Καλησπέρα!Κι εγώ το σκέφτηκα να ξαναδοκιμάσω την Acana! Ίσως να μην της είχε κάτσει καλά γιατί ήταν και μικρό! Δεν είχε κλείσει καν χρόνο. Απλώς είδα την light της arden γιατί αν δεις στην περιγραφή λέει '' για γάτες που έχουν τάση στην παχυσαρκία,όπως στειρωμένες...'' Κι εμένα τα ψιλά της γράμματα δεν μου πολυάρεσαν,γενικά είμαι στο ψάξιμο για κάτι καλό! Η pronature τώρα που την είδα φαίνεται πολύ καλή! Αλλά άαααντε να τη βρω στη Σάμο...
![]()
Mάλλον δεν θα την βρεις . Μόνο από eshop . Eπιχείρησε να την προμηθευτείς από τον διανομέα στην Ελλάδα Να ρωτήσεις και για την ημερομηνία λήξεως . Χτες παρέλαβα από ένα pet shop στην Αθήνα μία συσκευασία και είδα ότι λήγει τον Ιούνιο του 2016 . Πολύ κοντινή ημερομηνία . Την επόμενη φορά θα το ρωτήσω πριν την προμηθευτώ . Ή δεν έχει κίνηση ως τροφή στο συγκεκριμένο κατάστημα ή στην Ελλάδα έρχονται τα ....σιτεμένα .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
www.petlifestyle.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φυλλίτσα
Νεοφερμένο μέλος
Καλέ ναι,στην Ελλάδα όπου και να γυρίσεις royal-pro plan θα δεις. Ακόμα και την Acana ένα μαγαζί τη φέρνει σε ολόκληρο νησί!Άσε που η δικιά μου μαδάει τρελά με τέτοιες τροφές! Όχι ότι δεν μαδάει γενικά, αλλά με αυτές μαζεύω κάθε μέρα ολόκληρα κουβάρια από παπλώματα και καναπέδες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
κι εγω θα προτεινα ειτε sanabelle που ερχεται στα 45-50 το 10κιλο, ειτε happy cat που ειναι γυρω στα 35-40 το 10κιλο. ειναι κι οι δυο πολυ καλες τροφες(κατα τη γνωμη μου καλυτερες απο τη ρογιαλ).
τζέρρυ, πόσο καιρό σου κρατάνε με δύο γατούληδες? Και επειδή λες ότι έχετε καταλήξει σε αυτές τις δύο, να σε ρωτήσω, προφανώς έχετε δοκιμάσει και άλλες, ποιές? Και γιατί τις απορρίψατε?
Επίσης, οι τροφές που μου αναφέρετε είναι grain free? Τις βρίσκουμε σε pet shop, χρειάζεται παραγγελία?
Για τα θηλυκά θα το δοκιμάσω σίγουρα, το θέμα είναι ότι τον γατούλη τον φοβόμαστε λίγο, γιατί αφ' ενός μεν τρώει την rc σαν παλαβός, και γιατί ξέρουμε ότι τα αγόρια έχουν ευαισθησία. Δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρουμε, αλλά και πάλι να δίνουμε διαφορετικές τροφές? Θα μπορούσε να ήταν μια λύση.
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
τζέρρυ, πόσο καιρό σου κρατάνε με δύο γατούληδες? Και επειδή λες ότι έχετε καταλήξει σε αυτές τις δύο, να σε ρωτήσω, προφανώς έχετε δοκιμάσει και άλλες, ποιές? Και γιατί τις απορρίψατε?
Επίσης, οι τροφές που μου αναφέρετε είναι grain free? Τις βρίσκουμε σε pet shop, χρειάζεται παραγγελία?
Για τα θηλυκά θα το δοκιμάσω σίγουρα, το θέμα είναι ότι τον γατούλη τον φοβόμαστε λίγο, γιατί αφ' ενός μεν τρώει την rc σαν παλαβός, και γιατί ξέρουμε ότι τα αγόρια έχουν ευαισθησία. Δεν ξέρω αν αξίζει να το ρισκάρουμε, αλλά και πάλι να δίνουμε διαφορετικές τροφές? Θα μπορούσε να ήταν μια λύση.
η sanabelle εχει και grain free και κανονικη σειρα. η happy cat νομιζω ειναι grain free.
εγω π εχω 1 αγορι κι ενα κοριτσι τα ιδια τους δινω και τρωνε, απλως φροντιζω να ειναι με χαμηλα λιπαρα και να παιρνουν κ υγρασια(ειτε κυνηγωντας τον αγορι να πινει νερο, ειτε δινοντας κονσερβα πιο συχνα απο οσο εδινα οταν ειχα μονο θηλυκη).
αν μενεις αθηνα ξερω πολυ καλο πετ σοπ π εχει μεχρι και χυμα πολλες ακριβες τροφες σε καλυτερη τιμη και γινονται αναρπαστες κι ετσι δεν φοβασαι μηπως τις εχει ανοιξει κανα μηνα.
διαφορετικα ψαξε ονλαιν σε πετ σοπ υπαρχουν πολλα που τα φερνουν οπου εισαι(και δωρεαν πολλες φορες).
αν μπορεις να τους δινεις ξεχωριστα κανε το αλλα αν χρειαστει να λειψεις καποια στιγμη και τα αφησεις σπιτι δεν θα το ελεγχεις για αυτο δεν βολευει κ τοσο.
η jaguar
Συνημμένα
η sanabelle εχει και grain free και κανονικη σειρα. η happy cat νομιζω ειναι grain free.
εγω π εχω 1 αγορι κι ενα κοριτσι τα ιδια τους δινω και τρωνε, απλως φροντιζω να ειναι με χαμηλα λιπαρα και να παιρνουν κ υγρασια(ειτε κυνηγωντας τον αγορι να πινει νερο, ειτε δινοντας κονσερβα πιο συχνα απο οσο εδινα οταν ειχα μονο θηλυκη).
αν μενεις αθηνα ξερω πολυ καλο πετ σοπ π εχει μεχρι και χυμα πολλες ακριβες τροφες σε καλυτερη τιμη και γινονται αναρπαστες κι ετσι δεν φοβασαι μηπως τις εχει ανοιξει κανα μηνα.
διαφορετικα ψαξε ονλαιν σε πετ σοπ υπαρχουν πολλα που τα φερνουν οπου εισαι(και δωρεαν πολλες φορες).
αν μπορεις να τους δινεις ξεχωριστα κανε το αλλα αν χρειαστει να λειψεις καποια στιγμη και τα αφησεις σπιτι δεν θα το ελεγχεις για αυτο δεν βολευει κ τοσο.
Αθήνα μένω, ναι, με ενδιαφέρει να μου πεις για το pet shop που λες με τις χύμα τροφές! Αλλά πώς μπορείς να είσαι σίγουρος 100% ότι οι τροφές είναι φρέσκες? Έχει ποικιλία στις χύμα δηλαδή? Φαντάζομαι δε βρίσκεις κτηνιατρικές εκεί.
Εσύ δίνεις και στα δύο sanabelle ε?
Το θέμα είναι ότι ο κτηνίατρος δε βοηθάει ιδιαίτερα με το θέμα "εναλλακτική οικονομική τροφή" και έχω ψιλοχαθεί...
Γενικώς, αν γνωρίζεις και άλλες αξιόλογες στα 10 κιλά, πες μου σε παρακαλώ, ευχαριστώ και πάλι

rouli726
Δραστήριο μέλος
ειμαι σιγουρη γιατι αφενος ειναι μαγαζι με πελατεια ακριβως για αυτο το σκοπο κι επισης πολλες φορες ετυχε να παω και να εχει τελειωσει και να ανοιξει μπροστα μου νεο σακι για να μου βαλει, κατι που δεν μου εχει τυχει σε κανενα αλλο μαγαζι με χυμα τροφη. ανοιγει σακι 1-2 φορες τη βδομαδα απο οτι εχω καταλαβει και εχει μεγαλη ποικιλια.
το καταστημα που λεω ειναι το petοπωλειο, κοντα στο μετρο αγ.ιωαννης. απο οτι ξερω κανει διανομη και σε αλλες περιοχες αρκει να μην ειναι...παραμεθοριος αττικης!
για περισσοτερες πληροφοριες βρες στο google το site τους και παρε κι ενα τηλεφωνο, ειναι πολυ εξυπηρετικοι και γατοφιλοι ως καταστηματαρχες.
εναλλακτικα οπως σου ειπα εχω δοκιμασει και τη happy cat αλλα εχω την εντυπωση πως η sanabelle ειναι καλυτερη.
υ.γ.γενικα εχω καταλαβει οτι οι κτηνιατροι δεν ειναι πολυ ψαγμενοι με τις τροφες, περισσοτερο ειναι οπως οι δικοι μας "παθολογοι" ..θα σου πουν δλδ τα βασικα της σωστης διατροφης αλλα δεν ειναι διατροφολογοι.
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
Να προσθέσω πως κι εμείς απ'το petopoleion αγοράζουμε τις τροφές μας.Είναι τσεκαρισμένο,οι χύμα του εξαντλούνται σε χρόνο dt.Άψογη εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς.
rouli726, θυμάμαι που μου είπες και για τη happy cat, αλλά εφόσον τη θεωρείς λιγότερο καλή από τη sanabelle, εννοούσα αν έχεις να προτείνεις κάποιες το ίδιο καλές ή και καλύτερες από τη sanabelle, η οποία όμως να υπάρχει σε 10κιλη, κι ας ξεφεύγει από τα 45ευρώ που μου είπατε. Από τα 75 που δίνουμε τώρα για rc και πάλι οικονομικότερη θα είναι!!!
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
σκεφτομαι ομως να αγοραζω πλεον παλι τη sanabelle χυμα σε μεγαλη ποσοτητα γτ μου πεφτει λιγο πιο μακρια το μαγαζι απλως να μην πηγαινω καθε λιγο για 1 κιλο.
αλλη μια που μου ειχαν συστησει στο πετοπωλειο ως καλη, ζωρζινα, ειναι η flatazor. απλως σ ειπα να πας εκει γιατι εχουν παρα πολλες τροφες, μπορει να βρεις πχ καλη κ σε λογικη τιμη ολιστικη ή grain free που εγω δισταζω να δωσω. κι επειδη εχουν γατες τις δοκιμαζουν οι ανθρωποι τις τροφες δεν σου λενε παραμυθια.
θα τους πεις τις αναγκες σου και θα βρειτε τη χρυση τομη ή εστω θα παρεις ιδεες για το τι κυκλοφορει στην αγορα.
τζερρυ
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool