nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 10:15 Η nena έγραψε: #1.001 18-11-06 10:15 Καλημέρα και Γιώταααααααααα να τον χαίρεσαι, όλα τα όμορφα δικά του και ακόμα παραπάνω Γιώταααααααααααα άντε και θεία γρήγορα Γιώτααααααααααα άσε το ούζο κάτω, το φόρουμ μυρίζει σαν τσιπουράδικο στο Βόλο. Χαίρομαι χικ, σβίου,χικ να γράφω νηφάλια. Έχω συγκρότηση, άμα θυμηθώ που την έβαλα, χικ, σβίου, χικ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 10:41 Η giota έγραψε: #1.002 18-11-06 10:41 ευχαριστω για τις ευχες! Εισαι να πιασουμε και κανα καλο μεζε να μην παει ξεροσφηρι? Τωρα εσυ απο την μυρωδια στο φορουμ η ακολουθησες την συμβουλη σου? Χικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 11:06 Η giota έγραψε: #1.003 18-11-06 11:06 Eλενη την ιδια απορια εχω και εγω Πως γινεται τις καθημερινες να κανουμε τον πολεμο των αστρων για να σηκωθουν και τα Σαββατοκυριακα να μην σ αφηνουν να κλεισης ματι μετα τις 6 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 11:27 Η anabou έγραψε: #1.004 18-11-06 11:27 Καλημέρα! Ελπίζω η καλή μέρα να μην φαίνεται από το πρωί γιατί τότε την πάτησα. Κοιμόμουν τι ωραία και ξαφνικά άρχισε να χτυπά σαν δαιμονισμένο το κουδούνι στις 9 το πρωί. Ποιος μαλ...ς είναι πρωί πρωί, δεν του ανοίγω, δεν περιμένω κανέναν θα βαρεθεί και θα φύγει! Αμ δε! 9.44 μην αντέχοντας άλλο ανοίγω. Είναι ο διπλανός ξυλουργός, ο γνωστός ηλίθιος (μην πω τίποτα χειρότερο) ξυλουργός τον οποίο έχει φωνάξει ο παππούς για να του φτιάξει το παντζούρι που χάλασα! Αλλά μάλλον είναι και αναλφάβητος γιατί το κουδούνι που χτυπούσε έγραφε Αναστασία Μ. ενώ το ακριβώς δίπλα Γεώργιος Μ.! Ανεβαίνει επάνω να χτυπήσει την πόρτα μήπως δεν άκουγε ο (αντικειμενικά κουφός) παππούς και η Φράνυ (το παρτσακλό γκριφόν της θείας) κοντεύει να ρίξει την πόρτα κάτω (ένστικτο. Κατεβαίνει και μου λέει 'Δαγκώνει το σκυλί;" του λέω όχι μόνο γαυγίζει και σκέφτομαι από μέσα μου 'δυστυχώς γιατί αν δάγκωνε θα σε έτρωγε και θα ησυχάζαμε!". Και αυτό το περιστατικό μου θύμισε μια άλλη κυριακή πρωί που είχε έρθει μια πλασιέ και ανεβαίνοντας επάνω (η θεία μου έλειπε) και ακουγοντας την Φράνυ να λυσομανάει πάνω στην πόρτα τρέπεται σε φυγή και αναφωνεί: "Ας μου έλεγαν ότι δεν ήθελαν, ήταν ανάγκη να με φάει και το σκυλί;" Η αλήθεια είναι ότι αν δεν την βλέπεις και μόνο την ακούς η Φράνυ φαντάζει για λυκόσκυλο και μάλιστα άγριο! Πρέπει να μαζέψω και το σπίτι γιατί αύριο θα έρθει ο πατέρας μου και είναι κρίμα να πάθει και δεύτερο έμφραγμα εξαιτίας μου... ΥΓ: Μέχρι που άρχισα να πηγαίνω σχολείο ξύπναγα από τις 5. Μετά ξύπναγα στις 7 αλλά μόνο όταν δεν είχα σχολείο και στο λύκειο κάθε σάββατο και κυριακή αν δεν πήγαινε 12 (το λιγότερο) δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι! Η γονείς μου δεν πιστεύουν ότι είμαι το ίδιο μωρό που δεν κοιμόταν ποτέ και το πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο στην βαρυμπόπη μπας και ξεραθεί για καμμιά ώρα και ησυχάσουν! Το ρεκόρ ύπνου μου είναι 24 ώρες (και με ξύπνησαν κιόλας) όταν γύρισα από την 5ήμερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 12:11 Η sardela έγραψε: #1.005 18-11-06 12:11 Καλημερα! Εγω με τον υπνο ποτε δεν ειχα προβλημα, οταν δεν εχω καμια υποχρεωση κοιμαμαι 12ωρες σερι!Anabou, μετα την 5μερη κοιμηθηκα μολις 6 ωρες γιατι ειχα φροντηστηριο . Η μικρη αδελφη μου, ξυπναει νωρις το Σ/Κ για να δει τα παιδικα στην τηλεοραση!Ετσι μου απαντησε οταν τη ρωτησα γιατι ξυπναει νωρις τα Σ/Κ ενω τις καθημερινες δεν σηκωνετε με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:34 Η giota έγραψε: #1.006 19-11-06 01:34 Εγω παλι εχω Δεν μ αφηνουν να κοιμηθω ειναι 1.30 το πρωι και το ενα απο τα 3 εχει αποφασιση ξενυχτι Κοιμηθηκε στην διαδρομη που ερχομασταν απο τον αραβωνα και τωρα περιμενω να κοιμηθη αλλιως θα κανη καταληψη στο κρεββατι .... οποτε παλι δεν θα κοιμηθω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:38 Η nena έγραψε: #1.007 19-11-06 01:38 Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και Γιώταααααααααα να τον χαίρεσαι, όλα τα όμορφα δικά του και ακόμα παραπάνω Γιώταααααααααααα άντε και θεία γρήγορα Γιώτααααααααααα άσε το ούζο κάτω, το φόρουμ μυρίζει σαν τσιπουράδικο στο Βόλο. Χαίρομαι χικ, σβίου,χικ να γράφω νηφάλια. Έχω συγκρότηση, άμα θυμηθώ που την έβαλα, χικ, σβίου, χικ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 10:41 Η giota έγραψε: #1.002 18-11-06 10:41 ευχαριστω για τις ευχες! Εισαι να πιασουμε και κανα καλο μεζε να μην παει ξεροσφηρι? Τωρα εσυ απο την μυρωδια στο φορουμ η ακολουθησες την συμβουλη σου? Χικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 11:06 Η giota έγραψε: #1.003 18-11-06 11:06 Eλενη την ιδια απορια εχω και εγω Πως γινεται τις καθημερινες να κανουμε τον πολεμο των αστρων για να σηκωθουν και τα Σαββατοκυριακα να μην σ αφηνουν να κλεισης ματι μετα τις 6 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 11:27 Η anabou έγραψε: #1.004 18-11-06 11:27 Καλημέρα! Ελπίζω η καλή μέρα να μην φαίνεται από το πρωί γιατί τότε την πάτησα. Κοιμόμουν τι ωραία και ξαφνικά άρχισε να χτυπά σαν δαιμονισμένο το κουδούνι στις 9 το πρωί. Ποιος μαλ...ς είναι πρωί πρωί, δεν του ανοίγω, δεν περιμένω κανέναν θα βαρεθεί και θα φύγει! Αμ δε! 9.44 μην αντέχοντας άλλο ανοίγω. Είναι ο διπλανός ξυλουργός, ο γνωστός ηλίθιος (μην πω τίποτα χειρότερο) ξυλουργός τον οποίο έχει φωνάξει ο παππούς για να του φτιάξει το παντζούρι που χάλασα! Αλλά μάλλον είναι και αναλφάβητος γιατί το κουδούνι που χτυπούσε έγραφε Αναστασία Μ. ενώ το ακριβώς δίπλα Γεώργιος Μ.! Ανεβαίνει επάνω να χτυπήσει την πόρτα μήπως δεν άκουγε ο (αντικειμενικά κουφός) παππούς και η Φράνυ (το παρτσακλό γκριφόν της θείας) κοντεύει να ρίξει την πόρτα κάτω (ένστικτο. Κατεβαίνει και μου λέει 'Δαγκώνει το σκυλί;" του λέω όχι μόνο γαυγίζει και σκέφτομαι από μέσα μου 'δυστυχώς γιατί αν δάγκωνε θα σε έτρωγε και θα ησυχάζαμε!". Και αυτό το περιστατικό μου θύμισε μια άλλη κυριακή πρωί που είχε έρθει μια πλασιέ και ανεβαίνοντας επάνω (η θεία μου έλειπε) και ακουγοντας την Φράνυ να λυσομανάει πάνω στην πόρτα τρέπεται σε φυγή και αναφωνεί: "Ας μου έλεγαν ότι δεν ήθελαν, ήταν ανάγκη να με φάει και το σκυλί;" Η αλήθεια είναι ότι αν δεν την βλέπεις και μόνο την ακούς η Φράνυ φαντάζει για λυκόσκυλο και μάλιστα άγριο! Πρέπει να μαζέψω και το σπίτι γιατί αύριο θα έρθει ο πατέρας μου και είναι κρίμα να πάθει και δεύτερο έμφραγμα εξαιτίας μου... ΥΓ: Μέχρι που άρχισα να πηγαίνω σχολείο ξύπναγα από τις 5. Μετά ξύπναγα στις 7 αλλά μόνο όταν δεν είχα σχολείο και στο λύκειο κάθε σάββατο και κυριακή αν δεν πήγαινε 12 (το λιγότερο) δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι! Η γονείς μου δεν πιστεύουν ότι είμαι το ίδιο μωρό που δεν κοιμόταν ποτέ και το πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο στην βαρυμπόπη μπας και ξεραθεί για καμμιά ώρα και ησυχάσουν! Το ρεκόρ ύπνου μου είναι 24 ώρες (και με ξύπνησαν κιόλας) όταν γύρισα από την 5ήμερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 12:11 Η sardela έγραψε: #1.005 18-11-06 12:11 Καλημερα! Εγω με τον υπνο ποτε δεν ειχα προβλημα, οταν δεν εχω καμια υποχρεωση κοιμαμαι 12ωρες σερι!Anabou, μετα την 5μερη κοιμηθηκα μολις 6 ωρες γιατι ειχα φροντηστηριο . Η μικρη αδελφη μου, ξυπναει νωρις το Σ/Κ για να δει τα παιδικα στην τηλεοραση!Ετσι μου απαντησε οταν τη ρωτησα γιατι ξυπναει νωρις τα Σ/Κ ενω τις καθημερινες δεν σηκωνετε με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:34 Η giota έγραψε: #1.006 19-11-06 01:34 Εγω παλι εχω Δεν μ αφηνουν να κοιμηθω ειναι 1.30 το πρωι και το ενα απο τα 3 εχει αποφασιση ξενυχτι Κοιμηθηκε στην διαδρομη που ερχομασταν απο τον αραβωνα και τωρα περιμενω να κοιμηθη αλλιως θα κανη καταληψη στο κρεββατι .... οποτε παλι δεν θα κοιμηθω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:38 Η nena έγραψε: #1.007 19-11-06 01:38 Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω για τις ευχες! Εισαι να πιασουμε και κανα καλο μεζε να μην παει ξεροσφηρι? Τωρα εσυ απο την μυρωδια στο φορουμ η ακολουθησες την συμβουλη σου? Χικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 11:06 Η giota έγραψε: #1.003 18-11-06 11:06 Eλενη την ιδια απορια εχω και εγω Πως γινεται τις καθημερινες να κανουμε τον πολεμο των αστρων για να σηκωθουν και τα Σαββατοκυριακα να μην σ αφηνουν να κλεισης ματι μετα τις 6 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 11:27 Η anabou έγραψε: #1.004 18-11-06 11:27 Καλημέρα! Ελπίζω η καλή μέρα να μην φαίνεται από το πρωί γιατί τότε την πάτησα. Κοιμόμουν τι ωραία και ξαφνικά άρχισε να χτυπά σαν δαιμονισμένο το κουδούνι στις 9 το πρωί. Ποιος μαλ...ς είναι πρωί πρωί, δεν του ανοίγω, δεν περιμένω κανέναν θα βαρεθεί και θα φύγει! Αμ δε! 9.44 μην αντέχοντας άλλο ανοίγω. Είναι ο διπλανός ξυλουργός, ο γνωστός ηλίθιος (μην πω τίποτα χειρότερο) ξυλουργός τον οποίο έχει φωνάξει ο παππούς για να του φτιάξει το παντζούρι που χάλασα! Αλλά μάλλον είναι και αναλφάβητος γιατί το κουδούνι που χτυπούσε έγραφε Αναστασία Μ. ενώ το ακριβώς δίπλα Γεώργιος Μ.! Ανεβαίνει επάνω να χτυπήσει την πόρτα μήπως δεν άκουγε ο (αντικειμενικά κουφός) παππούς και η Φράνυ (το παρτσακλό γκριφόν της θείας) κοντεύει να ρίξει την πόρτα κάτω (ένστικτο. Κατεβαίνει και μου λέει 'Δαγκώνει το σκυλί;" του λέω όχι μόνο γαυγίζει και σκέφτομαι από μέσα μου 'δυστυχώς γιατί αν δάγκωνε θα σε έτρωγε και θα ησυχάζαμε!". Και αυτό το περιστατικό μου θύμισε μια άλλη κυριακή πρωί που είχε έρθει μια πλασιέ και ανεβαίνοντας επάνω (η θεία μου έλειπε) και ακουγοντας την Φράνυ να λυσομανάει πάνω στην πόρτα τρέπεται σε φυγή και αναφωνεί: "Ας μου έλεγαν ότι δεν ήθελαν, ήταν ανάγκη να με φάει και το σκυλί;" Η αλήθεια είναι ότι αν δεν την βλέπεις και μόνο την ακούς η Φράνυ φαντάζει για λυκόσκυλο και μάλιστα άγριο! Πρέπει να μαζέψω και το σπίτι γιατί αύριο θα έρθει ο πατέρας μου και είναι κρίμα να πάθει και δεύτερο έμφραγμα εξαιτίας μου... ΥΓ: Μέχρι που άρχισα να πηγαίνω σχολείο ξύπναγα από τις 5. Μετά ξύπναγα στις 7 αλλά μόνο όταν δεν είχα σχολείο και στο λύκειο κάθε σάββατο και κυριακή αν δεν πήγαινε 12 (το λιγότερο) δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι! Η γονείς μου δεν πιστεύουν ότι είμαι το ίδιο μωρό που δεν κοιμόταν ποτέ και το πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο στην βαρυμπόπη μπας και ξεραθεί για καμμιά ώρα και ησυχάσουν! Το ρεκόρ ύπνου μου είναι 24 ώρες (και με ξύπνησαν κιόλας) όταν γύρισα από την 5ήμερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 12:11 Η sardela έγραψε: #1.005 18-11-06 12:11 Καλημερα! Εγω με τον υπνο ποτε δεν ειχα προβλημα, οταν δεν εχω καμια υποχρεωση κοιμαμαι 12ωρες σερι!Anabou, μετα την 5μερη κοιμηθηκα μολις 6 ωρες γιατι ειχα φροντηστηριο . Η μικρη αδελφη μου, ξυπναει νωρις το Σ/Κ για να δει τα παιδικα στην τηλεοραση!Ετσι μου απαντησε οταν τη ρωτησα γιατι ξυπναει νωρις τα Σ/Κ ενω τις καθημερινες δεν σηκωνετε με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:34 Η giota έγραψε: #1.006 19-11-06 01:34 Εγω παλι εχω Δεν μ αφηνουν να κοιμηθω ειναι 1.30 το πρωι και το ενα απο τα 3 εχει αποφασιση ξενυχτι Κοιμηθηκε στην διαδρομη που ερχομασταν απο τον αραβωνα και τωρα περιμενω να κοιμηθη αλλιως θα κανη καταληψη στο κρεββατι .... οποτε παλι δεν θα κοιμηθω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:38 Η nena έγραψε: #1.007 19-11-06 01:38 Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eλενη την ιδια απορια εχω και εγω Πως γινεται τις καθημερινες να κανουμε τον πολεμο των αστρων για να σηκωθουν και τα Σαββατοκυριακα να μην σ αφηνουν να κλεισης ματι μετα τις 6 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 11:27 Η anabou έγραψε: #1.004 18-11-06 11:27 Καλημέρα! Ελπίζω η καλή μέρα να μην φαίνεται από το πρωί γιατί τότε την πάτησα. Κοιμόμουν τι ωραία και ξαφνικά άρχισε να χτυπά σαν δαιμονισμένο το κουδούνι στις 9 το πρωί. Ποιος μαλ...