giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπουχου, χου,χου,χου,χου,χου............θα το ρίξω στα σκληρά, πάω να τσακίσω τη black forest απο το ψυγείο :cry: για να μην σκέφτομαι!![]()
Εγώ έχω μια ωραιότατη τουρτίτσα μους σοκολάτα με φράουλες. Κερνάω αν θες, αν και μου πέφτεις λίγο μακρυά
Υ.Γ. Το χιουμορ σου Nerina που ταιριάζει απίστευτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλήθεια, που μένεις? Κάτι για Άργος είχα διαβάσει ή κάνω λάθος?
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειδα δεν ακουω τιποτα Εχεις και συνεργους ε?Γράφω με μικρά μη το δει η Γιώτα: Στείλτη με κούριερ, τα έξοδα δικά μου!!!!!!!!!![]()

Αν ομως εχει ανοιξει(ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω
) τοτε πηρα την μοναδικη απουσια που επιτρεπεται στο μαθημα του θεατρου!!!!:cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δουλειά με πολύ πήξιμο...
Πίκρα..Θέλω τα παπλωματάκι μου....
Lady
Δραστήριο μέλος
Καλό μήνα!! Τα έχω πάρει με την Μπεζούλα. Πρωί πρωί αφού έφαγε πήγε στην ξηρά τροφή, έσκαψε και έκανε τσίσα της ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΩΛ!!! ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!![]()
Λέτε να θέλει να μου πει κάτι;![]()
Αν έκανε τίποτα άλλο μάλλον θα ήθελε να σου πει πως η τροφή που της βάζεις είναι για χε..μο...

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αυτό δεν το εχω ξανακούσειΚαλημέρα....
Εγώ δουλειά με πολύ πήξιμο...
Πίκρα..Θέλω τα παπλωματάκι μου....
. Πρωτότυπο! Στη τροφή της? 
anabou
Διάσημο μέλος
Επειδή έχω πλύνει κλαπατσίμπαλα για ένα μήνα, θα φάνε σε πλαστικά/χάρτινα πιατάκια και ποτηράκια. Πήρα κάτι ωραιότατα με κοχύλια και αστερίες για να κάνουν αντίθεση με το ψωφόκρυο.
ΥΓ: Κι εγώ black forest έφτιαξα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
). Ευχηθείτε μου μέχρι να γυρίσω να έχει βρεθεί κάποιος καλός άνθρωπος να πάρει τον Χιόνη μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Aspasief ευχομαι αυτο που θες ,Anabou το κολπο με τα πιατα επιασε?
Κρυο και σημερα πολυ κρυο Καλο Σ.Κ.
ladycat
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
εγω δουλεια παλι..ψαχνω στο ιντερνετ, διαφορα..
σημερα εχει παρααα πολυ κρυο εδω, ακουσα ομως οτι τις επομενες μερες θα ανεβει παλι στους 18 η θερμοκρασια..
μαλλον, μας δουλευει..ε?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά όμως για να το ξεπεράσουν θα τους δώσω καμιά λιχουδίτσα (καμια κονσερβούλα από τις αγαπημένες τους)
και απο την άλλη κάνει σα τρελλός έτσι που κυνηγάει προς πάσα κατεύθυνση και υπερπηδώντας όλα τα εμπόδια και εμάς μαζί τις δεκάδες σε οίστρο απο ότι διαπίστωσα και ανέφερα παραπάνω μύγες. Εκτός του ότι με ανησυχεί μήπως αυτή του η πρακτική επιφέρει ανεπανόρθωτη σεξουαλική δυσλειτουργία στο συμπαθές είδος εντόμων (ναι τις μύγες εννοώ), μας έχει καταλαχταρήσει έτσι που κάθε τρείς και λίγο μας χρησιμοποιεί σαν εφαλκτήριο για να τις πιάσει. Ερώτηση: Μήπως να του αγόραζα κοντάρι, ξέρετε αυτό του επί κοντώ;
Τέσπα: Παιδί ένα, σπίτι με κολλητή του και με μύτη να τρέχει, παιδί δύο, σε σπίτι κολλητής του, με μύτη που όταν τουλάχιστον έφυγε απο το σπίτι δε έτρεχε, άντρας για δουλειά και εγώ πρέπει να καθαρίσω το σπίτι, γιατί μου αρρώστησε η παλαιότερα αναφερόμενη σωτήρας του σπιτιού Bogda. Άσχετο, αυτό το φύγε εσύ έλα εσύ με το καιρό πως το αντιμετωπίζετε;
Για Ισμήνη: Ένα Άργος υπάρχει στη Πελοπόννησο, το δικό μου. Και έχουμε περιοχή Κόκλα, δεν αξιώθηκα ακόμα να εντοπίσω το σχολείο, αλλά θα το κάνω.
Για Κατερίνα: Εμβολιάκι; Πολλές κονσερβούλες να τους πάρουμε.
Για anabou: Και φωτογραφίες των καλεσμένων όταν τρώνε τη τούρτα επίσης.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
εμβολιάκι, και ο μίκρός (ο Πέπε) και το 2ο χαπάκι για τα παράσιτα!!Για Κατερίνα: Εμβολιάκι; Πολλές κονσερβούλες να τους πάρουμε.![]()
Σκέφτομαι, επειδή σήμερα ο καλός μου θα μου φτιάξει μακαρονάδα με γαρίδες (
) να τους δώσω και καμμιά γαριδούλα. Κανει?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το συνδυασμό τώρα καλού και μακαρονάδας με γαρίδες τον βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Στείλε συνταγή.

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
θα στείλω, θα στείλω. Το απόγευμα όμως. Να τη δοκιμάσω πρώτα, να δω αν είναι καλή!!Το συνδυασμό τώρα καλού και μακαρονάδας με γαρίδες τον βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Στείλε συνταγή.![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool