Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter anabou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Επιτέλους οι γονείς έφυγαν και επικρατεί ησυχία, τάξη και ασφάλεια στο μικρό μου παλατάκι! Στο μεταξύ χτες γυρνώντας από το σουπερ μάρκετ η μαμά μου έφερε μια ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ! Εδώ και 7 χρόνια δεν είχα και σιδέρωνα τα απολύτως απαραίτητα πάνω στο κρεββάτι. Τώρα είναι δίπλα μου και με κοιτάζει απειλητικά. Αμα της κάνω ότι η Μιμικάκι και πω στην μαμά μου ότι χάλασε :whistle:;

Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.
anabou καλορίζικη!!! :P και κουράγιο!!! :P

Καλημέρα! Έχω ξυπνήσει από τις 7:00 σα να πήγαινα γραφείο σήμερα...:( Θέλω να τελειώσω τις δουλειές μου μπας και προλάβω να έρθω αύριο στη συνάντηση στο Holliday Inn. Τελείωσα πληντύριο πιάτων, πληντύριο ρούχων, έβαλα και δεύτερο, μαγείρεψα φαγητό και γλυκό (γίγαντες με λουκάνικα χωριάτικα και brownies) και τώρα κάνω διάλειμμα και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να ξεκινήσω να βγάζω καλοκαιρινά. Ο εφιάλτης μου είναι τα παπούτσια, γιατί λόγω έλλειψης χώρου, εχω πάνω από 100 ζευγάρια, (τι να κάνω? έχω ένα κόλλημα με παπούτσια και τσάντες...:redface:) τα έχω κάτω από το κρεββάτι και στην αποθήκη. Οπότε πρέπει αν σηκώσω στρώμα, τάβλες κλπ. και ν'ανεβωκατέβω κάμποσες φορές στην αποθήκη στον κήπο:( :( :( Ελπίζω να τα προλάβω όλα σήμερα και να σας δω αύριο όσες έρθετε στη συνάντηση!:/:

καλημερα!αναστασια καποια στιγμη θα γινοταν το μοιραιο με τη σιδερωστρα!:lol:αν τα δεις πολυ σκουρα χρησιμοποιησε την για παγκο.να μην νιωθεις οτι ειναι τελειως αχρηστη!ασπασια σε θαυμαζω που κανεις δουλειες απο τοσο πρωι σαββατιατικα!οσο για το μπραουνις ειναι το αγαπημενο μου γλυκο!πρεπει να κανω διαιτα και ολο λιχουδιαζω:redface:

anabou μην νομιζεις και εγω μια φορα στο τοσο την βγαζω αλλα εγινε το κακο!:P τωρα οπως ειπε και η φιλη μας η νεφελη... υπαρχει και η χρηση του να πετας πανω της τα ρουχα που εχεις φορεσει!!!:lol: :lol:

Ασπα τι να πω... εγω στο γλυκο θα ειχα σταματησει.... εχει και ζεστη σημερα... καλο κουραγιο... εγω ουτε τα χαλια δεν εχω μαζεψει ακομη!:P :D :redface:

Τι; Τώρα θα πρέπει να σιδερώνω κανονικά :cry:;[/quote]

Δεν είναι απαραίτητο:lol: :lol: βρέθηκε μια λύση ήδη σαν κρεμάστρα ή αν μπορείς κρύφτει κάπου και ξέχνα τη:lol: :lol: :hmm:
Αμαν και'μεις οι μανάδες όλο άχρηστα δώρα κάνουμε στα παιδιά μας,βάση των δικών μας αναγκών και όχι των δικών τους

Βαριέμαιαιαιαιαι!!!:cry: :cry: :cry: Έχω πετάξει όλα τα παπούτσια έξω και προσπαθώ να βάλω μια τάξη. Μα τι γίνεται και κάθε φορά μου φαίνονται πιο πολλά? Πρέπει να σταματήσω ν'αγοράζω παπούτσια...:( :( :( Δε χωράνε πουθενά! Έκανα διάλειμα και καλά για φαγητό γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω...:/: Τόσο ωραία μέρα και αντί να είμαι σε καμμιά παραλία ξεπατώνομαι στις δούλειές:down:

πω πω ασπασια!!!! δεν θελω να σκεφτονμαι και εγω τα δικα μου!!!! τα καλοκαιρινα μου ειναι απειρα!!!!! φαντασου οτι δεν μου φτανει η μια ντουλαπα και περσυ αγορασα και αλλη για να τα βαλω μεσα!!!:blink:
δεν θα το κανω ποτε!!!! σε νιωθω.........:(

κοριτσια κατι ασχετο αλλα επειγον: ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σκουλαρικι σε μια τρυπα που μαλλον εχει μισοκλεισει???:blink: η μια του αυτιου μου δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν παιρναει το σκουλαρικι... την εχω πολλα χρονια αλλα επεισης εχω και εναν χρονο να περασω σκουλαρικι!:P ασχετη ερωτηση αλλα οποιος ξερει ας βοηθησει please!:D

Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει!:)

Το πιθανότερο είναι να μην έχει κλείσει αν την έχεις χρόνια κι απλά δεν έχεις φορέσει σκουλαρίκι για ένα χρόνο, αλλά να έχει απλά πιάσει κακαδάκι. Βάλε οινόπνευμα στο αυτί σου και το σκουλαρίκι και ξαναδοκίμασε. Εγώ είχα να βάλω σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα πάνω από 5 χρόνια και δεν είχε κλείσει!:)

:) :) ευχαριστω πολυ Ασπασια!!!! θα το δοκιμασω..

Να σας στειλω μια καλημερα Ομορφη μερα να εχετε

καλημερα!!:)

πρωτη φορα ξυπναω τοσο νωρις κυριακη!:P

εχω να ετοιμαστω για την εκθεση:D
φιλακια σε ολους!

Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία;) , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο!:/: Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά....:(

:) :) Μια πολύ καλή μέρα και από εμένα καλά να περάσετε:) :)

Καλημέρα κι από μένα:) Αααα κάτι άσχετο. Μήπως έχει παραγγείλει ποτέ κανεις από τη La Redoute ; Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν αυτά που παργγέλνεις;

Καλημέρα! Πείνω καφεδάκι στο κρεβάτι και προσπαθώ να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να ετοιμαστώ για την συνάντηση. Να σηκωθώ μια κουβέντα είναι δηλαδή, γιατί με το χθεσινό ολοήμερο ξεπάτωμα με πέθανε η μέση μου, κάτι η δισκοπάθεια, κάτι η ηλικία;) , και κοιμήθηκα με έμπλαστρο!:/: Όχι τίποτα άλλο, όταν γυρίσω πρέπει να συνεχίσω με τα καλοκαιρινά....:(

Ασπα εγω αντι να κατεβασω καλοκαιρινα εκανα εξορμηση χθες στο mall και αγορασα καποια για να περασω!!!:P :P :lol: :lol: αυτο θα πει τεμπελια!!!:lol: :lol: :cool:

κοριτσια παιξανε καθολου με τα ποντικακια τα μωρα σας??:hmm:

Δες στο θεμα με την συναντηση στο holiday inn.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back