Καλημέρα σας παιδιά. Κάνει κρύοοοοοοοοο! Και επίσης το σπίτι έχει γεμίσει μύγες, οι οποίες δεν θα το πιστέψετε, μάλλον το διάλεξαν ως χώρο αναπαραγωγής και άντε μη πω τι κάνουνε συνέχεια και με πάρει στο κυνήγι η Michelle. Το άλλο κακό είναι με το γάτο, που απο τη μια τα ΄χει παίξει που του απαγορεύω την έξοδο στο μπαλκόνι
(ερώτηση: κρυώνουν οι γάτες έξω
και απο την άλλη κάνει σα τρελλός έτσι που κυνηγάει προς πάσα κατεύθυνση και υπερπηδώντας όλα τα εμπόδια και εμάς μαζί τις δεκάδες σε οίστρο απο ότι διαπίστωσα και ανέφερα παραπάνω μύγες. Εκτός του ότι με ανησυχεί μήπως αυτή του η πρακτική επιφέρει ανεπανόρθωτη σεξουαλική δυσλειτουργία στο συμπαθές είδος εντόμων (ναι τις μύγες εννοώ), μας έχει καταλαχταρήσει έτσι που κάθε τρείς και λίγο μας χρησιμοποιεί σαν εφαλκτήριο για να τις πιάσει. Ερώτηση: Μήπως να του αγόραζα κοντάρι, ξέρετε αυτό του επί κοντώ;
Τέσπα: Παιδί ένα, σπίτι με κολλητή του και με μύτη να τρέχει, παιδί δύο, σε σπίτι κολλητής του, με μύτη που όταν τουλάχιστον έφυγε απο το σπίτι δε έτρεχε, άντρας για δουλειά και εγώ πρέπει να καθαρίσω το σπίτι, γιατί μου αρρώστησε η παλαιότερα αναφερόμενη σωτήρας του σπιτιού Bogda. Άσχετο, αυτό το φύγε εσύ έλα εσύ με το καιρό πως το αντιμετωπίζετε;
Για Ισμήνη: Ένα Άργος υπάρχει στη Πελοπόννησο, το δικό μου. Και έχουμε περιοχή Κόκλα, δεν αξιώθηκα ακόμα να εντοπίσω το σχολείο, αλλά θα το κάνω.
Για Κατερίνα: Εμβολιάκι; Πολλές κονσερβούλες να τους πάρουμε.
Για anabou: Και φωτογραφίες των καλεσμένων όταν τρώνε τη τούρτα επίσης.