μαγισσα
Διάσημο μέλος

Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα.

Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα
Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα.
Εγώ να δεις 2 ώρες το πάλευα όλο το πρωί και τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
κωδικός .......Ynascats2008
mail......Anysia.Muratidu@gmx.net
αυτά είναι τα στοιχεία αλλά άν κάτι δεν βολέυει κάνε όποια αλλαγή θέλεις εκτός απο το όνομα χρήστη για να ξέρω τί έγινε
Ευχαριστώ πάρα πολύ

Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία της και της το κάνω εγώ![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη
Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται.
Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.

καλημερα!
prince
Διάσημο μέλος

Επιτέλους παρασκευή

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ενα μεγαλο χαμογελο απο την βροχερη Θεσ/νικη
Ας οπλιστουμε μα αισιοδοξια, μια Παρασκευη ειναι, θα περασει, το Σ/Κ ερχεται.
Ρανια μου δυστυχως απο οτι ακουω και τις μετεωρολογικες προβλεψεις μαλλον παμε για βροχερο Σαββατοκυριακο.Κρυο δεν κανει ιδιαιτερα, για τα δικα μας δεδομενα παντα.
καλημερα!
Καλημέρα κι από μένα. Δεν πειράζει Νίκη μου δεν πτοούμαστε. Θα φέρω το δερματινάκι μου και την ομπρελίτσα μου και όλα καλά

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μας ενοχλεί καθόλου ο καιρός!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......Την Κυριακή θα περάσουμε τέλεια

julia
Διακεκριμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο???![]()
Κοίτα να δεις... από μένα, επειδή είναι Παρασκευή σήμερα, λέω να τη γλιτώσεις. Από τους άλλους... ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙΙΙΙΙ
γκρρρρρ.Έχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μου
Σ.τ.μ: Νίνo=6.600kgΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν σε ζηλεύω καθόλου!! Περιμένω πώς και πώς την Κυριακή, που είπαν ότι θα το γυρίσει σε βοριά και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία στα φυσιολογικά...Τώρα να πω... οτι έχουμε 27βαθμούς, μόλις γύρισα απο καφέ στην θάλασσα.... με ραντάκι, και σαγιονάρα.. θα με μισήσετε και άλλο???![]()
Ψυχήηη μουουουΈχω ένα βάρος σήμερα... Ο Νίνο αποφάσισε χτες το βράδυ ότι με λατρεύει και κοιμήθηκε τη μισή νύχτα πάνω στην πλάτη μου και την υπόλοιπη ως το ξημέρωμα πάνω (αλλά πάνω)στο κεφάλι μουΣ.τ.μ: Νίνo=6.600kg

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θερμοκρασία δεν ξερω ακόμα δεν βγήκα έξω

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι θα γινει,παλι θα σκασουμε σημερα;Πρεπει να ντυθω να παω να παρω εφημεριδα,και μετα να κανω τις δουλειες...και βαριεμαι...Δεν φταιω η ανοικοκυρευτη,με ξυπνησε ενας ακατονομαστος που σταματησε κατω απο το σπιτι και εβαλε τερμα το "Υπαρχω" του Καζατζίδη,ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..."
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενω εγω μουρμουριζα κατω απο το παπλωμα "...όχι για πολυ ακομα..."

Άστα κι εγώ το έχω ζήσει αυτο! Ξέρεις πως είναι να έχεις την λαϊκή κάθε τετάρτη μπροστά στο σπίτι σου? Καζαντζίδης από τις 5 το πρωΐ λολΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικα
ενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!
με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.ΨινοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο καιρος εδω ειναι-εκνευριστικά-καλοκαιρινοςεμενα μου αρεσει ο χειμωνας!!!!
Καλωσήρθες κι εσύ στο κλαμπ των άρρωστων

ο Ψινος μαλλον εχει παρομοια αποψη και ειναι αραχτος στο κρεβατι μου και με εχει γραμμενη κανονικαενω ο Φιρφιρικος ειναι παιδι της μαμας του και καθεται απο το πρωι διπλα μου στο δωματιο το αλλο που εχω το λαπτοπ,πλην 5λεπτων διαλειμματων,οποτε και σηκωνεται σαν αφηνιασμενο,βρισκει το ποντικοπαιχνιδι του,παιζει και ξαναερχεται!
με σειρα εμφανισης 1.Φιρ-φιρ 2.Ψινος
Κι εμένα ο μικρός χθες βράδυ με έγραψε κανονικότατα
μάλλον έπαιζε και διαολιζόταν στο σαλόνι όλο το βράδυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
(ειπα τα παραπονα μου η δολια μανα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα κοπέλιές μία καλημερα πρίν φύγω για δουλειά και θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!!!!!![]()
Καλημέρα και καλη υπομονή

moukelis
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool