μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η μαγισσα έγραψε: #14.501 02-10-08 13:58 Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα. Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Η aalyah έγραψε: #14.502 02-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα. Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η μαγισσα έγραψε: #14.503 02-10-08 15:26 υτό είναι...... όνομα χρήστη ....... Ανυσία κωδικός .......Ynascats2008 mail......Anysia.Muratidu@gmx.net αυτά είναι τα στοιχεία αλλά άν κάτι δεν βολέυει κάνε όποια αλλαγή θέλεις εκτός απο το όνομα χρήστη για να ξέρω τί έγινε Ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.504 03-10-08 07:18 Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:22 Η prince έγραψε: #14.505 03-10-08 07:22 Καλημέρα από τη υγρή και έτοιμη να βρέξει αθήνα Επιτέλους παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.506 03-10-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Nehalennia: #14.507 03-10-08 10:57 Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα. Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Η aalyah έγραψε: #14.502 02-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα. Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η μαγισσα έγραψε: #14.503 02-10-08 15:26 υτό είναι...... όνομα χρήστη ....... Ανυσία κωδικός .......Ynascats2008 mail......Anysia.Muratidu@gmx.net αυτά είναι τα στοιχεία αλλά άν κάτι δεν βολέυει κάνε όποια αλλαγή θέλεις εκτός απο το όνομα χρήστη για να ξέρω τί έγινε Ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.504 03-10-08 07:18 Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:22 Η prince έγραψε: #14.505 03-10-08 07:22 Καλημέρα από τη υγρή και έτοιμη να βρέξει αθήνα Επιτέλους παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.506 03-10-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Nehalennia: #14.507 03-10-08 10:57 Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα. Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η μαγισσα έγραψε: #14.503 02-10-08 15:26 υτό είναι...... όνομα χρήστη ....... Ανυσία κωδικός .......Ynascats2008 mail......Anysia.Muratidu@gmx.net αυτά είναι τα στοιχεία αλλά άν κάτι δεν βολέυει κάνε όποια αλλαγή θέλεις εκτός απο το όνομα χρήστη για να ξέρω τί έγινε Ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.504 03-10-08 07:18 Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:22 Η prince έγραψε: #14.505 03-10-08 07:22 Καλημέρα από τη υγρή και έτοιμη να βρέξει αθήνα Επιτέλους παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.506 03-10-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Nehalennia: #14.507 03-10-08 10:57 Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υτό είναι...... όνομα χρήστη ....... Ανυσία κωδικός .......Ynascats2008 mail......Anysia.Muratidu@gmx.net αυτά είναι τα στοιχεία αλλά άν κάτι δεν βολέυει κάνε όποια αλλαγή θέλεις εκτός απο το όνομα χρήστη για να ξέρω τί έγινε Ευχαριστώ πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.504 03-10-08 07:18 Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:22 Η prince έγραψε: #14.505 03-10-08 07:22 Καλημέρα από τη υγρή και έτοιμη να βρέξει αθήνα Επιτέλους παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.506 03-10-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Nehalennia: #14.507 03-10-08 10:57 Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 07:22 Η prince έγραψε: #14.505 03-10-08 07:22 Καλημέρα από τη υγρή και έτοιμη να βρέξει αθήνα Επιτέλους παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.506 03-10-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Nehalennia: #14.507 03-10-08 10:57 Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα από τη υγρή και έτοιμη να βρέξει αθήνα Επιτέλους παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 09:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.506 03-10-08 09:46 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Nehalennia: #14.507 03-10-08 10:57 Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται. Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα. καλημερα! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Nehalennia: #14.507 03-10-08 10:57 Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μας!! Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η μαγισσα έγραψε: #14.508 03-10-08 11:11 Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια ο καιρός την Κυριακή θα είναι καλός με ήλιο αλλά με πτώση θερμοκρασίας αλλά μας τρομάζει εμάς ο Βαρδάρης????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #14.509 03-10-08 14:12 Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η stellak έγραψε: #14.510 03-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ γκρρρρρ. Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η aretha έγραψε: #14.511 03-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο??? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kg Click για ανάπτυξη... Ψυχήηη μουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η Nehalennia: #14.512 04-10-08 09:48 Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #14.513 04-10-08 09:52 Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 09:59 Η Nehalennia: #14.514 04-10-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..." Click για ανάπτυξη... Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 Η popitsa έγραψε: #14.515 04-10-08 10:03 καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00061.jpg 140,4 KB · Εμφανίσεις: 9 DSC00057.jpg 145,8 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα καλημερα καλημερααα!!ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 Η Nehalennia: #14.516 04-10-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος Click για ανάπτυξη... Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η popitsa έγραψε: #14.517 04-10-08 10:14 ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αλλα οσο να'ναι ειμαι και συνηθισμενη απο τον μεγαλο διοτι 3 χρονια κ 1 μηνα που τον εχω,ΠΟΤΕ δεν εχει ερθει να τον χαιδεψω απο μονος του,ΠΟΤΕ δεν εχει παιξει με τα -παρα πολλα-παιχνιδια που του εχω παρει και ΠΟΤΕ δεν τον εχω ακουσει να γουργουριζει εκτος αν τον χαιδευει ο αδερφος μου και μια φορα που ειχε να με δει 10 μερες.Με γραφει παντα!!Παλι καλα που εχω τωρα και το μικρο κ μ'αφηνει να το χαιδευω λιγουλακι.. (ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η μαγισσα έγραψε: #14.518 04-10-08 10:28 Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:30 Η Nehalennia: #14.519 04-10-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 724 725 726 727 728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 726 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και καλη υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #14.520 04-10-08 10:54 Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχ Πηνελοπη μου σε νιωθω...Ετσι παραξενο μου φανηκε κι εμενα,που ο Σειριος ειναι πολυ ανεξαρτητος,οταν γνωρισα τη Μόιρα.Μιλαμε για γατουλι που ενω κοιμαται στο κρεβατι,σηκωνεται μονο για να ερθει,να με φιλησει,και να ξαναπαει για υπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.