Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλησπερα!!!:)
μπηκα και εδω να υπενθημισω σε οσους θελουν να δουν τον μιμη σημερα στις 23:00 alpha 10η εντολη.Επεισοδιο με γατοιστορια!:rolleyes:
ως γατομανα που εδωσε το μικρο της για υιοθεσια νιωθω υπερηφανη για αυτο!!! :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρκεί να μην το ήθελε μόνο για την ταινία και το πετάξει μετά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρκεί να μην το ήθελε μόνο για την ταινία και το πετάξει μετά

οχι καλε Θαναση! τον μιμη τον εχει 3 χρονια τωρα ο ανθρωπος. ετυχε που τον εβαλε να παιξει επειδη ειναι πολυ ηρεμο γατακι...και ομορφο!

Α εγώ νόμισα ότι τώρα πρόσφατα το πήρε… λίγους μήνες

Α εγώ νόμισα ότι τώρα πρόσφατα το πήρε? λίγους μήνες

α βρε θαναση!!! δεν πειραζει! και μαλιστα εχει και αλλεργια στις γατες! τον μεγαλυτερο βαθμο σε αναπνευστικο.. ειναι με εισπνοες συνεχεια.. ο γιατρος του ειπε να τις διωξει (εχει 2) αλλα αυτος τιποτα.. τον εχω τσεκαρει μην ανησυχεις.

Βραδινή την έχω καταντήσει την καλημέρα τελευταία. Ευτυχώς βρήκα τρόπο να μη χάνω τα μηνύματα πια. Παιδιά διαβάζουν με τον δάσκαλο μέσα, γάτος κοιμάται ανάσκελα δίπλα μου, άντρας βγάζει τον άρτον τον επιούσιο, ποιον είπες επιούσιο ρε και εμένα μου τη δίνει η άνοιξη και οφείλω να σας συγχαρώ για το επίπεδο σας που δεν έχετε πάθει ένα ξεσάλωμα και εσείς όπως ένα σωρό άλλοι που διαβάζω τελευταία. Άμα τους στειρώσω σαν τα γατιά μας λέτε να ηρεμήσουν;
Χριστινιώ συνήλθες καμάρι μου;</p>Σαρδέλλα αυτό με τον κάκτο πολύ μου άρεσε.</p>Ασπασία μου το άσμα:</p> εγώ με τη χοληστερίνη μουκαι όχι με ξένες πλάτεςπερήφανα περπάτησαμεσ' της ζωής τις στράτες.Και σε τελική ανάλυση ότι έχει ο άνθρωπος για καλό του είναι.ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣκαι το γνωστό:ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΗ</p>

Και ΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΡΓΑ ΜΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Οτι θέλει και όπως θέλει δέχεται. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι δεν απαντάτε εσείς αλλά "το φορουμ". Αγριεύτηκα τώρα.(Δεύτερη φορά που προσπαθώ να στείλω το ίδιο μήνυμα)

Ασπασία μου το άσμα:
εγώ με τη χοληστερίνη μουκαι όχι με ξένες πλάτεςπερήφανα περπάτησαμεσ' της ζωής τις στράτες.
Και σε τελική ανάλυση ότι έχει ο άνθρωπος για καλό του είναι.ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣκαι το γνωστό:ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΗ
Μπράβο βρε Νερίνα μου. Εσύ με καταλαβαίνεις!!!;)
Κι επειδή κι εμένα μου την έχει δώσει η Άνοιξη και δεν αντέχω άλλο κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του γραφείου, σκέφτομαι να πω ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! και να την κάνω μ'έλαφρά πηδηματάκια και να πάω διακοπές διαρκείας:cool:

Υ.Γ. Εδώ που τα λέμε και από τον Βιλδιρίδη ή από τον Τραμπακόπουλο να ήταν το μονόπετρο δε θα με χάλαγε:hmm:

Ασπασια μην πτοεισαι απο μια χοληστερινη .
Να πω οτι η χοληστερινη εχει κληρονομικα χαρακτηριστικα, ερχεται πιο γρηγορα λογου αγχους και πολυ κακης ενιοτε διατροφης Κανεις δεν μπορει να ελεγξει το ποτε θα ρθη ειδικα αν παιζουν κληρονομικοι παραγοντες.Καλα κανεις και εισαι επιφυλακτικη με τα φαρμακα αλλα σε ορισμενες περιπτωσεις βοηθανε ,ειδικα αν ο γιατρος κρινει οτι πρεπει, οσο για την χοληστερινη υπαρχουν και ειδικα τσαγια απο βοτανα που επισης εχουν καλα αποτελεσματα
Προσοχη λιγη και ολα καλα θα πανε ! Μην μενεις στην χοληστερινη .

Καλημέρα σας παιδιά, τρα λα λα, τρα λα λα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος τρελλοκομείο, σπίτι κάτι σε -ειο απροσδιόριστο, εγώ πάλι κοσμηματοπωλείο ονειρεύομαι. Το συγκεκριμένο. Διότι Ασπασία μου ή την έχεις την φαντασίωση ή δεν την έχεις. Με ονοματεπώνυμο για να μην μένει στο άλλον κανένα περιθώριο. Gemini καλημέρα καμάρι μου. Ελπίζω να κοιμόσαστε λιγάκι, αλλά και να μην κοιμόσαστε μην σε ανησυχεί. Μια ιδέα είναι όλα, απλά άμα κοιμάσαι κατεβάζεις καλύτερες, αλλά και άμα δεν κοιμάσαι αφού δεν έχεις περιθώρια ζεις και χωρίς ιδέες. Σου αρκεί που μπορείς και στέκεσαι όρθια. Θα μου πεις και τον Παπαφλέσσα όρθιο δεμένο στ' άλογο τον πήγανε στο Δράμαλη, τι κατάλαβε; Τώρα εσύ για καλό και για κακό όταν κάθεσαι σε καρέκλα δέσου κιόλας μην μου σαβουριατείς απο την νύστα. Τώρα εάν κοιμάσαι τι να πω εγώ η ατυχήσασα; Το γνωστό!: " 'Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις" εκ της γνωστής ταινίας.Καλά έχω κόψει τελείως τελευταία, γεγονός που αποτελεί θαύμα, γιατί πόσο περισσότερο μπορεί να κόψει ένα άτομο σαν εμένα, που το μόνο που δεν μου κόβει στη ζωή μου είναι το αυγολέμονο. Α κάνω υπέροχο αυγολέμονο.Εντάξει το καταλάβατε: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ

Υ.Γ. Ιδέα μου είναι ή δεν μπορώ να βάλω smilies;;;;;;;;

Καλημερα και απο μενα . Και μεις παιδια σχολειο, σιδερο ξανα εχουμε , γατος αρνειτε να συνεργαστει στο σιδερωμα Κουραγιο Βαλτα σε ενα μερος που δεν θα τα βλεπεις θα παψουν να υπαρχουν Το δοκιμαζω τις τελευταιες μερες ακομα δεν επιασε αλλα που ξερεις?
Gemini και την δικη μου καλημερα

Καλή σας ημέρα! Πολύ καλή μέρα, μέρα για βόλτα στην παραλία και καφέ στον ήλιο. Εγώ γιατί να είμαι εδώ???....:confused:
Όλοι περιμένουν εναγωνίως το καλοκαίρι, εγώ πάλι είμαι παιδί της άνοιξης. Μαζί με τη φύση αναγεννιέμαι κι εγώ. Πως έρχεται και με βρίσκει η άνοιξη μέσα στα 4 ντουβάρια του γραφείου δεν το'χω καταλάβει, αλλά δεν με πειράζει κι όλας. Όπου να'ναι θα βγω στο μπαλκόνι να τραγουδήσω "Μια η Άνοιξη, ένα το σύννεφο..." ή το "Θα'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη..." (είμαι και του ποιοτικού πως να το κάνουμε!);)
Φοβάμαι μόνο μην αρχίσουν να μου πετάνε ντομάτες και γιαούρτια από τα γειτονικά γραφεία...:(

Καλημερα σας!
Εχει ΤΕΛΕΙΑ μερα σημερα! Μακαρι να κανονισουμε κατι, μην παει ανεκμεταλλευτη...:whistle:
Αχ, και εχω διαβασμα και βαριεμαι, και απο βδομαδα αρχιζει το 2ο εξαμινο στη σχολη.
Δηλαδη, ξυπνημα στις 7(!!!), στριμωγμα στο μετρο, και μαθημα στη σχολη! Απο τοτε που γυρισα απο τη Χιο τα Χριστουγεννα εχω να μπω σε αυτη τη διαδικασια!:cry:

Μήπως να κανονίζαμε καμμια συνάντηση ενα απόγευμα κέντρο ή Θησείο τώρα που έχει μεγαλώσει η μέρα? Εγώ τελειώνω στις 17:00 και επειδη άμα γυρίσω σπίτι μετά βαριέμαι να πάω οπουδήποτε συνήθως βγαίνω κατευθείαν. Πόσε μπορούν να μαζευτούμε για ένα νέο meeting?;) :P :D

Ωραια ιδεα Ασπασια!:)
Αλλα για ποτε?

ναι.. ωραια ιδεα..

καλημερα και απο μενα!!!
καλα να περασετε..!

Εγώ μπορώ ακόμα και σήμερα. Οποιαδήποτε καθημερινή μετά τις 5.Εσείς πότε μπορείτε? Σήμερα, αύριο, Δευτέρα?

εγω ψιλοδουλειες εχω να κανω πιο πολυ θεμα οργανωσης που εξαρταται απο μενα και που ως συνηθως μπορω και να τα παρατησω και να παω για καφε... οποτε ειμαι μεσα αν κανονιστει.....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back