mimikaki
Διάσημο μέλος
μπηκα και εδω να υπενθημισω σε οσους θελουν να δουν τον μιμη σημερα στις 23:00 alpha 10η εντολη.Επεισοδιο με γατοιστορια!
ως γατομανα που εδωσε το μικρο της για υιοθεσια νιωθω υπερηφανη για αυτο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αρκεί να μην το ήθελε μόνο για την ταινία και το πετάξει μετά
οχι καλε Θαναση! τον μιμη τον εχει 3 χρονια τωρα ο ανθρωπος. ετυχε που τον εβαλε να παιξει επειδη ειναι πολυ ηρεμο γατακι...και ομορφο!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Α εγώ νόμισα ότι τώρα πρόσφατα το πήρε? λίγους μήνες
α βρε θαναση!!! δεν πειραζει! και μαλιστα εχει και αλλεργια στις γατες! τον μεγαλυτερο βαθμο σε αναπνευστικο.. ειναι με εισπνοες συνεχεια.. ο γιατρος του ειπε να τις διωξει (εχει 2) αλλα αυτος τιποτα.. τον εχω τσεκαρει μην ανησυχεις.
Χριστινιώ συνήλθες καμάρι μου;</p>Σαρδέλλα αυτό με τον κάκτο πολύ μου άρεσε.</p>Ασπασία μου το άσμα:</p> εγώ με τη χοληστερίνη μουκαι όχι με ξένες πλάτεςπερήφανα περπάτησαμεσ' της ζωής τις στράτες.Και σε τελική ανάλυση ότι έχει ο άνθρωπος για καλό του είναι.ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣκαι το γνωστό:ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΗ</p>
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπράβο βρε Νερίνα μου. Εσύ με καταλαβαίνεις!!!Ασπασία μου το άσμα:
εγώ με τη χοληστερίνη μουκαι όχι με ξένες πλάτεςπερήφανα περπάτησαμεσ' της ζωής τις στράτες.
Και σε τελική ανάλυση ότι έχει ο άνθρωπος για καλό του είναι.ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣκαι το γνωστό:ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΗ
Κι επειδή κι εμένα μου την έχει δώσει η Άνοιξη και δεν αντέχω άλλο κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του γραφείου, σκέφτομαι να πω ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! και να την κάνω μ'έλαφρά πηδηματάκια και να πάω διακοπές διαρκείας
Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε και από τον Βιλδιρίδη ή από τον Τραμπακόπουλο να ήταν το μονόπετρο δε θα με χάλαγε

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πω οτι η χοληστερινη εχει κληρονομικα χαρακτηριστικα, ερχεται πιο γρηγορα λογου αγχους και πολυ κακης ενιοτε διατροφης Κανεις δεν μπορει να ελεγξει το ποτε θα ρθη ειδικα αν παιζουν κληρονομικοι παραγοντες.Καλα κανεις και εισαι επιφυλακτικη με τα φαρμακα αλλα σε ορισμενες περιπτωσεις βοηθανε ,ειδικα αν ο γιατρος κρινει οτι πρεπει, οσο για την χοληστερινη υπαρχουν και ειδικα τσαγια απο βοτανα που επισης εχουν καλα αποτελεσματα
Προσοχη λιγη και ολα καλα θα πανε ! Μην μενεις στην χοληστερινη .
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini και την δικη μου καλημερα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όλοι περιμένουν εναγωνίως το καλοκαίρι, εγώ πάλι είμαι παιδί της άνοιξης. Μαζί με τη φύση αναγεννιέμαι κι εγώ. Πως έρχεται και με βρίσκει η άνοιξη μέσα στα 4 ντουβάρια του γραφείου δεν το'χω καταλάβει, αλλά δεν με πειράζει κι όλας. Όπου να'ναι θα βγω στο μπαλκόνι να τραγουδήσω "Μια η Άνοιξη, ένα το σύννεφο..." ή το "Θα'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη..." (είμαι και του ποιοτικού πως να το κάνουμε!)
Φοβάμαι μόνο μην αρχίσουν να μου πετάνε ντομάτες και γιαούρτια από τα γειτονικά γραφεία...

Εχει ΤΕΛΕΙΑ μερα σημερα! Μακαρι να κανονισουμε κατι, μην παει ανεκμεταλλευτη...
Αχ, και εχω διαβασμα και βαριεμαι, και απο βδομαδα αρχιζει το 2ο εξαμινο στη σχολη.
Δηλαδη, ξυπνημα στις 7(!!!), στριμωγμα στο μετρο, και μαθημα στη σχολη! Απο τοτε που γυρισα απο τη Χιο τα Χριστουγεννα εχω να μπω σε αυτη τη διαδικασια!:cry:
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Αλλα για ποτε?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
καλα να περασετε..!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool