lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εν τω μεταξυ ειναι 1700 και κατι αδιαβαστα μηνυματα και θα μου παρει παααρα πολυ καιρο να τα διαβασω ολα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα σιγα θα καλυψω την υλη μου και θα με εξετασετε αν την εμαθα καλα 
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τσα. Τι μου κάνετε; Πλύνατε, σιδερώσατε, ψωνίσατε, καθαρίσατε, στρώσατε χαλιά, μαγειρέψατε, πλύνατε τα πιάτα, κάνατε απόψυξη, βάλατε πλυντήριο, πήγατε σουπερ μάρκετ, τραπεζώσατε τα πεθερικά σας, βάλατε αμπούλα για τις ψείρες στις γάτες. φτιάξατε ντουλάπες, οι μάνες διαβάσατε Ρίτσο, Καβάφη, Καζαντζάκη στα παιδιά, αγοράσατε Λουντέμη για τα να διαβάσει η γιαγιά στα παιδιά, βγάλατε βόλτα το παππού και τη γιαγιά; Εαν κάνατε έστω και τα μισά απο αυτά και οι μάνες θυμάστε ακόμα ότι έχετε παιδιά και οι μη μάνες θυμάστε το όνομά σας, γράφουμε σε ένα φόρουμ γεμάτο σούπερ γούμαν ή τελείως βαρεμένες μετά συγχωρέσεως. Ναι περνάω κρίση ταυτότητας.![]()
![]()
![]()
Εγώ που τα έκανα όλα αυτά, ακόμα και διάβασμα στα παιδια, γιατί αν και δεν είμαι μάνα είμαι θεία με 2 μεγάλες αδυναμίες (βλ.Ελενα & Γιαννης), plus ένα γιουβέτσι που είχα ταξει σε μια φιλη και τραπέζομα σε φίλο από Γερμανία που ήρθε να μας γνωρίσει τη μέλουσα σύζυγο, είμαι "σούπερ γούμαν ή τελείως βαρεμένη μετά συγχωρέσεως"?
Σήμερα πήρα καθυστερημένο δώρο από τη φίλη και κουμπάρα μου που της είχα τάξει το γιουβέτσι που λέγαμε. Μέσα στην σακκούλα εκτός απ'το δώρο βρηκα και κάτι άλλο που με έκανε πολύ ευτυχισμένη και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω άμεσα: ένα ζευγάρι ωτοσαπίδες και μια μάσκα ύπνου.(Μάλλον η φιλενάδα μου κατάλαβε ότι έχω αναγκη ηρεμίας και απομόνωσης). Τελικά νομίζω ότι αυτό είναι ότι καλυτερο μου έχουν δωρίσει!

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος
Χθες λόγω της εξόδου ήμουν τάβλα στο κρεβάτι με αρκετό βήχα, αλλά ευτυχώς σήμερα είμαι καλά. Θα δυναμώσω, πού θα πάει;
Σήμερα επίσης περιμένω τον Χιόνη! Αν η Ασπασία τον πάει για στείρωση τώρα το πρωί, όπως ήταν το πρόγραμμα, το βράδυ θα μου τον φέρει σπίτι! Άντε να δούμε....
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχω να τρεχω και το νεο γατο σημερα στο doctor....
Το καημενο τι βολικο πλασμα που ειναι!
Καθεται στο δωματιο του παιζει ησυχα με τα παιχνιδακια του και δεν βγαζει αχνα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για Μέμη: Τον πήγα τον κακομοιρούλη μου για στείρωση! Ισχύει για το βράδυ? Θα μιλήσουμε να μου πεις που θα τον φέρω.

Ασπασία όλα καλά να πάνε με τον Χιόνη.
Μέμη να μην πολυκυκλοφορούμε έξω έτσι;
Ισμήνη καλώς σου ήρθε ο γάτος. Ο Σίβα εξέφρασε άποψη επί του θέματος;
Για Γιώτα: Καλή ιδέα ουρά γάτου φτερό για ξεσκόνισμα, τρέχω να την εφαρμόσω.
Α και καλή βδομάδα!

Ismini
Διάσημο μέλος
Μιλησα με το γιατρο και μου ειπε να τους κρατησω χωριστα μεχρι να εξεταστει ο νεοφερμενος για τυχον ασθενειες. Ετσι τον εχω στο μελλοντικο παιδικο δωματιο. Ευτυχως ειναι βολικος γατουλης. Τις ορμες του τις ξεσπαει προσωρινα σε ενα αρκουδακι
(λουτρινο). Θα βαλω φωτο! Εγω δεν θα το πιστευα..κι ομως το ειδα κι αυτο! Επισης θηλαζει συνεχεια χερια κι οπου βρει. Σκεφτομαι να τον βγαλω Φρουντ (γιατι ο γατος χρειαζεται ψυχαναλυση...)!
υσ. Ο Σιβα οταν βεβαιωθηκε οτι ο αλλος μενει μεσα εξακολουθει να φερεται "σαν το σπιτι του". (και δεν καταλαβαινει ακομα γιατι ο Μαυρακος του την "επεφτε").
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Το κακό είναι ότι όταν κάποια στιγμή του βρήκαμε γυναίκα να ζευγαρώσει, δεν έκανε τιποτα γιατί προφανώς δεν την βρήκε τοσο βολική όσο τα μαξιλαράκια, τα οποία εκτός του ότι δεν χρειαζόταν να τα κυνηγήσει, ήταν και πουπουλένια! Βέβαια έτσι όπως πάει δεν πρόκειται να δούμε απόγονους του μικρού....

Ismini
Διάσημο μέλος
Αλλα θα εσκαγα αν δεν σας το ελεγα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool