¨
Έτσι ακριβώς είναι! Τα παιδιά και τα ζώα, από ένστικτο, πάνε σ'αυτούς που τα αγαπάνε.Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω και να μη μαζέψω ότι σκύλο ή γάτα υπάρχει στην περιοχή. Αυτό δε με τις γάτες είναι το κάτι άλλο! Καλά να με ακολουθούν σκύλοι στο δρόμο, αλλά γάτες να με παίρνουν από πίσω???

Και μάλιστα όταν πριν από το Χιόνη δεν είχα γάτα στη ζωή μου εκτός από τα αδέσποτα που τάιζα. Η αδελφή μου λέει ότι σε προηγούμενη ζωή ήμουν σίγουρα είτε γάτα είτε μάγισσα!!!....
Εγώ Πάσχα το πιο πιθανό είναι να πάω Κεφαλλονιά. Όταν έχεις εξοχικό δύσκολα πας αλλού. Ειδικά εμένα που είναι σε νησί, πρέπει να πηγαίνω κάθε 2-3 μήνες το αργότερο να το ανοίγω διαφορετικά οι τοίχοι τρέχουν από την υγρασία.
Το θέμα είναι ότι μάλλον θα πάω για 10 μέρες περίπου (6-16/4) και θα πρέπει να πάρω και τον Χιόνη μαζί. Φοβάμαι ότι θα τον πειράξει τόση ώρα στο αυτοκίνητο Αθήνα-Κυλλήνη. Το πλοίο είναι μόνο 1,5 ώρα οπότε είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί. Μέχρι στιγμής έχει μπει στη γατοφόρο μόνο για να πάει μέχρι το γιατρό και διαμαρτυρόταν ασταμάτητα...

Συν του ότι φοβάμαι ότι στην Κεφαλλονιά που έχουμε κήπο θα αφηνιάσει και θα μου το σκάσει και άντε να τον βρω μετά....