ς είναι πρωί πρωί, δεν του ανοίγω, δεν περιμένω κανέναν θα βαρεθεί και θα φύγει! Αμ δε! 9.44 μην αντέχοντας άλλο ανοίγω. Είναι ο διπλανός ξυλουργός, ο γνωστός ηλίθιος (μην πω τίποτα χειρότερο) ξυλουργός τον οποίο έχει φωνάξει ο παππούς για να του φτιάξει το παντζούρι που χάλασα! Αλλά μάλλον είναι και αναλφάβητος γιατί το κουδούνι που χτυπούσε έγραφε Αναστασία Μ. ενώ το ακριβώς δίπλα Γεώργιος Μ.! Ανεβαίνει επάνω να χτυπήσει την πόρτα μήπως δεν άκουγε ο (αντικειμενικά κουφός) παππούς και η Φράνυ (το παρτσακλό γκριφόν της θείας) κοντεύει να ρίξει την πόρτα κάτω (ένστικτο. Κατεβαίνει και μου λέει 'Δαγκώνει το σκυλί;" του λέω όχι μόνο γαυγίζει και σκέφτομαι από μέσα μου 'δυστυχώς γιατί αν δάγκωνε θα σε έτρωγε και θα ησυχάζαμε!". Και αυτό το περιστατικό μου θύμισε μια άλλη κυριακή πρωί που είχε έρθει μια πλασιέ και ανεβαίνοντας επάνω (η θεία μου έλειπε) και ακουγοντας την Φράνυ να λυσομανάει πάνω στην πόρτα τρέπεται σε φυγή και αναφωνεί: "Ας μου έλεγαν ότι δεν ήθελαν, ήταν ανάγκη να με φάει και το σκυλί;" Η αλήθεια είναι ότι αν δεν την βλέπεις και μόνο την ακούς η Φράνυ φαντάζει για λυκόσκυλο και μάλιστα άγριο! Πρέπει να μαζέψω και το σπίτι γιατί αύριο θα έρθει ο πατέρας μου και είναι κρίμα να πάθει και δεύτερο έμφραγμα εξαιτίας μου... ΥΓ: Μέχρι που άρχισα να πηγαίνω σχολείο ξύπναγα από τις 5. Μετά ξύπναγα στις 7 αλλά μόνο όταν δεν είχα σχολείο και στο λύκειο κάθε σάββατο και κυριακή αν δεν πήγαινε 12 (το λιγότερο) δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι! Η γονείς μου δεν πιστεύουν ότι είμαι το ίδιο μωρό που δεν κοιμόταν ποτέ και το πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο στην βαρυμπόπη μπας και ξεραθεί για καμμιά ώρα και ησυχάσουν! Το ρεκόρ ύπνου μου είναι 24 ώρες (και με ξύπνησαν κιόλας) όταν γύρισα από την 5ήμερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 12:11 Η sardela έγραψε: #1.005 18-11-06 12:11 Καλημερα! Εγω με τον υπνο ποτε δεν ειχα προβλημα, οταν δεν εχω καμια υποχρεωση κοιμαμαι 12ωρες σερι!Anabou, μετα την 5μερη κοιμηθηκα μολις 6 ωρες γιατι ειχα φροντηστηριο . Η μικρη αδελφη μου, ξυπναει νωρις το Σ/Κ για να δει τα παιδικα στην τηλεοραση!Ετσι μου απαντησε οταν τη ρωτησα γιατι ξυπναει νωρις τα Σ/Κ ενω τις καθημερινες δεν σηκωνετε με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:34 Η giota έγραψε: #1.006 19-11-06 01:34 Εγω παλι εχω Δεν μ αφηνουν να κοιμηθω ειναι 1.30 το πρωι και το ενα απο τα 3 εχει αποφασιση ξενυχτι Κοιμηθηκε στην διαδρομη που ερχομασταν απο τον αραβωνα και τωρα περιμενω να κοιμηθη αλλιως θα κανη καταληψη στο κρεββατι .... οποτε παλι δεν θα κοιμηθω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:38 Η nena έγραψε: #1.007 19-11-06 01:38 Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ελπίζω η καλή μέρα να μην φαίνεται από το πρωί γιατί τότε την πάτησα. Κοιμόμουν τι ωραία και ξαφνικά άρχισε να χτυπά σαν δαιμονισμένο το κουδούνι στις 9 το πρωί. Ποιος μαλ...ς είναι πρωί πρωί, δεν του ανοίγω, δεν περιμένω κανέναν θα βαρεθεί και θα φύγει! Αμ δε! 9.44 μην αντέχοντας άλλο ανοίγω. Είναι ο διπλανός ξυλουργός, ο γνωστός ηλίθιος (μην πω τίποτα χειρότερο) ξυλουργός τον οποίο έχει φωνάξει ο παππούς για να του φτιάξει το παντζούρι που χάλασα! Αλλά μάλλον είναι και αναλφάβητος γιατί το κουδούνι που χτυπούσε έγραφε Αναστασία Μ. ενώ το ακριβώς δίπλα Γεώργιος Μ.! Ανεβαίνει επάνω να χτυπήσει την πόρτα μήπως δεν άκουγε ο (αντικειμενικά κουφός) παππούς και η Φράνυ (το παρτσακλό γκριφόν της θείας) κοντεύει να ρίξει την πόρτα κάτω (ένστικτο. Κατεβαίνει και μου λέει 'Δαγκώνει το σκυλί;" του λέω όχι μόνο γαυγίζει και σκέφτομαι από μέσα μου 'δυστυχώς γιατί αν δάγκωνε θα σε έτρωγε και θα ησυχάζαμε!". Και αυτό το περιστατικό μου θύμισε μια άλλη κυριακή πρωί που είχε έρθει μια πλασιέ και ανεβαίνοντας επάνω (η θεία μου έλειπε) και ακουγοντας την Φράνυ να λυσομανάει πάνω στην πόρτα τρέπεται σε φυγή και αναφωνεί: "Ας μου έλεγαν ότι δεν ήθελαν, ήταν ανάγκη να με φάει και το σκυλί;" Η αλήθεια είναι ότι αν δεν την βλέπεις και μόνο την ακούς η Φράνυ φαντάζει για λυκόσκυλο και μάλιστα άγριο! Πρέπει να μαζέψω και το σπίτι γιατί αύριο θα έρθει ο πατέρας μου και είναι κρίμα να πάθει και δεύτερο έμφραγμα εξαιτίας μου... ΥΓ: Μέχρι που άρχισα να πηγαίνω σχολείο ξύπναγα από τις 5. Μετά ξύπναγα στις 7 αλλά μόνο όταν δεν είχα σχολείο και στο λύκειο κάθε σάββατο και κυριακή αν δεν πήγαινε 12 (το λιγότερο) δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι! Η γονείς μου δεν πιστεύουν ότι είμαι το ίδιο μωρό που δεν κοιμόταν ποτέ και το πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο στην βαρυμπόπη μπας και ξεραθεί για καμμιά ώρα και ησυχάσουν! Το ρεκόρ ύπνου μου είναι 24 ώρες (και με ξύπνησαν κιόλας) όταν γύρισα από την 5ήμερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2006 στις 12:11 Η sardela έγραψε: #1.005 18-11-06 12:11 Καλημερα! Εγω με τον υπνο ποτε δεν ειχα προβλημα, οταν δεν εχω καμια υποχρεωση κοιμαμαι 12ωρες σερι!Anabou, μετα την 5μερη κοιμηθηκα μολις 6 ωρες γιατι ειχα φροντηστηριο . Η μικρη αδελφη μου, ξυπναει νωρις το Σ/Κ για να δει τα παιδικα στην τηλεοραση!Ετσι μου απαντησε οταν τη ρωτησα γιατι ξυπναει νωρις τα Σ/Κ ενω τις καθημερινες δεν σηκωνετε με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:34 Η giota έγραψε: #1.006 19-11-06 01:34 Εγω παλι εχω Δεν μ αφηνουν να κοιμηθω ειναι 1.30 το πρωι και το ενα απο τα 3 εχει αποφασιση ξενυχτι Κοιμηθηκε στην διαδρομη που ερχομασταν απο τον αραβωνα και τωρα περιμενω να κοιμηθη αλλιως θα κανη καταληψη στο κρεββατι .... οποτε παλι δεν θα κοιμηθω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:38 Η nena έγραψε: #1.007 19-11-06 01:38 Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Εγω με τον υπνο ποτε δεν ειχα προβλημα, οταν δεν εχω καμια υποχρεωση κοιμαμαι 12ωρες σερι!Anabou, μετα την 5μερη κοιμηθηκα μολις 6 ωρες γιατι ειχα φροντηστηριο . Η μικρη αδελφη μου, ξυπναει νωρις το Σ/Κ για να δει τα παιδικα στην τηλεοραση!Ετσι μου απαντησε οταν τη ρωτησα γιατι ξυπναει νωρις τα Σ/Κ ενω τις καθημερινες δεν σηκωνετε με τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:34 Η giota έγραψε: #1.006 19-11-06 01:34 Εγω παλι εχω Δεν μ αφηνουν να κοιμηθω ειναι 1.30 το πρωι και το ενα απο τα 3 εχει αποφασιση ξενυχτι Κοιμηθηκε στην διαδρομη που ερχομασταν απο τον αραβωνα και τωρα περιμενω να κοιμηθη αλλιως θα κανη καταληψη στο κρεββατι .... οποτε παλι δεν θα κοιμηθω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:38 Η nena έγραψε: #1.007 19-11-06 01:38 Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι εχω Δεν μ αφηνουν να κοιμηθω ειναι 1.30 το πρωι και το ενα απο τα 3 εχει αποφασιση ξενυχτι Κοιμηθηκε στην διαδρομη που ερχομασταν απο τον αραβωνα και τωρα περιμενω να κοιμηθη αλλιως θα κανη καταληψη στο κρεββατι .... οποτε παλι δεν θα κοιμηθω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:38 Η nena έγραψε: #1.007 19-11-06 01:38 Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Γιώτα: Σου άφησα καληνύχτα στο ντροπή, πέρνα να την πάρεις. Εγώ σήμερα κοιμίζω έξη κορίτσια 7-10 χρόνων (2 κόρες + 4 ανηψιές), αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 01:43 Η giota έγραψε: #1.008 19-11-06 01:43 Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνυχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 10:44 Η giota έγραψε: #1.009 19-11-06 10:44 Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Ολοι καλα? Γατος τρεχει, παιδια τρεχουν,εγω νυσταζει.Πρεπει να κανω το παστιτσιο ομως . Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 11:34 Η Κατερίνα έγραψε: #1.010 19-11-06 11:34 Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! χαχα 11 ξύπνησα!!! Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει! Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 13:00 Η sardela έγραψε: #1.011 19-11-06 13:00 Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα. Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση !!!!! Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι ). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 14:37 Η anabou έγραψε: #1.012 19-11-06 14:37 Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Επιτέλους κοιμήθηκα όσο ήθελα! Αύριο κι εγώ έχω πρωινό ξύπνημα καθώς έχω βάρδια στη σχολή . Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:22 Η ladycat έγραψε: #1.013 19-11-06 15:22 καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπεραααααααααα ξυπνησα επιτελους ηταν τελεια σημερα τα μωρα μου δεν εκαναν φασαρια μονο η πατουνα εκανε μια ζημια κ την μαλωσα τωρα πινουμε καφεδακι κ θα ετοιμαστουμε σε λιγο να κανουμε μια γενικη (οσα βλεπει η πεθερα) κ μετα θα παιξουμε με το παιχνιδι το καινουριο που πηραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538 Νεοφερμένο μέλος Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:40 Η melpo2538: #1.014 19-11-06 15:40 Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα κι από μένα που μετά από κάτι μήνες επιτέλους εμφανίζομαι... Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες... Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε ... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα . Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά Ο γιατρός μας σύστησε ένα κολλύριο απ' το φαρμακείο. Δεν το προλάβαμε όμως. Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει. Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 15:57 Η ladycat έγραψε: #1.015 19-11-06 15:57 πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πρεπει να στειρωσετε την κανελια σας γιατι μου φαινετε οτι οι κακομοιρα δεν ξερει να συμπεριφερθει στα μωρα της κ τα παραταει στην τυχη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 17:32 Η nena έγραψε: #1.016 19-11-06 17:32 Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσα. Καλημέρα για το πρωί, καλησπέρα για το βράδυ. Πάρτυ τέλος. Παιδιά σπίτι. Νερίνα αρρωσταίνει (έκανε πυρετο περιμένω τον παιδίατρο), εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ. Είμαι απο χθές όρθια και σήμερα έπαιζα μπόυλινγκ με 40 σκασμένα. Τι χαριτωμένα που είναι τα παιδιά. όσες δεν έχετε να κάνετε. Ο γάτος μια χαρά. Μετά το χθεσινό πιτζάμα πάρτυ με έξη κορίτσια πολύ τη χάρηκε τη μοναξιά σήμερα το πρωί. Περιμένω το παιδίατρο να του πάω τη Νερίνα να τη δει, αυτό που δε ξέρω είναι πως θα πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Γιώτα πως πήγαν οι αρραβώνες και τι ώρα κοιμήθηκες χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 19:25 Η aspasiapef: #1.017 19-11-06 19:25 Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα! Τώρα άνοιξα το laptop γαιτί όλη μέρα έλειπα.Ειχαμε πάει Κρυονέρι να δουμε πως παει η οικοδομή και μείναμε εκεί για φαγητό. Έχει ταβέρνες με τρομερό αγριογούρουνο. Αφού ακόμα κι εγω που με το ζόρι τρώω κρέας τρελλένομαι για αυτό. Μετά συνεχίσαμε γαι καφέ και λουκουμάδες με παγωτό στον Ωρωπό και γυρίσαμε πριν από λίγο. Κρίμα το παστίτσιο που μαγείρεψα χθες βράδυ! Έμεινε γι'αυριο. Το μόνο κακό στην ημερα, ηταν η γκρινια της αδελφής μου, γιατί είχα την ανηψιά μου μαζί και δεν κοιμήθηκε το μεσημερι, ούτε έκανε επανάληψη στα μαθήματά της. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε καλά το καημενούλι ξέσκασε! Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:04 Η giota έγραψε: #1.018 19-11-06 20:04 ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειχαμε διακοπη ρευματος. Τα παιδια μου φοβηθηκαν τι θα κανουν αν μεινει ετσι η κατασταση Δεν μπορουσαν να καταλαβουν οταν τους ελεγα οτι παλια δεν υπηρχε ρευμα και οτι οι ανθρωποι φωτιζοταν μ ενα κερι Και τηλεοραση πως βλεπαν? ρωταει το ενα καμαρι μουΕιναι ολα τοσο δεδομενα μες τη ζωη τους απο αποψη τεχνολογιας που τα χανουν. Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:18 Ο Thanasis46: #1.019 19-11-06 20:18 Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μήπως κι εμείς που ξέρουμε την πριν ηλεκτρισμού εποχή δεν ζοριζόμαστε; εγώ σε περίπτωση διακοπής, όταν αλλάζω δωμάτιο, στο ένα χέρι κρατάω το κερί και με το άλλο πατάω το διακόπτη να ανάψω το φως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2006 στις 20:29 Η giota έγραψε: #1.020 19-11-06 20:29 xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaxxa κι εγω αυτο κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.