aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι ψηφίζω Αφάντου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
) και Μακρύ Γυαλό ή Άη Χέλη!!! Αντ'αυτού μόλις ήρθα γραφείο, γιατί είχα πάει πρωί-πρωί γιατρό για εξετάσεις....
aretha
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, αυτό με το χειμώνα με έχει πιάσει κι εμένα τελευταία...Θέλω χειμώνα, κρύο, βροχές και χιόόόόνιααααα:cry::cry::cry:
Ονειρεύομαι πουλόβερ, παπλώματα και ζεστές σοκολάτες (αλλά δεν το πολυλέω παραέξω γιατί φοβάμαι μη με πάρουνε με τις ντομάτες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κι εγώ προτιμώ τον χειμώνα, η ζέστη δεν μου αρέσει καθόλου. Αλλά όλοι οι φίλοι μου τον σιχαίνονται και δεν τολμώ να πω τίποτα

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
γενικως ειμαι ανθρωπος που προτιμα το πολυ κρυο απο την πολυ ζεστη..
και λατρευω την ζεστη σοκολατα!!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως πάντα καλοκαίρι θέλω και ας καίγομαι!!!
Κάτι μου λέει ότι θα τα περάσω μια χαρά στην κόλαση!
:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kelly περαστικά να είναι....
Χριστίνα, θα κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μην σε μισήσω, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα
. Πάντως κάνε και καμιά βουτειά και για μας του καταιδρωμένους και απελπισμένους εργαζόμενους...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!περαστικα συντομα ευχομαι Κελλυ!!
κι εγω προτιμω καλοκαιρια,ο χειμωνας με καταθλιβει απιστευτα
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
P.S. Ελπίζω μέχρι το χειμώνα ο μικρός να έχει ηρεμήσει και να μη με ξυπνάει από τις 04:00-04:30 με δακωματιές...

aretha
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι! Ναι!Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Βλέπω στην Αγγλία και τη Γαλλία τις πλημμύρες και την κακοκαιρία και ζηλεύω!!! Σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν πάω καλά....:cry:Ένα τέτοιο πράγμα...![]()
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγω το ιδιο. Καπου που να υπαρχουν ακομα δαση.Γιατι δεν πας καλα?Ναι! Ναι!Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Βλέπω στην Αγγλία και τη Γαλλία τις πλημμύρες και την κακοκαιρία και ζηλεύω!!! Σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν πάω καλά....:cry:

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιατί όλος ο κόσμος λατρεύει το καλοκαίρι κι εγώ κάθε φορά αρρωσταίνω... Φετος περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Θα'θελα το καλοκαίρι να μην υπάρχει σαν εποχή!Γιατι δεν πας καλα?![]()
Μόνο φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη και πάλι φθινόπωρο. Από 28 βαθμούς και πάνω αρχίζω και βράζω. Το τι νεύρα έχω τον τελευταίο καιρό δε λέγεται!!! Χθες μου έλεγε ο Κώστας να με βάλει στη μπανιέρα με παγάκια μπας και σταματήσω την γκρίνια...
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι! Ναι!Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Βλέπω στην Αγγλία και τη Γαλλία τις πλημμύρες και την κακοκαιρία και ζηλεύω!!! Σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν πάω καλά....:cry:
Αλλάζουμε θέσεις???
Εγώ ακούω για την κακοκαιρία στην Αγγλία και αρρωσταίνω!!!
Θέλω ήλιο!!!!!!!!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool