Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα φευγω για δουλεια:down: :mpliaks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα απανταχου! Οπως καλημερα Ελλαδα ,καλημερα σας,ολη μερα καλημερα.Παιδια σχολειο ,γατος δεν ξαναπαει λεει. Βρεχει ,βρεχει,βρεχει..Νερινα η στερεφωνικη μεαδοση πως παει? Μαριελ μη σε πτοει τιποτα εφ οσον δεν πεφτει ο ουρανος στο κεφαλι γιατι ως γνωστον ειναι το μονο που φοβουνται οι γεναιοι Γαλατες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Έκανα άθλιο ύπνο χθες βράδυ. Έβλεπα ότι μου'πεσε το ταβάνι στο κεφάλι! :rolleyes:
Γιώτα λες να φταίει που λέμε συνέχεια για τον ουρανό που θα μας πέσει στο κεφάλι? Ωραία! Αυτό μου έλειπε τώρα, να βλέπω και στον ύπνο μου αυτά που συζητάμε εδώ! Τόση εξάρτηση πια?....:hmm:

Καλημέρα γατοπαρέα! Ο καιρός είναι βροχερός αλλά μ'αρέσει πολύ! Χθες πέρασα ένα υπέροχο βράδυ και σας δηλώνω ευθαρσώς πως είμαι ερωτευμένη!!! Ζω ένα όνειρο, ένα παραμύθι! Είμαι ευτυχισμένη!..... :D

Καλημέρα σε όλους (ερωτευμένους και μη). εδώ τα συννεφάκια αραιώνουν σιγά σιγά. Παρασκευή σήμερα..τι ωραία! :)
Πειράζει που δεν έχω καθόλου όρεξη να δουλέψω? Δεν το δικαιούμαι κι εγώ μια φορά να κ....βαρεσω? Το αποφάσισα, αυτό θα κάνω! :)

Καλημέρα.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Έχουμε:
μια που της έπεσε ο ουρανός και συγκεκριμένα το ταβάνι
στο κεφάλι:confused:
μια που της έπεσε η αναλυτική χημεία στο κεφάλι:blink:
μια που της έπεσε η δουλειά στο κεφάλι:mad:
μια που της έπεσε ο έρωτας στο κεφάλι:inlove:
εμένα και τη Γιώτα που ότι προλαβαίνει μας πέφτει στο κεφάλι
Μήπως να το κόβαμε γιατί και που το 'χουμε προκοπή δε βλέπουμε.
Θα ρωτήσω το Θανάση αυτός είναι επί των κοψιμάτων ή ακόμα καλύτερα εκείνο τον κτηνίατρο με την ουρά. Πάντως όπου και να καταλήξετε ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!:mad:
Υ.Γ. Για μονοφωνικό το πάει το σύστημα.:rolleyes:

Για το κεφαλι θα το σκεφτω μηπως εχεις δικιο για την ουρα ομως ειμαι καθετη ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ.

Καλημέρα σε όλους.
Στους έχοντες ταβάνι στο κεφάλι και μη,
στους έχοντες ουρανό στο κεφάλι και μη,
στους έχοντες έρωτσ στο κεφάλι και μη!

καλημέρα και από μένα..
Και εγώ βαρύ το νοιώθω το κεφάλι μου πάντως

Καλημερα σας Χρονια πολλα στις Κατερινες. Κατερινακι χρονια πολλα.
Ηλιος ξεπροβαλε στα περιξ.Παιδια απο τα χαραματα σηκωμενα.Γατος αφου του δοθηκαν οδηγιες να αποφευγει τους κινεζους περιφερεται αναμεσα τους Τωρα ειναι ξαπλωμενος στην μπανιερα Λετε να θελη να μου πη κατι?
Καλο Σαββατοκυριακο.

Καλημέρα.:)
Κατερινάκι χρόνια πολλά.:inlove:
Σε όλες τις Κατερίνες χρόνια πολλά.:inlove:
Στη Νερίνα χρόνια πολλά. :inlove: Το ένα της όνομα είναι Κατερίνα.
Άντρας δουλειά. Παιδιά σπίτι. Βήχας στερεοφωνικός πάλι. Απεκαταστάθη πλήρως ο ήχος. Βήχω εγώ και η Νάσια. Γάτος κυνηγάει μύγες κάτω απο το τραπέζι. Ρίχνει πήδους κοπαναέι το κεφάλι του στο τραπέζι και σκούζει, καλά να πάθε πριν απο λίγο είχε και εμένα κάτω απο το τραπέζι, το τσογλάνι.
Για Γιώτα "Τωρα ειναι ξαπλωμενος στην μπανιερα Λετε να θελη να μου πη κατι?"
Ναι! Πέταξε τον άνδρα στη μπανιέρα!!!!!!!! :rolleyes:

Καλημέρα.
Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες και στη Νερίνα που με πόρωσε πολύ που τη λένε και Κατερινα!:up: Να μας χαίρεστε!!! :P :)
Άντρας κοιμάται, γάτοι παίζουν και διαλύουν το σπίτι. Σήμερα έκαναν την πρώτη τους ζημιά, σπάσαν ένα ποτήρι.

Καλημέρα.:)
Κατερινάκι χρόνια πολλά.:inlove:
Σε όλες τις Κατερίνες χρόνια πολλά.:inlove:
Στη Νερίνα χρόνια πολλά. :inlove: Το ένα της όνομα είναι Κατερίνα.
Άντρας δουλειά. Παιδιά σπίτι. Βήχας στερεοφωνικός πάλι. Απεκαταστάθη πλήρως ο ήχος. Βήχω εγώ και η Νάσια. Γάτος κυνηγάει μύγες κάτω απο το τραπέζι. Ρίχνει πήδους κοπαναέι το κεφάλι του στο τραπέζι και σκούζει, καλά να πάθε πριν απο λίγο είχε και εμένα κάτω απο το τραπέζι, το τσογλάνι.
Για Γιώτα "Τωρα ειναι ξαπλωμενος στην μπανιερα Λετε να θελη να μου πη κατι?"
Ναι! Πέταξε τον άνδρα στη μπανιέρα!!!!!!!! :rolleyes:
Χρονια της πολλα και της Νερινας .
Μαζι με τον γατο?

"Μαζι με τον γατο?"
Για Γιώτα: Είσαι μεγάλη καρδιά, αλλά απο αυτά και απο αυτά χαλάνε οι ισορροπιές σε ένα γάμο. ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!:rolleyes:
Ευχαριστώ για τις ευχές.:inlove:

Καλημέρα! Επιτέλους βγήκε ήλιος!!!:P :up: :up:
Χρόνια πολλά και καλά σε όσες γιορτάζουν!:D :D :D

"Μαζι με τον γατο?"
Για Γιώτα: Είσαι μεγάλη καρδιά, αλλά απο αυτά και απο αυτά χαλάνε οι ισορροπιές σε ένα γάμο. ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!:rolleyes:
Ευχαριστώ για τις ευχές.:inlove:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα! χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες. :)
Πριν από λίγο σηκώθηκα, έβαλα πλυντήριο, σκούπισα, σφουγγάρισα, γάλα στα παιδιά και τώρα πίνω το καφεδάκι μου ελπίζωντας να πάρω δυνάμεις για μετά. Αλλά που!!! ο Βασίλης γκρινιάζει και παράλληλα βήχει ( όχι που θα ξέφευγα), Ψιψί κορο'ι δεύει τα σκυλιά και αυτά προσπαθούν να τη πιάσουν να τη γλύψουν!! Σήμερα μετακομίζει και η αδελφή μου και θα πάω να τη βοηθήσω. Γυναίκα λάστιχο κατάντησα:blink:

Ελένη έχω την εντύπωση ότι για τη μετακόμιση της αδερφής σου ευθύνεται η μαμά σου.:P ΄Με τόσες ανακαινίσεις, ζήλεψε και η κόρη!!!:D

Παιδιά ... κερνάω και γλυκάκι..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• imagesCA1656PU.jpg
    imagesCA1656PU.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 7
Παιδιά ... κερνάω και γλυκάκι..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Χρόνια πολλά και καλά!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back