Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η αριστερή περιέχει επιπλέον και μικρές γαριδούλες, η δεξιά σκέτη σαρδέλα. Και οι δυο μεγάλες κονσέρβες με σαρδέλες (τα γατάκια-μπιμπελό δικά μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
Η αριστερή περιέχει επιπλέον και μικρές γαριδούλες, η δεξιά σκέτη σαρδέλα. Και οι δυο μεγάλες κονσέρβες με σαρδέλες (τα γατάκια-μπιμπελό δικά μου)
Eυχαριστω πολυ! Εισαι φοβερη, με εκανες και γελασα με αυτα τα γλυκα μπιμπελογατακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο θεμα μας τώρα: σήμερα πήγα στο lidl και είδα μια τροφή για γάτες την opticat sterilized. Την γνωρίζετε και αν ναι πια είναι η γνώμη σας για αυτή την τροφή;;
Υ.Γ. φιλάκια στα μουστάκια της αδελφής ψυχουλας μας!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
αλλά για τα φιλάκια ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
dionysia_p
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν, θα τον πάμε αύριο για στείρωση και του ψάχνω τροφούλα για στειρωμένες γάτες. Απ' ό,τι έχω καταλάβει, προκειμένου να αποφύγουμε προβλήματα με ουροποιητικό, πρέπει η τροφή να έχει χαμηλά ποσοστά μαγνησίου και φωσφόρου. Έχω τσεκάρει δύο που είναι για στειρωμένες γάτες και θα ήθελα την άποψή σας 
https://www.bozita.com/cat-food/bozita-feline-funktion/indoor-sterilised-dryfood/
και
https://www.pet4u.gr/n-and-d-low-grain-chicken-and-pomegranate-neutered-cat.html
Ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Για τις τροφές που ρωτάς, δεν είμαι και η πλέον κατάλληλη για να απαντήσω καθότι έχω θηλυκή γάτα και λίγο καιρό μετά τη στείρωση (η κτηνίατρος μου συνέστησε να αφήσω να περάσουν λίγες βδομάδες) άρχισα και συνεχίζω να της δίνω τη Royal Canin Sterilized την οποία πλέον εναλάσσω και με άλλες (για στειρωμένα πάντα). Για τη Bozita ξέρω μόνο οτι θεωρείται καλή τροφή και επειδή πρόσφατα την προμηθεύτηκα κι εγώ, έχω να πω οτι η μικρή μου ξετρελλάθηκε, έγλειφε για ώρα κι έκανε το πιατάκι της λαμπίκο!

Ας περιμένουμε όμως τις προτάσεις κι άλλων γατο-μαμάδων, πιο έμπειρων με γατούληδες.
Με το καλό κι η στείρωση αύριο

dionysia_p
Νεοφερμένο μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
Επειδή κι εγώ σε λίγο θα στειρώσω τον αρσενικό μου, νομίζω αν προσέχεις να πίνει παράλληλα αρκετό νερό και να του δίνεις και συχνά υγρή τροφή, είναι μια χαρά οι τροφές που έβαλες.
dionysia_p
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς έχει πολύ καλή σχέση με το νερόΝομίζω κι οι δυο που αναφέρεις είναι πολύ καλές.
Επειδή κι εγώ σε λίγο θα στειρώσω τον αρσενικό μου, νομίζω αν προσέχεις να πίνει παράλληλα αρκετό νερό και να του δίνεις και συχνά υγρή τροφή, είναι μια χαρά οι τροφές που έβαλες.
Αυτό που μου αρέσει στην N&D είναι ότι είναι low grain. Αλλά έχω ακούσει και καλά λόγια για τη Bozita.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ' την άλλη, το υψηλό μαγνήσιο (χαμηλό, στην περίπτωση των ολιστικών, όπως είπες κι εσύ) ενοχοποιείται για τη νόσο του κατώτερου ουροποιητικού. Κι εγώ μπερδεύομαι και αγχώνομαι με τις τροφές, φαίνεται πως ό,τι και να κάνουμε δε γίνεται να είμαστε βέβαιοι ότι κάνουμε το σωστό ρε γμτ, πάντα θα ξεφεύγει κάτι

Εμείς Ακάνα δίνουμε εδώ και 2 χρόνια, χτύπα ξύλο χωρίς κανένα πρόβλημα. Σκεφτόμουν μόνο να κάνουμε μια προληπτική αιματολογική (ή καλλιέργεια ούρων; Θα μας πει ο γιατρός) για να ελέγξουμε αυτό ακριβώς που λες κι εσύ, την κατάσταση του ουροποιητικού.
Ουφ

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Τι πρεπει να δινω για να μην παθουν το ουροποιητικο τους,πρεπει να δινω καποια ειδικη τροφη που ειναι για το ουροποιητικο παραλληλα με την ολιστικη;![]()
Υγρη/νωπη τροφη.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
Ξέρω πως όσο περισσότερα υγρά προσλαμβάνουν, τόσο λιγότερος ο κίνδυνος.
Από κει και πέρα είναι και να μη σου τύχει. Μια φίλη μας έχει 2 αρσενικούς που τρώνε την ίδια τροφή(acana). Ο ένας παρουσίασε πρόβλημα κι ο άλλος όχι.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool