Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας:D

:lol::lol::lol::lol::lol: και που να αρχισουν τα μεγαλα κρυα!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω παιδια ολες σαραβαλα ειμαστε...:lol:

Καλημέρα και απο μένα....
Νομίζω θα γκρινιάξω:(
Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου...

Καλημέρα και απο μένα....
Νομίζω θα γκρινιάξω:(
Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου...

Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!!:lol::lol:

Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα;) αλλα τι παθατε ολες σημερα?
Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα!:D:D:D:D:D
Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα.:D
Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα:blink:;)
Αυτη, και αλλες πεντε;):)
Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα!:D:D:D

Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα:blink:;)
Αυτη, και αλλες πεντε;):)

Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας!
:P

Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας!
:P

Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα.:hmm::)
Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη!:up:
Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη!:blink::lol::lol:;)

Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!???:blink::blink:

Το ραντεβού για δουλειά τελικά :down: παρά τις ευχές σας.:(

Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής!:)

Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε!

Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα :D

Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! :up::up::up:

Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! :up::up::up:

Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ..:down::down: Μα με τίποτα όμως..

και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες???:blink::/::/:

Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Θάφτηκε...κλασσικά!!:lol::lol:

Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ..:down::down: Μα με τίποτα όμως..

και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες???:blink::/::/:

Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Θάφτηκε...κλασσικά!!:lol::lol:

Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! :P

Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! :up::up::up: Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! :D

Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!!

Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου:up: Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου.
Καλώς να μας έρθεις λοιπον:)

Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!!:P:up:

17C σήμερα και συννεφιά.

Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου:up: Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου.
Καλώς να μας έρθεις λοιπον:)

Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ!

Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!!:P:up:

17C σήμερα και συννεφιά.

Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! :D

αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα:):):)

Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. :)
Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" ;)

αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα:):):)

Ευχαριστωωωωω :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back