ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Τα παίδεψα κάνα εικοσπεντάλεπτο το καθένα αλλά εντάξει. Και καθόλου αίμα παρακαλώ!!
! Είμαι υπερβολική, ε
; Ε...σαν πρωτάρα κι εγώ...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Πάντως μεγαλώνοντας , στην 3η 4η βδομάδα, αραιώνουν ούτως οι άλλως οι αφοδεύσεις, γι αυτό μην ανησυχείς. Τρίβε τα κανένα 5λεπτο και αν δεν.. στο επόμενο τάισμα
. ΥΓ Ευτυχώς που ο περισσότερος κόσμος λείπει διακοπές και δεν μπορεί να παρακολουθεί τη συζήτηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Ενημερωνε μας για το πως πανε τα μικρουλια!!!
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε γίνει τα δπλά απ' ότι ήμασταν! Ζυγίζουμε γύρω στα 220 γραμμάρια ο καθένας και πρέπει να μπήκαμε στην τρίτη εβδομάδα! Δεν ξέρω αν το ξανάπα αλλά άνοιξε και το τελευταίο τα ματάκια του και είναι τρέλα να κάθεσαι να τα κοιτάς! Αφού πριν τα ταίσω σκύβω πάνω απ' το καλάθι και τα χαζεύω μ' ένα χαζό χαμόγελο
:cry:. Θέλω να βγάλω φωτογραφίες να σας στείλω αλλά δεν έχω βρει ακόμα μηχανή διαθέσιμη και με το κινητό δε βγαίνουνε καλά. Θα αρχίσουμε κι από Δευτέρα το φάρμακο, το οποίο τελικά είναι για τα παράσιτα, το Vermox. Και βέβαια το καλάθι μας το έχουμε μόνο για διακοσμητικούς λόγους, μπαίνουμε και βγαίνουμε όποτε μας καπνίσει!
marigo173
Δραστήριο μέλος

Καλέ εσείς είστε τεραάστια!! Μπράβο, μπράβο!! Η Ντάλια 220 ζύγισε όταν έκλεινε την 4η εβδομάδα!! Μην αφήνεις όμως τους μπόμπιρες να πολυ -κυκλοφορούν!! Μαζεύουν μικρόβια!Άντε και από Δευτέρα, αγόρασε και άμμο και βάζε τα μέσα 15 λεπτά μετά από κάθε τάισμα, πολύ σύντομα θα γλιτώσεις και από τα βαμβάκια!!!
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
. Παρατρώνε μου φαίνεται, αλλά αν τους πάρω το μπιμπερό δεν ησυχάζουν να κοιμηθούν! Πρέπει να αρχίσω περικοπές;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αληθεια θα τα κρατησεις και τα τρια;(
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool