα να σου ζησουν:D

Άντε καλέ που θα τους κάνεις περικοπές! Όσο θέλουν θα τρώνε!!! Εδώ εμένα ο Πίπής που είναι 3,5 μηνών σχεδόν και τρώει τον άμπακο κι έχει κρεμάσει και κοιλίτσα ο γιατρός μου είπε να μην του κάνω διαίτα γιατί είναι στην ανάπτυξη.;):baby::baby::baby:

Ωραία τότε αφού το λέει κι ο γιατρός βουρ! Γιατί το χα βάρος να τα αφήνω μισοχορτασμένα! Κι ο Κυριάκος κι η Μιμή μου έχουνε κοιλίτσες, αφού μια φίλη μου με κοροιδεύει αρχίζοντας το κήρυγμα για την παιδική παχυσαρκία!

τι κουκλακια ειναι αυτα:inlove::inlove::inlove::inlove:!!!!

αχου τα ζουζουνια μου...:redface::P:inlove::bleh::baby::baby: αληθεια θα τα κρατησεις και τα τρια;(:up:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back