Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μην ανησυχείς καθόλου. Κι η μητέρα μου έκανε πέρυσι που είναι και 76 ετών με τα απειρα προβλήματα υγείας και την ίδια μέρα σηκλωθηκε κι έκοβε βολτες στο Ιατρικό Κέντρο κι ήθελε να γυρίσει σπίτι. Σε λίγες μέρες ούτε που θα το θυμάται!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικα στη μανουλα σου!μην ανησυχεις,δεν ειναι τιποτα,οντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαρδέλα περαστικά της

Λοιπον παιδια ομολογώ επισημως πως κλάταρα. Το σπιτι ειναι χαλια, δεν προλαβαινω ούτε τα βασικά να κανω, τρωμε όλο πρόχειρα κι απ' έξω και οι αντρες του σπιτιου δεν χαιρονται πολύ, το σιδερωμα δεν το συζηταω καν.... Κόσμος θα ερθει λόγω γάμου.... Ενα σωρό εκρρεμότητες του γάμου κι εγω δηλώνω πτώμα!!!!! Αναρρωτική γινεται να παρω? :( . Τι θα κανω και ΠΟΤΕ με όλα αυτά!!!? (κρίση ειναι..... ίσως περάσει). Νυστάζω απίστευτα! Πολύ κουρασμένη

Ελένη σου εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη μαμά σου:)

Για Cemini

Για Gemini: Όλα καλά. Μαμά μωρό μπαμπάς καλά;:inlove: :baby: :whistle:

Mια καλησπέρα και από μένα!
Nerina, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Είχα μια μικρή περιπέτεια, αλλά τώρα όλα καλά. Έκατσα για 2 βδομάδες στο σπίτι, αλλά τώρα επέστρεψα στη δουλειά. Αλλά σε 2 βδομάδες σταματάω οριστικώς. Δουλειά ξανά τον Ιούνιο...
Το μωρό ευτυχώς είναι πολύ καλά και μεγαλώνει συνεχώς. Μαζί του "μεγαλώνω" κι εγώ... Ο μπαμπάς είναι μες την τρελή χαρά.

Τα χαιρετίσματά μου σε όλη την γατοπαρέα.

Και sardela, περαστικά στη μαμά σου!

cemini ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα! Να σε βλεπουμε ποιο συχνα εστω και για μια καλημερα:)

γεια σου τζεμινακο μου μακια στο μωρουλι κ στην σουμιτσα στην μυτουλα αντε με το καλο κοριτσακι μου

Καλημερα Καιρος τα χει φτυση αλλα δεν πειραζει ειναι με τους φτωχους οικονομια στο πετρελαιο
Παιδια σχολειο με ανα χειρας στολιδια για να στολισουν το δεντρο τους.
Γατος τραγουδαει το
<<Βαλαμε φωτια στα φρενα,και μας εμεινε το γκαζι>>
αρχιζω και ανησυχω βγαινει και ο νεος κωδικας οδικης κυκλοφοριας και μπαινουν ψυλοι στα αυτια μου (να θυμηθω να βαλω αμπουλα).
Εγω μετα απο αρκετες δυσκολες μερες που περασα πινω καφε και ελπιζω αλλο κακο να μην μας εβρη.
Ερχονται χριστουγενναααα!! Ωχ το δεντρο !!:bye:
Xρονια πολλα στους Νικους και στις Νικολετες
paradeisos.jpg

Λεω το δεντρο να το κανω με αυτο μαζι Τι λετε? Το χταποδι μας ξεμεινε απο το καλοκαιρι και εχει μια μανια με τα δεντρα περιεργη θα ελεγα

Καλημέρα! Και ξανά καλημέρα! Και ματαξανά καλημέρα! Και ξανά ματαξανά καλημέρα! Καλημέρα είπα!!!! Πουλάκι είμαι και λαλεί, πουλάκι είμαι και λέει (πισώβαρο αλλά πουλάκι)! Που θα μου πάει θα μ' ακούσει η καλημέρα. Παιδί ένα σχολείο, παιδί δύο εκδρομή, άντρας σχολείο, γάτος μάλλον στη ροζ κρεββατοκάμαρα, εγώ όποιος με βρει ας με κρατήσει και να επιστρέψει τον εξοπλισμό.:mad:
Ελένη ελπίζω να είναι όλα καλά με τη μαμά. Τώρα που λείπει ελπίζω να φερθείτε με καλωσύνη στη μικρή αδελφή και μην την κάνετε κάτι σε Σταχτομπούτα (στη φάση με το σφουγγαρόπανο εννοώ). Τα καλύτερα για όλους σας.:inlove:
Χριστίνα εαν δεν παντρευτείς γρήγορα θα βαρέσουμε όλοι κρίση.:P
Άρρωστες και βαρεμένες απο τη μοίρα, κυττάξτε η μια την άλλη και πάρτε κουράγιο.:P
Γιώτα με ανησυχείς!!!!!:rolleyes:
Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!!!!:inlove:
Και
Χρόνια πολλά στη Νερίνα μου!!!!!!!:inlove:

Αυτο για την Νερινα σου Χρονια πολλα

Y.Γ Και γω με ανησυχω!

Καλημέρα! Αυτή η εβδομάδα είναι άπότι βλέπω πολύ δυσκολη για όλους! Μην ανγχωνεστε...θα φτιάξει!
Σαρδέλα περαστικά για τη μαμα σου.
Νερίνα χρόνια πολλά για τη Νερινα σου (θελω κι εγώ να γιορτάζω 2 φορές :/: ).

Καλημερα! Χρονια Πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!
Gemini να χαιρεσαι το Μπέμπη!:)

Χτες εκανα την κοπανα μου και περασα υπεροχα (καιρος ηταν δεν επαθα τσαμπα την ιωση!)

Καλημέρα! Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα γιατί το boss με τον Γενικό Δ/ντη λείπουν ταξίδι για δουλειές!Γιούπι!!!!:up: :up: :up:
Γιώτα: Καλή ιδέα να στείλω το γάτο για μαθήματα οδήγησης, γιατί εγώ το δίπλωμα, όπως και το αυτοκίνητο, τα έχω και κάθονται...
Α, και Γιώτα, κάτι μου'χες τάξει για όταν ξανάρθει το boss Θεσσαλονίκη, θυμάσαι?
Νερίνα: Να χαίρεσαι την κόρη σου! Πάντως είναι άδικο άλλοι να γιορτάζουν 2 φορές τον χρόνο κι εμένα τη γιορτή μου να τη θυμάται μόνο η μαμά μου, άντε και η αδελφή μου!!!...
Ελένη: Όλα καλά με τη μαμά? Περαστικούλια και πάλι και συμφωνω με τη Νερίνα. Μην το ξεθεώσετε το κοριτσάκι. Με μέτρο οι δουλειές!!!
Gemini: Αντε με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Ο καινούργιος χρόνος θα είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος για εσάς με το νέο μέλος της οικογένειας. Άντε και στα δικά μου! Αν και με τοσο άγχος που κουβαλάω δεν το βλέπω... Αλήθεια, πώς λέγεται η εξέταση που είχες πει για τοξόπλασμα? Να κάνω να μας φύγει η ιδέα οικογενειακώς...

Kαλημερα σας.
Η μαμα ειναι μια χαρα, ολα πηγαν καλα. Εμεινα μαζι της το βραδυ στο νοσοκομειο(ευτυχως το αλλο κρεββατι του δωματιου ηταν κενο και ξαπλωσα εκει και με σηκωσαν σημερα στις 7 γιατι θα ερχοταν μια κυρια). Η μικρη περναει ζωη και κοτα...Σημερα που ειναι του Αγιου Νικολαου(χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν-Νερινα, τρουφακια θα φτιαξεις να κερασει η κορη σου?:blink: :rolleyes: ), τα σχολεια στο Χαλανδρι ειναι κλειστα γιατι ο Αγιος Νικολαος ειναι πολιουχος:whistle: . Θα κοιμηθω τωρα λιγο, και μετα θα συμαζεψω το σπιτι(χωρις τη βοηθεια της μικρης)για την υποδοχη της μαμας(ελπιζω να βγει σημερα)!

Kαλημέρα σε όλες και όλους!! (αν και νομίζω ότι είμαστε μόνο γυναίκες εδώ)
Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, και Nερίνα XPONIA ΠOΛΛA στην κοράκλα σου! Mου λύθηκε και η απορία από που βγαίνει το Nερίνα...

Eυχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας! O μπέμπης σας χαιρετά!! Pίχνει πολλές κλωτσιές από νωρίς, φαντάζομαι ότι είναι πολύ χαρούμενος σημέρα (δεν ξέρω το λόγο..).
Γενικά είμαι καλά, αν και η καρέκλα στο γραφείο μου δεν με βοηθάει να βολέψω την κοιλάρα μου. Oυφ, κορίτσια, έχω αρχίσει και κουράζομαι πολύ.
Tουλάχιστον έχω κι εσάς που με βοηθάτε να περνάει λίγο πιο γρήγορα η κάθε μέρα. Eπειδή δεν επικοινωνώ, μη νομίζετε ότι δεν σας παρακολουθώ. Σχεδόν κάθε μέρα!
Ωχ, να άλλη μια δυνατή κλωτσιά! Kαλά ντε, σταματάω!!!
Άμα πληκτρολογώ πολύ ώρα, τον ενοχλεί τον μάγκα μου... Aπό τώρα μας κάνει κουμάντο...

Aσπασία, θα σου απαντήσω αργότερα για την εξέταση γιατί θα πρέπει να πάω σπίτι να δω τα χαρτιά μου πρώτα. Aλλά νομίζω ότι αν πας σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και ζητήσεις να σου κάνουν την εξέταση για το τοξόπλασμα (έτσι απλά), θα στην κάνουν. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι ούτε χαρτί από γιατρό, ούτε να πεις κάποιο επιστημονικό όνομα της εξέτασης.

καλημερα κ απο εμεναααααααααα παω για δουλεια κ νυσταζω μακια μακια σε ολους

Καλημέρα και από μένα...
Και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν δηλ. στην Νερίνα, στον μπαμπακούλη μου και σε ακόμα μια λίστα με Νίκους και Νικολέττες που εχω να πάρω...
Κατά τα άλλα η δουλεια με κυνηγάει και πρέπει να στρωθώ..και πρέπει να πάω και από το μαγαζί μετα γιατί σήμερα είναι γιορτή και θα μείνουμε ως αργα ελπίζοντας να μας προτιμήσουν..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back