giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα περιμενω . Το κειμενο εννοω!Για Γιώτα: Προς το παρόν μη σαλτάρεις, εγώ είμαι εδώ να σαλτάρω για σένα! Φιλιά και καλό και ήρεμο βράδυ και αύριο είναι μια άλλη μέρα και άμα δεν ανέβεις θα σου φτιάξω κείμενο και θα σε αποτελειώσω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κοπανατζούδες!!!![]()
Δεν είμαι κουπανατζού!!!! Μια ταλαίπωρη εργαζόμενη είμαι που της αρνήθηκαν αύξηση! Αϊ σιχτίρ πια! Ατιμη καινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα!!!...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Εφτιαξα τα τρουφακια!!!Τη πρωτη συνταγη της νερινα.οεοεοεο παρτε και μια φοτογραφια τα εβαλα στο ψηγειο σε ενα κουτι.
Αν είχα μπροστά μου τα τρουφάκια θα τα τσακιζα να πάνε τα φαρμάκια κάτω.....

Γιώτα εδώ είμαι!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν ειπα Καλημερα αλλα θα πω: γεια σας φευγω! (Επιτελους περασε η ωρα!
) Και ειμαι χαλια -πυρετος, συναχι, βηχας... ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ! (Tωρα βρηκα?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Και τα παιδια τι θα τα κανω. Αχ, να αυτα εχει η δική σου επιχείρηση. Και να βγαζε και πολλά..... Δυσκολοι καιροί!!! Αλλά θα μου εκανε ΠΟΛΥ καλό μια αδειούλα. Παραμονή γαμου πάντως και την επόμενη θα ειμασρε κλειστα. Παλι καλα. Και τα Χριστούγεννα που κλεινουμε μας βλέπω Ρωμη για λιγες ημέρες. Για δουλεια πάλι αλλά να μη συνδιασουμε το τερπνο με το ωφέλειμο???

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
)Νερινα καμια συνταγουλα για κουλουρακια γιορτινα εχουμε????
Γιώτα δεν κοιμόμαστε βλέπω!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δε κοιμάσαι;
Καληνύχτα
Λέω να κτυπήσω ένα southern!

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν προλαβα το ποτακι κοιμηθηκα θα το χρωσταω.
Καλημέρα σου.
Και καλημέρα σε όλους. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος μπαλκόνι, σπίτι τοπίο στην ομίχλη, καθότι ξεκίνησαν να χτίζουν το διπλανό μας οικόπεδο, ναι δώσαμε το οικογενειακό οικόπεδο της μαμάς του άντρα μου αντιπαροχή και πολύ μου αρέσει, θα κάνω κανά χρόνο να πλύνω τα δυτικά τζάμια και πατζούρια, φαί μάλλον κουνουπίδι καπαμά, καιρός ασυννέφιαστος και σκέφτομαι να φτιάξω και τυροπιτίτσα κουρού με μια και γ@@ω της συνταγές που δοκίμασα προχθές. Θα σας τη γράψω.

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
χχιχιχι ολεεεεεεεε επιτελους θα στολησω το ελατο σημερα και λεω να δωσω και ενα σκουφο στο γατο να τον κανω χριστουγενιατικο.
ακομα και στα ονειρα μου τελευταια βλεπω γατια

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το κακό με το Σ/Κ είναι οτι κραταει μόνο 2 μέρες....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool