Τώρα τελευταία έχουν έρθει στην αυλή,που καθημερινά ταίζω γάτες, 2 καινούριες γατούλες, οι οποιές είναι σίγουρα αδερφάκια γιατί είναι ολόιδιες! Λοιπόν, πριν από λίγο τι είδα; Η μια έχει γεννήσει στον κήπο!!!

Τρελάθηκα μόλις τα είδα! Πρώτη φορά έχουμε γεννητούρια στον κήπο, γιατί όλες οι θηλυκές ήταν ως τώρα στειρωμένες. Δυστυχώς όμως αυτές οι δύο φοβούνται και δεν θα μπορέσω να τις στειρώσω.
Τα μωράκια έχουν ανοίξει τα ματάκια τους! Μερικά όχι τελείως! Δεν είμαι σίγουρη πόσα είναι... μάλλον 4-5! Είναι όλα μαυρούλια (γεγονός που δικαιολογείται αφού οι περισσότεροι αρσενικοί που ταίζω είναι μαύροι) και είναι τέλεια!!!

Η μαμά τους μόλις έφαγε μια ολόκληρη κονσέρβα η καημενούλα και εγώ έβαλα μέσα σε κάτι φυτά σε ένα μέρος κοντά τους μια κούτα με πανιά, μήπως προτιμά να τα μεταφέρει εκεί τα γλυκούλια μου!
Έχω καταενθουσιαστεί!!!

Παρεμπιπτόντως, τα πήρα χαμπάρι επειδή την είδα από το μπαλκόνι μου να τα μεταφέρει από τον ένα κήπο μας στον άλλο! Και πηδώντας η μαμά με ένα μωρό στο στόμα από έναν τοίχο μάλλον το χτύπησε λιγουλάκι γιατί έσκουξε το καημενούλι (το έχω και σε βιντεάκι)!

Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα γιατί μετά το είδα να την ακολουθεί!
Αυτές είναι οι φωτό που μπορεσά να βγάλω με ζουμ, γιατί δεν ήθελα να πάω κοντά και να τα τρομάξω!