Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα...
έχεις δικαίωμα να πάρεις μόνο 6 κούτες + έπιπλα; Αν πάρεις έπιπλα πουη έχουν χώρο, γιατί δεν χώνεις εκεί μέσα κανένα ρούχο; Αν έχειςμια ντουλάπα δηλαδή άστην με τα ρούχα μέσα. Έτσι θα πάρεις περισσότερα πράγματα. Εκτός αν δεν πάνε με τον όγκο, αλλαμε το βάρος τα πράγματα,οπότε δεν έχεις όντως πολλές επιλογές. :/:

Πάνε και με τον όγκο και με το βάρος. Και τα λεφτά είναι πολλά. Αυτό που πρότεινες με τα γεμάτα έπιπλα το είχα ήδη σκεφτεί αλλά μου έκοψε την φόρα ο μεταφορέας. Δεν μπορώ να το κάνω :/: Μπορώ να πάρω ότι θέλω μαζί μου αλλά όσο παίρνω τόσο πληρώνω άρα καταλαβαίνεις. Δεν με παίρνει για πολλά.

λοιπον φευγει ο διψηφιοςςςςςςςςςς!!!!!!!! 9 και σημεραααααα!!!!!!! καλε φυγαν οι μερες!!!!!!Θενια ερχεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!! μαρη εισαι ετοιμη ή τσαμπα μιλαω?????? εχεις πακεταρει????? μην ξεχασεις τπτ ...δεν ξαναγυρνας πισω!!!!! δεν θα αφησει την γατομανα της η Ιριδα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι ναι 9 και σήμερααααααα. Πω πω ναι περάσαν οι μέρες και ακόμα τρέχω. Ρία μου όχι δεν έχω πακετάρει ακόμα ήρθε η κολλητή απο Λονδίνο να με δει και μείναν στη μέση. Διάβασε προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Αντε την κάνω γιατί σήμερα είναι η τελευταίες μου ώρες με την φιλενάδα μου.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε με το καλο...να μας ερθεις..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

8 και σήμερα..λυπάμαι δεν έχω κεφια να το φωνάξω κι ας χαίρομαι πολύ που θα έρθεις...

8 και σήμερα..λυπάμαι δεν έχω κεφια να το φωνάξω κι ας χαίρομαι πολύ που θα έρθεις...
Γιατι μωρε δεν εχεις κεφια? Καλημερα Κατερινα!!!!!!!!!! η ζωη ειναι ομορφη, ο ηλιος λαμπει, και εχουμε 8 μερες ακομη και ερχεται η Θενιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Αντα μου ήταν πολύ ασχημα όλα αυτάπου έγιναν από το Σάββατο ως τώρα..Γραφω και στους Βιρμανούς...!!

Αντα μου ήταν πολύ ασχημα όλα αυτάπου έγιναν από το Σάββατο ως τώρα..Γραφω και στους Βιρμανούς...!!
Ναι τα διαβασα....αλλα καλη μου δεν αξιζει να χαλιεσαι για μερικα πραγματα. ;)

Αε ευχαριστώ Αντούλα μου είναι συναισθήματα και συναισθήματα..δεν μπορώ πάντα να τα ελγξω...!!!Αχ μια αγκαλιά θα ήθελα τώρα!:(

Αε ευχαριστώ Αντούλα μου είναι συναισθήματα και συναισθήματα..δεν μπορώ πάντα να τα ελγξω...!!!Αχ μια αγκαλιά θα ήθελα τώρα!:(
Δεν νομιζω να εννοεις οποιαδηποτε αγκαλια :hmm:γιατι διαφορετικα θα πηγαινες στον boss!!!!!!!! :lol::lol:

Γιατι μωρε δεν εχεις κεφια? Καλημερα Κατερινα!!!!!!!!!! η ζωη ειναι ομορφη, ο ηλιος λαμπει, και εχουμε 8 μερες ακομη και ερχεται η Θενιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:
:blink:Μονο σε 8 μέρες??
Θένιααααααα!!!! :up:
Πακετάρει σήμερα ε?
Τι έγινε το...κάψαμε με τη κολλητη το Σ/Κ?
Τωρα πώς το καιει κάποιος στην Αγγλια ειναι άλλο θέμα:lol:

:blink:Μονο σε 8 μέρες??
Θένιααααααα!!!! :up:
Πακετάρει σήμερα ε?
Τι έγινε το...κάψαμε με τη κολλητη το Σ/Κ?
Τωρα πώς το καιει κάποιος στην Αγγλια ειναι άλλο θέμα:lol:
Το τσουζει με μπυρα?? :hmm::hmm::lol::lol:

Δεν νομιζω να εννοεις οποιαδηποτε αγκαλια :hmm:γιατι διαφορετικα θα πηγαινες στον boss!!!!!!!! :lol::lol:
:lol::lol::lol::blink::blink::blink:Με τίποτα!!!!:lol::lol:

Θέλω μια καλή ζεστη αγκαλιά...:)Από ανθρωπο δικό μου...Ασε τώρα "ήρθαν και οι Ρώσοι" πριν κανα 5λεπτο και προβλέπω πολύ γκρινια από τον πόνο..:(δεν είναι η μέρα μου σήμερα!!!!:down:

:lol::lol::lol::blink::blink::blink:Με τίποτα!!!!:lol:

Θέλω μια καλή ζεστη αγκαλιά...:)Από ανθρωπο δικό μου...Ασε τώρα "ήρθαν και οι Ρώσοι" πριν κανα 5λεπτο και προβλέπω πολύ γκρινια από τον πόνο..:(δεν είναι η μέρα μου σήμερα!!!!:down:
Το 5λεπτο μου αρεσε....χμμ προτιμω τη κοκκινοσκουφιτσα!!!!!!!! :redface::lol::lol:

Το 5λεπτο μου αρεσε....χμμ προτιμω τη κοκκινοσκουφιτσα!!!!!!!! :redface::lol::lol:
:DΕγώ παλιά έλεγα ότι τρώω φραουλες...:lol::lol::lol:Ο καθένας με τους κωδικες του!!!:lol:

Ααααααα εμένα χτυπάνε και κουδούνι οι Ρώσοι όταν έρχονται..Το πολύ να αργήσουν κανα 2λεπτο!!!:lol::lol::P

Ααααααα εμένα χτυπάνε και κουδούνι οι Ρώσοι όταν έρχονται..Το πολύ να αργήσουν κανα 2λεπτο!!!:lol::lol::P
Μια χαρα ....ντριννννννννννν!! και αν δεν απαντησεις στη πορτα, τι γινεται? :lol::lol:

Μια χαρα ....ντριννννννννννν!! και αν δεν απαντησεις στη πορτα, τι γινεται? :lol::lol:
:confused::blink:Τότε οι Ρωσοι νευριαζούν και πετουν τις φράουλες κάτω και τα κάνουν όλα...εμμμ κόκκινη επανάσταση!!!:lol::lol::lol::redface:

:confused::blink:Τότε οι Ρωσοι νευριαζούν και πετουν τις φράουλες κάτω και τα κάνουν όλα...εμμμ κόκκινη επανάσταση!!!:lol::lol::lol::redface:
Μου φαινεται οτι εχεις ανεβει λιγο ψυχολογικα, ε?? :hmm::up::up::up:

Καλησπέρααααα

Ναι σήμερα πακετάρισμα. Γεια σας κορίτσια!! Και μην μου κοροιδέυετε την αγγλία ε!!! Φυσικά και το κάψαμε!! ( :down:) Λοιπόν πράγματι 8 και σήμεραααααααααα και το άγχος έχει χτυπήσει κοκκινόοοοοοο. Αλλά ΄όλα θα γίνουν όλα θα γίνουν. Μπήκα να πω λίγο τις καλησπέρες μου κάνω και ένα διάλειμα να τσιμπήσω και βουρ για να συνεχίσω. Παρεπιπτόντως εμείς παγώνουμε γιατί εδώ εχει πιάσει το έδαφος πάγο. Και η κολλητή που με έσερνε απο εδώ και απο εκεί δεν βοήθησε και μάλλον πάλι το κρύωμα έκανε την εμφάνιση του αλλά ελαφρά πράγματα. :down:

Κατερίνα μου τι έχεις? Περα το οτι σου κάνανε επίσκεψη οι Ρώσοι και σου φέραν και πεσκέσι φράουλες.

Γεια σου!!!!! αληθεια ολα αυτα που θα φερεις, εχεις χωρο να τα βαλεις? :hmm:

Θενια κοντευουμε 8 και σημερα!!!!! αντε περασαν οι μερες σε περιμενουμε!!!!!!! θα ερθουμε με πανο στο αεροδρομιο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back