Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα. Όλοι είναι στις θέσεις τους, δηλ. παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά, σκυλιά ξεσαλώνουν, ψιψίνα στο τζάκι κάνει το κούτσουρο:blink: .
Έκανα το τεστ και βγήκα Μοντεχρήστο....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! έμεινα άλλες δυο μέρες στο σπίτι, με χάλια κρύωμα. Ο οργανισμός μου είναι σμπαράλια μου φαίνεται, ό,τι ίωση περνάει θα την αρπάζω! Δεν είχα κουράγιο ούτε στο ίντερνετ να μπω, έμεινα στο κραβάτι αγκαλιά με τα χαρτομάντηλα νιώθοντας τρομερή εξάντληση. Σήμερα ήρθα γραφείο πάλι, δε γινόταν να λείψω άλλο. Πάω να διαβάσω όλα τα ποστς που έχω χάσει εντωμεταξύ κι επανέρχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο τη φυλακή καλημέρα. Ναι είμαι ένας ισοβίτης. Γιώτα μου τι να ευχηθώ σε μια μάνα με άρρωστα σκασμένα, γάτο αναβάτη κουρτινών, σπίτι πέρασμα κατσαρίδων και ιδιοσυγκρασία ισοβίτη;
Καλή λευτεριά αδέλφι.:up:
Εμείς τα γνωστά μα τελείως γνωστά και αυτό μ΄αρέσει.:redface:
Ελένη: Δεν ανάβουμε το τζάκι. Βάλε αποξηραμένα στο γάτο με αρωματικά βότανα και άστον στο τζάκι. :lol:
Μέμυ: Για να προσέχουμε λίγο, λέω τώρα εγώ.:inlove:

Καλημερα! Ειχα κανει και παλιοτερα το τεστ του Αρκα (πολυ καλο!!!!). Και τοτε και τωρα βγηκα ΓΟΥΡΟΥΝΙ!:hmm:

Κι εγώ βγήκα 25,71% Γουρούνι! Ν' ανησυχήσω????:hmm:
Μπαααα! Πάντα μου άρεσαν τα γουρουνάκια και κάποτε είχα μια γουρουνίτσα τη Μαριάννα για pet οπότε δεν το παίρνω προσωπικά....:)

Ουτε κι εγω!:) Μ' αρεσουν τα γουρουνια!
υσ.και στο κινεζικο ωροσκοπιο ειμαι γουρουνι....:cool:

Κι εγώ χάλια είμαι. Αγκαλιά με τα χαρτομάντηλα... και στο γραφείο. ΔΡΑΜΑ

γεια σας και περαστικά στις άρρωστες. Πολλά νεύρα σήμερα, αλλά δεν βαριέσαι. Για αύριο ζήτησα να φύγω νωρίτερα από τη δουλειά με τη δικαιολογία ότι θα φύγω για ΣΚ και θέλω να προλάβω (ναι καλά, στην πορεία θέλω να πάω, αλλά άμα το πω...δεν θα το πάρουν και πολύ καλά νομίζω:/: ).

προαπαθω να βγω απο το ψυχολογικο μου αδιεξοδο αλλα δεν θυμαμαι απο μπηκα!
Αρκας
Καμια φορα ειναι και πολυ σοφος
Μια Ισοβιτισα.

Είμαι κι εγώ φαν του Αρκά! Έχω ένα σωρό κόμιξ του! Αγαπημένα μου ο Καστράτο και η ζωή μετά. Επίσης ο κόκορας έχει πολύ καλές ατάκες! Στο τέστ είχα βγει 25% καστράτο και 25% λουκρητία. Πώς τα κατάφερα δεν μπορώ να καταλάβω!

Καλησπέρα! Με κάνετε και γέλασα με τα του γάμου και το χρειαζόμουν καθώς εχω πάθει μια κρίση πανικού!
Giota εγώ αν και ειχα γατακια βρηκα την υγεια μου στο παλιο σπίτι με το άοσμο τεζα πλας. Εχω φοβία με τις κατσαρίδες!!! Απλά δεν ψέκαζα σε σημεια που κοιμουνται τα γατια και κοντα στο φαγητό τους. Και δεν επαθαν κάτι αν και ψεκαζα 1 φορά την εβδομάδα

τελικα θα το κανω κι αυτο Ειναι οπως λεμε η εγω η αυτες

Παντως επειδή εκανα διατριβή λόγω φοβίας (κατέληξα ενα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες να εχει περιστασιακά μόνο νεκρές) το τέζα πλας άοσμο είναι το καλύτερο. Με άλλα ψέκαζα το πρωί και το βράδυ έκαναν πάρτυ :( . Και για εξωτερικο χωρο από γεωπόνο. Αφού δεν έπαθα τίποτα εγώ και τα μικρά (1 τεζα την εβδομάδα) μάλλον θα ζήσετε κι εσεις! :up: . Και παράθυρα μετά το σούρουπο απαραίτητα κλειστα (και με καυσωνα ακόμη). Καλή τυχη. Α βάλε κι ενα καλσόν σου (δεσ'το στην εσωτερική πλευρά με 1 κόμπο) στο καπάκι του σιφωνιού στο μπάνιο. Νεν περνά τίποτα ετσι από εκεί:)

Γιατί κάνετετη ζωή σας δύσκολη? Πάρτε μια εταιρεία απ'αυτές που κάνουν απολυμάνσεις, να ψεκάζουν το σπίτι για καταρίδες. Αν τους πειτε ότι έχετε γάτα στο σπίτι θα βάλουν το κατάλληλο ΄φάρμακο. Συνήθως είναι άοσμα και δεν πειράζουν.Εμείς κάνουμε κάθε χρόνο που και σκύλο έχουμε και παιδια και δεν υπάρχει πρόβλημα.:)

κ εγω γουρουνι βγηκα στο τεστ πρεπει να αρχισω να φοβαμαι μιας κ τα κιλα μου εχουν κατσει πανω μου κ δεν λενε να φυγιυν

καλημερα Αυτο με τους εξολοθρευτες κατσαριδων μ αρεσε. Παιδια αλλος βηχει αλλος τρεμει ,οταν ξεκιναει το ενα το αλλο αγωνιζεται να το φτασει. Διαγωνισμο βηχα και καταροης κανουμε Οποιος κερδισει κερδιζει χαρτομαντηλα με μεταξενια υφη!Γατος κανει κολοτουμπες ,εγω κανω κολοτουμπες μη με ρωτησετε γιατι το βρισκω πιο ευκολο μερικες φορες.Αυριο εχει γνεθλια ο μεγαλος μου γιος ,και αραβωνιαζεται ο αδερφος μου Με τον οποιο εχω 17 χρονια διαφορα μικροτερος μου ειναι Σαν μαμα του ενα πραγμα. χαιρομαι και για τους δυο γιο και αδερφο Να χετε καλη συνεχεια και μια ομορφη μερα.
Α!ναι οι καλες κατσαριδες ειναι οι νεκρες κατσαριδες.
Και εχει μια μερα εξω για πλατεια αριστοτελους ,ουζακι μεζεδακια θεα στον θερμαικο και καλη παρεα.
Ισοβιτης

κ εγω γουρουνι βγηκα στο τεστ πρεπει να αρχισω να φοβαμαι μιας κ τα κιλα μου εχουν κατσει πανω μου κ δεν λενε να φυγιυν
Φροσω το γουρουνι του Αρκα ειναι ωραιος τυπος. Ανετος και ηρεμος!
Οποτε μη νιωθεις ασχημα, το αντιθετο!:up:
Γιωτα να τους χαιρεσε και τους δυο!
Οσο για τις κατσαριδες.....Καλη τυχη!

Καλημέρα απανταχού της γης οι σαλεμένοι (οι παρόντες εξαιρούνται, η παρούσα όχι). Παιδιά γιόρτασαν με συνοπτικές διαδικασίες το Πολυτεχνείο και πάνε στο παππού, γάτος δεν γιορτάζει σήμερα, καθότι τα ζώα έχουν μυαλό και δεν καταναλώνουν ενέργεια σε περιττά πράγματα, άντρας το ίδιο με τα παιδιά, εγώ πάλι πρέπει να τελειώσω το σπίτι, ά, γάτος ξύπνησε και με τραβολογάει να κυνηγήσουμε μύγες, άουτς. Αυτό που η μύγα είναι δεξιά και αυτός τρέχει αριστερά είναι φυσιολογικό;:confused:
Γιώτα με ή χωρίς Αριστοτέλους δεν το ρίχνεις στα ούζα; Δώσε και λίγο στα παιδιά και στις κατσαρίδες, στο γάτο μη δίνεις, απο ότι καταλαβαίνω έπεσε στη μαρμίτα με το ούζο όταν γεννήθηκε.:lol:
Chouzouris και Μέμη ελπίζω να συνήλθατε.:)
Κατερινιώ να προσέχεις στη πορεία και μη ξεχάσεις να πάρεις τον άντρα, μια μπαντάνα και βαζελίνη μαζί σου. Όταν γυρίσεις απο τη πορεία στείλε μας μήνυμα να βεβαιωθούμε ότι είσαι καλά. Α και να πηγαίνεις πίσω απο τον άντρα.:rolleyes: :redface: :rolleyes:

Τι να σου κανει η μπαντανα και η βαζελινη...με αυτα τα δακρυγονα που ριχουν οι μ.....ες!
Περα απο τα ιδεολογικα κτλ ειναι ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ. και χτες εριξαν και κοντευαμε να ψοφησουμε....
Οχι στα δακρυγονα!

Δεν φτάνει που τα ρίχνουν οι ηλίθιοι απευθείας στα μούτρα των διαδηλωτών, την πληρωνει και ο άμαχος πληθυσμός! Θυμάμαι Ιούνιο - Ιούλιο όταν διαδηλώναν οι φοιτητές, μετά την λήξη της πορείας και γυρνότας από το Κολωνάκι που είναι το γραφείο μου στο Συνταγμα για να πάρω λεωφορείο, γινόταν χαμός! Τουρίστες, μαμάδες με μωρά παιδιά στα καροτσάκια, ηλικιωμένοι, όλοι όσοι για κακή μας τύχη περνάγαμε από Βουλή, κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ!!!! Άσε που για 2-3 μέρες μετά είχα πονόλαιμο και τσούκσιμο στα μάτια και στη μύτη!!! Φαντάσου δηλαδή να στο ρίχνουν απευθείας στο πρόσωπο.....
Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα περισσότερα πρέπει να είναι ληγμένα όποτε ποιος ξερει τι άλλες παρενέργειες έχουν. Πήγαινε στην πορεία και ο Θεός βοηθός....:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back