anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:00 Η anabou έγραψε: #4.161 05-05-07 10:00 Καλημέρα! Επιτέλους οι γονείς έφυγαν και επικρατεί ησυχία, τάξη και ασφάλεια στο μικρό μου παλατάκι! Στο μεταξύ χτες γυρνώντας από το σουπερ μάρκετ η μαμά μου έφερε μια ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ! Εδώ και 7 χρόνια δεν είχα και σιδέρωνα τα απολύτως απαραίτητα πάνω στο κρεββάτι. Τώρα είναι δίπλα μου και με κοιτάζει απειλητικά. Αμα της κάνω ότι η Μιμικάκι και πω στην μαμά μου ότι χάλασε ; Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η μελινάκι έγραψε: #4.162 05-05-07 10:20 καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.163 05-05-07 10:21 Καλημέρα. anabou καλορίζικη!!! και κουράγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:57 Η aspasiapef: #4.164 05-05-07 10:57 Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει από τις 7:00 σα να πήγαινα γραφείο σήμερα... Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου μπας και προλάβω να έρθω αύριο στη συνάντηση στο Holliday Inn. Τελείωσα πληντύριο πιάτων, πληντύριο ρούχων, έβαλα και δεύτερο, μαγείρεψα φαγητό και γλυκό (γίγαντες με λουκάνικα χωριάτικα και brownies) και τώρα κάνω διάλειμμα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να βγάζω καλοκαιρινά. Ο εφιάλτης μου είναι τα παπούτσια, γιατί λόγω έλλειψης χώρου, εχω πάνω από 100 ζευγάρια, (τι να κάνω? έχω ένα κόλλημα με παπούτσια και τσάντες...) τα έχω κάτω από το κρεββάτι και στην αποθήκη. Οπότε πρέπει αν σηκώσω στρώμα, τάβλες κλπ. και ν'ανεβωκατέβω κάμποσες φορές στην αποθήκη στον κήπο Ελπίζω να τα προλάβω όλα σήμερα και να σας δω αύριο όσες έρθετε στη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η nefeli έγραψε: #4.165 05-05-07 11:29 καλημερα!αναστασια καποια στιγμη θα γινοταν το μοιραιο με τη σιδερωστρα!αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:46 Η mimikaki έγραψε: #4.166 05-05-07 11:46 anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο! τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!! Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:53 Η popi έγραψε: #4.167 05-05-07 11:53 Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Επιτέλους οι γονείς έφυγαν και επικρατεί ησυχία, τάξη και ασφάλεια στο μικρό μου παλατάκι! Στο μεταξύ χτες γυρνώντας από το σουπερ μάρκετ η μαμά μου έφερε μια ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ! Εδώ και 7 χρόνια δεν είχα και σιδέρωνα τα απολύτως απαραίτητα πάνω στο κρεββάτι. Τώρα είναι δίπλα μου και με κοιτάζει απειλητικά. Αμα της κάνω ότι η Μιμικάκι και πω στην μαμά μου ότι χάλασε ; Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η μελινάκι έγραψε: #4.162 05-05-07 10:20 καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.163 05-05-07 10:21 Καλημέρα. anabou καλορίζικη!!! και κουράγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:57 Η aspasiapef: #4.164 05-05-07 10:57 Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει από τις 7:00 σα να πήγαινα γραφείο σήμερα... Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου μπας και προλάβω να έρθω αύριο στη συνάντηση στο Holliday Inn. Τελείωσα πληντύριο πιάτων, πληντύριο ρούχων, έβαλα και δεύτερο, μαγείρεψα φαγητό και γλυκό (γίγαντες με λουκάνικα χωριάτικα και brownies) και τώρα κάνω διάλειμμα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να βγάζω καλοκαιρινά. Ο εφιάλτης μου είναι τα παπούτσια, γιατί λόγω έλλειψης χώρου, εχω πάνω από 100 ζευγάρια, (τι να κάνω? έχω ένα κόλλημα με παπούτσια και τσάντες...) τα έχω κάτω από το κρεββάτι και στην αποθήκη. Οπότε πρέπει αν σηκώσω στρώμα, τάβλες κλπ. και ν'ανεβωκατέβω κάμποσες φορές στην αποθήκη στον κήπο Ελπίζω να τα προλάβω όλα σήμερα και να σας δω αύριο όσες έρθετε στη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η nefeli έγραψε: #4.165 05-05-07 11:29 καλημερα!αναστασια καποια στιγμη θα γινοταν το μοιραιο με τη σιδερωστρα!αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:46 Η mimikaki έγραψε: #4.166 05-05-07 11:46 anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο! τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!! Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:53 Η popi έγραψε: #4.167 05-05-07 11:53 Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:21 Η Κατερίνα έγραψε: #4.163 05-05-07 10:21 Καλημέρα. anabou καλορίζικη!!! και κουράγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:57 Η aspasiapef: #4.164 05-05-07 10:57 Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει από τις 7:00 σα να πήγαινα γραφείο σήμερα... Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου μπας και προλάβω να έρθω αύριο στη συνάντηση στο Holliday Inn. Τελείωσα πληντύριο πιάτων, πληντύριο ρούχων, έβαλα και δεύτερο, μαγείρεψα φαγητό και γλυκό (γίγαντες με λουκάνικα χωριάτικα και brownies) και τώρα κάνω διάλειμμα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να βγάζω καλοκαιρινά. Ο εφιάλτης μου είναι τα παπούτσια, γιατί λόγω έλλειψης χώρου, εχω πάνω από 100 ζευγάρια, (τι να κάνω? έχω ένα κόλλημα με παπούτσια και τσάντες...) τα έχω κάτω από το κρεββάτι και στην αποθήκη. Οπότε πρέπει αν σηκώσω στρώμα, τάβλες κλπ. και ν'ανεβωκατέβω κάμποσες φορές στην αποθήκη στον κήπο Ελπίζω να τα προλάβω όλα σήμερα και να σας δω αύριο όσες έρθετε στη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η nefeli έγραψε: #4.165 05-05-07 11:29 καλημερα!αναστασια καποια στιγμη θα γινοταν το μοιραιο με τη σιδερωστρα!αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:46 Η mimikaki έγραψε: #4.166 05-05-07 11:46 anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο! τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!! Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:53 Η popi έγραψε: #4.167 05-05-07 11:53 Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. anabou καλορίζικη!!! και κουράγιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 10:57 Η aspasiapef: #4.164 05-05-07 10:57 Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει από τις 7:00 σα να πήγαινα γραφείο σήμερα... Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου μπας και προλάβω να έρθω αύριο στη συνάντηση στο Holliday Inn. Τελείωσα πληντύριο πιάτων, πληντύριο ρούχων, έβαλα και δεύτερο, μαγείρεψα φαγητό και γλυκό (γίγαντες με λουκάνικα χωριάτικα και brownies) και τώρα κάνω διάλειμμα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να βγάζω καλοκαιρινά. Ο εφιάλτης μου είναι τα παπούτσια, γιατί λόγω έλλειψης χώρου, εχω πάνω από 100 ζευγάρια, (τι να κάνω? έχω ένα κόλλημα με παπούτσια και τσάντες...) τα έχω κάτω από το κρεββάτι και στην αποθήκη. Οπότε πρέπει αν σηκώσω στρώμα, τάβλες κλπ. και ν'ανεβωκατέβω κάμποσες φορές στην αποθήκη στον κήπο Ελπίζω να τα προλάβω όλα σήμερα και να σας δω αύριο όσες έρθετε στη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η nefeli έγραψε: #4.165 05-05-07 11:29 καλημερα!αναστασια καποια στιγμη θα γινοταν το μοιραιο με τη σιδερωστρα!αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:46 Η mimikaki έγραψε: #4.166 05-05-07 11:46 anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο! τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!! Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:53 Η popi έγραψε: #4.167 05-05-07 11:53 Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει από τις 7:00 σα να πήγαινα γραφείο σήμερα... Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου μπας και προλάβω να έρθω αύριο στη συνάντηση στο Holliday Inn. Τελείωσα πληντύριο πιάτων, πληντύριο ρούχων, έβαλα και δεύτερο, μαγείρεψα φαγητό και γλυκό (γίγαντες με λουκάνικα χωριάτικα και brownies) και τώρα κάνω διάλειμμα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να βγάζω καλοκαιρινά. Ο εφιάλτης μου είναι τα παπούτσια, γιατί λόγω έλλειψης χώρου, εχω πάνω από 100 ζευγάρια, (τι να κάνω? έχω ένα κόλλημα με παπούτσια και τσάντες...) τα έχω κάτω από το κρεββάτι και στην αποθήκη. Οπότε πρέπει αν σηκώσω στρώμα, τάβλες κλπ. και ν'ανεβωκατέβω κάμποσες φορές στην αποθήκη στον κήπο Ελπίζω να τα προλάβω όλα σήμερα και να σας δω αύριο όσες έρθετε στη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:29 Η nefeli έγραψε: #4.165 05-05-07 11:29 καλημερα!αναστασια καποια στιγμη θα γινοταν το μοιραιο με τη σιδερωστρα!αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:46 Η mimikaki έγραψε: #4.166 05-05-07 11:46 anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο! τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!! Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:53 Η popi έγραψε: #4.167 05-05-07 11:53 Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!αναστασια καποια στιγμη θα γινοταν το μοιραιο με τη σιδερωστρα!αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:46 Η mimikaki έγραψε: #4.166 05-05-07 11:46 anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο! τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!! Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:53 Η popi έγραψε: #4.167 05-05-07 11:53 Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο! τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!! Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 11:53 Η popi έγραψε: #4.167 05-05-07 11:53 Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote] Δεν είναι απαραίτητο βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:37 Η aspasiapef: #4.168 05-05-07 12:37 Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια... Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω... Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 12:42 Η mimikaki έγραψε: #4.169 05-05-07 12:42 πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!! δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 22:27 Η mimikaki έγραψε: #4.170 05-05-07 22:27 κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει??? η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι! ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:22 Η aspasiapef: #4.171 05-05-07 23:22 Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 23:25 Η mimikaki έγραψε: #4.172 05-05-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:39 Η giota έγραψε: #4.173 06-05-07 09:39 Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:52 Η mimikaki έγραψε: #4.174 06-05-07 09:52 καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα!! πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη! εχω να ετοιμαστω για την εκθεση φιλακια σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η aspasiapef: #4.175 06-05-07 09:56 Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:11 Η popi έγραψε: #4.176 06-05-07 10:11 Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:14 Η melpo2538: #4.177 06-05-07 10:14 Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κι από μένα Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 10:51 Η mimikaki έγραψε: #4.178 06-05-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο! Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά.... Click για ανάπτυξη... Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!! αυτο θα πει τεμπελια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:15 Η mimikaki έγραψε: #4.179 06-05-07 19:15 κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 207 208 209 210 211 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 209 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Μαΐου 2007 στις 19:18 Η sardela έγραψε: #4.180 06-05-07 19:18 Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.