aalyah
Διάσημο μέλος
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα...
έχεις δικαίωμα να πάρεις μόνο 6 κούτες + έπιπλα; Αν πάρεις έπιπλα πουη έχουν χώρο, γιατί δεν χώνεις εκεί μέσα κανένα ρούχο; Αν έχειςμια ντουλάπα δηλαδή άστην με τα ρούχα μέσα. Έτσι θα πάρεις περισσότερα πράγματα. Εκτός αν δεν πάνε με τον όγκο, αλλαμε το βάρος τα πράγματα,οπότε δεν έχεις όντως πολλές επιλογές.![]()
Πάνε και με τον όγκο και με το βάρος. Και τα λεφτά είναι πολλά. Αυτό που πρότεινες με τα γεμάτα έπιπλα το είχα ήδη σκεφτεί αλλά μου έκοψε την φόρα ο μεταφορέας. Δεν μπορώ να το κάνω
Μπορώ να πάρω ότι θέλω μαζί μου αλλά όσο παίρνω τόσο πληρώνω άρα καταλαβαίνεις. Δεν με παίρνει για πολλά.λοιπον φευγει ο διψηφιοςςςςςςςςςς!!!!!!!! 9 και σημεραααααα!!!!!!! καλε φυγαν οι μερες!!!!!!Θενια ερχεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!! μαρη εισαι ετοιμη ή τσαμπα μιλαω?????? εχεις πακεταρει????? μην ξεχασεις τπτ ...δεν ξαναγυρνας πισω!!!!! δεν θα αφησει την γατομανα της η Ιριδα!!!!!![]()
Ναι ναι ναι 9 και σήμερααααααα. Πω πω ναι περάσαν οι μέρες και ακόμα τρέχω. Ρία μου όχι δεν έχω πακετάρει ακόμα ήρθε η κολλητή απο Λονδίνο να με δει και μείναν στη μέση. Διάβασε προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις. Αντε την κάνω γιατί σήμερα είναι η τελευταίες μου ώρες με την φιλενάδα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι μωρε δεν εχεις κεφια? Καλημερα Κατερινα!!!!!!!!!! η ζωη ειναι ομορφη, ο ηλιος λαμπει, και εχουμε 8 μερες ακομη και ερχεται η Θενιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8 και σήμερα..λυπάμαι δεν έχω κεφια να το φωνάξω κι ας χαίρομαι πολύ που θα έρθεις...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ναι τα διαβασα....αλλα καλη μου δεν αξιζει να χαλιεσαι για μερικα πραγματα.Αντα μου ήταν πολύ ασχημα όλα αυτάπου έγιναν από το Σάββατο ως τώρα..Γραφω και στους Βιρμανούς...!!

katerina10
Περιβόητο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν νομιζω να εννοεις οποιαδηποτε αγκαλιαΑε ευχαριστώ Αντούλα μου είναι συναισθήματα και συναισθήματα..δεν μπορώ πάντα να τα ελγξω...!!!Αχ μια αγκαλιά θα ήθελα τώρα!![]()
γιατι διαφορετικα θα πηγαινες στον boss!!!!!!!! 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιατι μωρε δεν εχεις κεφια? Καλημερα Κατερινα!!!!!!!!!! η ζωη ειναι ομορφη, ο ηλιος λαμπει, και εχουμε 8 μερες ακομη και ερχεται η Θενιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μονο σε 8 μέρες??Θένιααααααα!!!!

Πακετάρει σήμερα ε?
Τι έγινε το...κάψαμε με τη κολλητη το Σ/Κ?
Τωρα πώς το καιει κάποιος στην Αγγλια ειναι άλλο θέμα

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Το τσουζει με μπυρα??Μονο σε 8 μέρες??
Θένιααααααα!!!!
Πακετάρει σήμερα ε?
Τι έγινε το...κάψαμε με τη κολλητη το Σ/Κ?
Τωρα πώς το καιει κάποιος στην Αγγλια ειναι άλλο θέμα![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν νομιζω να εννοεις οποιαδηποτε αγκαλιαγιατι διαφορετικα θα πηγαινες στον boss!!!!!!!!
![]()

Με τίποτα!!!!

Θέλω μια καλή ζεστη αγκαλιά...
Από ανθρωπο δικό μου...Ασε τώρα "ήρθαν και οι Ρώσοι" πριν κανα 5λεπτο και προβλέπω πολύ γκρινια από τον πόνο..
δεν είναι η μέρα μου σήμερα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Το 5λεπτο μου αρεσε....χμμ προτιμω τη κοκκινοσκουφιτσα!!!!!!!!Με τίποτα!!!!
Θέλω μια καλή ζεστη αγκαλιά...Από ανθρωπο δικό μου...Ασε τώρα "ήρθαν και οι Ρώσοι" πριν κανα 5λεπτο και προβλέπω πολύ γκρινια από τον πόνο..
δεν είναι η μέρα μου σήμερα!!!!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το 5λεπτο μου αρεσε....χμμ προτιμω τη κοκκινοσκουφιτσα!!!!!!!!![]()
Εγώ παλιά έλεγα ότι τρώω φραουλες...

Ο καθένας με τους κωδικες του!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααα εμένα χτυπάνε και κουδούνι οι Ρώσοι όταν έρχονται..Το πολύ να αργήσουν κανα 2λεπτο!!!Το 5λεπτο μου αρεσε....χμμ προτιμω τη κοκκινοσκουφιτσα!!!!!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μια χαρα ....ντριννννννννννν!! και αν δεν απαντησεις στη πορτα, τι γινεται?Ααααααα εμένα χτυπάνε και κουδούνι οι Ρώσοι όταν έρχονται..Το πολύ να αργήσουν κανα 2λεπτο!!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μια χαρα ....ντριννννννννννν!! και αν δεν απαντησεις στη πορτα, τι γινεται?![]()

Τότε οι Ρωσοι νευριαζούν και πετουν τις φράουλες κάτω και τα κάνουν όλα...εμμμ κόκκινη επανάσταση!!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Μου φαινεται οτι εχεις ανεβει λιγο ψυχολογικα, ε??Τότε οι Ρωσοι νευριαζούν και πετουν τις φράουλες κάτω και τα κάνουν όλα...εμμμ κόκκινη επανάσταση!!!
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι σήμερα πακετάρισμα. Γεια σας κορίτσια!! Και μην μου κοροιδέυετε την αγγλία ε!!! Φυσικά και το κάψαμε!! (
Κατερίνα μου τι έχεις? Περα το οτι σου κάνανε επίσκεψη οι Ρώσοι και σου φέραν και πεσκέσι φράουλες.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool