Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα και Καλη εβδομαδα σε ολους!
Για οσους αρχισε η εβδομαδα χαλια (οπως σε εμενα) ευχομαι ολοψυχα να αλλαξει! (προς το καλυτερο φυσικα:) ). Αυτα!
Δεν προλαβαινω να γραψω άλλα γιατι το κεφαλι μου με πεθαινει (ιωση συνεχιζεται) και γιατι (περιεργως) εχω δουλεια να κανω.
Θα τα ξαναπουμε συντομως. Να στε καλα ολοι!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα..Ούτε η δική μου εβδομάδα άρχισε καλα (πρωινό ατύχημα με ταρίφα...)
ελπίζω να πάει καλύτερα..Προς το παρόν δουλεια γραφείο και το απογευμα πρέπει να πάω στο μαγαζί..ηθελα και επιχειρηματικές δραστηριότητες στα γεράματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτεις Mariel Για τις υπολοιπες τιποτα δεν ειναι τοσο ασχημο οταν δεν ειναι θεμα υγειας πιστεψτε με .Ολα γινονται Καλη συνεχεια

Καλησπέρα, καλησπέρα. Περαστικά στους αρρωστους, καλή λευτερια στους επισημα διαζευμένους, καλή εβδομάδα σε όλους. εγώ χαμενα τα εχω με τον κοσμο, στα προθυρα νευρικής κρισης!!! Οσοι από εδω και περα πουν πως θα ερθουν στο γαμο, να κοιμηθουν σε παγκακια και να καθησουν εξω από το μαγαζί στη δεξίωση (ή και ορθιοι). Αγχος, αγχος πού. Κι ελπιζω να εχει καλό καιρό το Σαββατο γιατι ειμαι κρυουλιαρα και το νυφικό αμανικο :confused:

Επιτέλους επέστρεψα! Και η δική μου μέρα δεν ήταν ότι το καλύτερο! Εκτός του ότι έχασα το λεωφορείο το πρωί και έφτασα στη σχολή με μισή ώρα καθυστέρηση (ευτυχώς δεν ήταν κανείς να με τσεκάρει :D) όλη μέρα έψαχνα τον υπεύθυνο καθηγητή της διπλωματικής μου ο οποίος ήταν άφαντος! Άρα πρέπει να ξανανέβω σχολή :mad:!

Ισμήνη: Περαστικά!

Μέμυ: Είναι φυσικό να λάμπεις μετά απο αυτό που πέρασες, νομίζω ότι εσύ ειδικά γνωρίζεις τη χαρά της ζωής! Επίσης καλή λευτεριά με το διαζύγιο και καλή αρχή με τον φυσιοθεραπευτή!

Γιώτα: Θέλω κι εγώ τέτοιο γάτο. Αλλά όχι τον Σάκη γιατί θα κοιμηθεί στο τιμόνι είναι βέβαιο!

Χριστίνα: Υπομονή, γάμος είναι θα περάσει!

Τέλος ελπίζω η βδομάδα να κυλήσει πολύ καλύτερα απ' ότι ξεκίνησε για όλους!

Αnabou aυτος ειναι ο δασκαλος του Περση.:):):)

ΠΟΙΗΜΑ
Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Άντρας σχολείο
Παιδιά σχολείο
Γάτος λαχείο
Εγώ φορείο
Σπίτι τρελλοκομείο!:mad:
Που πήγε η καλημέρα οεο!!!!!!:mad:

Καλημερα Οεεο! Εδω ειναι .Να χετε ολοι μια ωραια μερα:)

Καλημέρα φιλαράκια!
Ήταν στενάχωρη η χθεσινή συνάντηση με τον πρώην, μου φάνηκε τα χάλια του τα μαύρα και μ'έκανε ν'αναρωτιέμαι τι του είχα βρει και πώς ήμουν εγώ μ'αυτόν τον άνθρωπο τόσα χρόνια... Μου το έπαιξε πολύ άνετος, ότι είναι μια χαρά, ότι κάνει τρελή ζωή, βγαίνει , ξενυχτάει κι έχει πολλές γκόμενες. Εγώ ήμουν ήρεμη, του έλεγα "μπράβο, χαίρομαι που περνάς καλά", αλλά πιστέψτε με δεν έδειχνε καθόλου καλά! Σα να έχει γεράσει 10 χρόνια μου φάνηκε! Δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο για την εμφάνισή μου κι όταν με ρώτησε εγώ τι κάνω του απάντησα το εξής: "όλα καλά, ήρεμα, δεν κάνω τρελή ζωή, δεν είχα απωθημένα, μόνο ηρεμία ήθελα και την απέκτησα. Κι αν με ρωτάς αν έχω κι εγώ πολλούς γκόμενους, όχι δεν έχω. Έχω έναν και καλό..." Κι έμεινε κόκκαλο φυσικά!
Δε βαριέσαι, ας είναι καλά και θα τον βρει κι αυτός τον δρόμο του.
Όταν έφυγα από Βουκουρεστίου που είμασταν, έστειλα μήνυμα στον Δημήτρη ότι τελείωσα και γυρίζω σπίτι, έτσι μου είχε ζητήσει να κάνω. Με το που βγήκα από το μετρό στον Άγιο Δημήτριο, τον βλέπω μπροστά μου! Ήρθε να με πάρει και πήγαμε για φαγητό, γιατί σκέφτηκε λέει ο καλός μου ότι δε θα είχα φάει τίποτα όλη μέρα κι είχε πάει 4 η ώρα! Και ήξερε, ένιωθε, πως είχα ανάγκη να τον δω και να του μιλήσω για όλα αυτά. Το ήξερε χωρίς να χρειαστεί να του το ζητήσω. Πώς να μην πιστεύω μετά πως αυτός ο άνθρωπος είναι το άλλο μου μισό;... Αχ, πού ήταν τόσα χρόνια;....

Καλημέρα φιλαράκια!
Ήταν στενάχωρη η χθεσινή συνάντηση με τον πρώην, μου φάνηκε τα χάλια του τα μαύρα και μ'έκανε ν'αναρωτιέμαι τι του είχα βρει και πώς ήμουν εγώ μ'αυτόν τον άνθρωπο τόσα χρόνια... Μου το έπαιξε πολύ άνετος, ότι είναι μια χαρά, ότι κάνει τρελή ζωή, βγαίνει , ξενυχτάει κι έχει πολλές γκόμενες. Εγώ ήμουν ήρεμη, του έλεγα "μπράβο, χαίρομαι που περνάς καλά", αλλά πιστέψτε με δεν έδειχνε καθόλου καλά! Σα να έχει γεράσει 10 χρόνια μου φάνηκε! Δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο για την εμφάνισή μου κι όταν με ρώτησε εγώ τι κάνω του απάντησα το εξής: "όλα καλά, ήρεμα, δεν κάνω τρελή ζωή, δεν είχα απωθημένα, μόνο ηρεμία ήθελα και την απέκτησα. Κι αν με ρωτάς αν έχω κι εγώ πολλούς γκόμενους, όχι δεν έχω. Έχω έναν και καλό..." Κι έμεινε κόκκαλο φυσικά!
Δε βαριέσαι, ας είναι καλά και θα τον βρει κι αυτός τον δρόμο του.
Όταν έφυγα από Βουκουρεστίου που είμασταν, έστειλα μήνυμα στον Δημήτρη ότι τελείωσα και γυρίζω σπίτι, έτσι μου είχε ζητήσει να κάνω. Με το που βγήκα από το μετρό στον Άγιο Δημήτριο, τον βλέπω μπροστά μου! Ήρθε να με πάρει και πήγαμε για φαγητό, γιατί σκέφτηκε λέει ο καλός μου ότι δε θα είχα φάει τίποτα όλη μέρα κι είχε πάει 4 η ώρα! Και ήξερε, ένιωθε, πως είχα ανάγκη να τον δω και να του μιλήσω για όλα αυτά. Το ήξερε χωρίς να χρειαστεί να του το ζητήσω. Πώς να μην πιστεύω μετά πως αυτός ο άνθρωπος είναι το άλλο μου μισό;... Αχ, πού ήταν τόσα χρόνια;....
memy κάτι μου θυμίζει η ιστορία σου.:hmm: Το καλό είναι ότι και γώ λυτρώθηκα, και μάλιστα από Δημήτρη.:) Για το "περνάω υπέροχα κτλ."μην σε προβληματίζει, εγωισμός είναι.Τι θα έλεγε?

Φυσικά Σοφία μου, το ξέρω. Ο άνθρωπος που είναι καλά φαίνεται και δεν έχει ανάγκη να το διατυμπανίζει. Όμως με στεναχωρεί, θα προτιμούσα να ήταν πραγματικά καλά και να τον έβλεπα απέναντί μου να στέκεται με αξιοπρέπεια.
Παρεπιπτόντως, Δημήτρης είναι ο τωρινός καλός μου, όχι ο πρώην!

Παρεπιπτόντως, Δημήτρης είναι ο τωρινός καλός μου, όχι ο πρώην!
Το κατάλαβα, και γω Δημήτρη έχω τώρα.:) Το μόνο που λείπει να μου πεις ,είναι ότι ο πρώην ήταν Νίκος.:confused:

Καλημέρα σας..
Καλύτερη η σημερινή μέρα..
Μέμυ μου ο άνθρωπός της ζωής μας είναι ακριβώς αυτός..Που φροντίζει για μας χωρίς να χρειαστεί να του το ζητήσουμε..Που μας σκέφτεται και που μας φροντίζει..Που μας νοιάζεται..Και είσαι τυχερή που τον βρηκες.

Καλημέρα! Μετά από ένα χάλια Σ/Κ που έπαθα στο σπίτι ότι ζημιά μπορόυσα να πάθω συμπεριλαμβανομένου και χαλασμένου laptop (έγινε ξαφνικά η οθόνη ροζ και το στείλαμε επειγόντως για service!) και μετά από μια χάλια Δευτέρα που την πέρασα τρέχοντας εκ νέου για ταυτότητες και διαβατήρια, επέστρεψα έχοντας σώας εν μέρη τας φρένας και με μικρές απώλειες.
Τώρα θα γράφω μόνο από το γραφείο γιατί το laptop καπουτ και το desktop του άνδρα μου έχει γερμανικά windows τα οποία δεν τα κατέχω και φαντάζομαι ότι αν αρχίσω τα greekglish η Ladycat και η Michelle θα με κράξουν!!!....
Λοιπόόόν!!! Χθες ήμασταν με τον Κώστα από τις 7:00 το πρωί στο Α.Τ. Ν.Σμύρνης όπως μας είχαν πει για να παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες. Έλα όμως που είχε πάει 9:30 και δεν μας είχαν φωνάξει! Δεν είχαμε ραντεβού λέει! Κι όταν μας ειχαν πει να πάμε 7:00 τι εννόούσαν? Δεν ήταν ραντεβού αυτό? Τέλος πάντων, ανεβαίνω στο Διοικητή και του αρχίζω ότι και καλά είμαι άρρωστη και πρέπει να ταξιδέψω επειγόντως εξωτερικό για εγχείριση. Δεν είναι ψέμα, το πρόβλημα το έχω, αλλά δεν χειρουργείται και όντως πρέπει να ταξιδέψω επειγόντως εξωτερικό! Οπότε δεν ήταν τόσο μεγάλο ψέμα.:redface: :redface: :redface:
Κατεβαίνω λοιπόν κάτω στο γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων συνοδία ένστολου (γλυκούλης ήταν για μπατσούλης το χρυσό μου!) μπαίνω μέσα εν μέσω γενικής κατακραυγής και βγαίνω μετά 15' με την νέα μου ταυτότητα!!!:up: :up: :up: Περιττό να σας πω ότι ο Κώστας μου είπε όταν θα βγω να τρέξω προς την είσοδο και να μην του μιλήσω γιάτί οι άλλοι θα με λυντσάρουν!!! Εγώ πάλι χέ@@@@κα!!! Εδώ και 3 βδομάδες παλεύω να βγάλω ταυτότητα!!! Βγαίνω όντως του σκοτωμού και φεύγω για Αστυνομική Δ/νση Καλλιθέας. Εκεί ευτυχώς είχε για πρώτη φορά νούμερα, και μετά από 2 ώρες κατάφερα να πάρω την πολυπόθητη απόδειξη κατάθεσης των διακιολογητικών. Έτσι είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι την ερχόμενη Παρασκευή 15/12, -πρώτα ο Θεός!-, θα έχω διαβατήριο. :up: :up: :up:
Περιττό να σας πω ότι ο καημένος ο Κώστας περίμενε μέχρι τις 14:30 και τον πήραν τελευταίο και χαριστικά λέει επειδή ήμουν εγώ με πρόβλημα υγειας, για να πάρει την ταυτότητά του. Ραντεβού και ταυτότητες τέλος, μέχρι το τέλος του χρόνου. Με τον νέο χρόνο πάλι! Έπιασε και φιλίες με τους μπατσούληδες του τμήματος.Μασκώτ του Α.Τ. κατάντησε! Τον λυπήθηκαν τόσες ώρες που ήταν εκεί και τόσες φορές που είχε πάει και τον κερνάγαν καφέδες και χυμούς (δεν έχει τίποτα γι αφαγητό ή καφέ εκεί κοντά) συν του ότι κανόνισε και πήγε για ποδόσφαιρο με έναν άπό αυτούς χθες βράδυ. Αυτό το παιδί πρέπει να το προσέχω. Όλο με κακές παρέες πάει και μπλέκει!!!:hmm:
Το καλό είναι ότι το δικό του διαβατήριο ισχύει μέχρι τέλος του χρόνου οπότε ελπίζω να καταφέρουμε να ταξιδέψουμε! Σαουδική Αραβία σου'ρχομαι!!!!.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ενώ είχα πει στο γραφείο ότι ήμουνα άρρωστη, έξω από την Αστυνομική Δ/νση Καλλιθέας μου κόλησαν μια κάμερα κι ένα μικρόφωνο και με ρώτησαν για το πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κανείς διαβατήριο αυτές τις μέρες. Κανένα 10' μίλαγα και μετά συνειδητοποίησα ότι έκανα μ####ία γαιτί θα με δουν στην τηλεόραση. Χθες πάντως δεν είδα τίποτα σε κανένα κανάλι (δεν ξέρω και τι κανάλι ήταν!). Σκέφτηκα να πω ότι αυτό έγινε Παρακευή ή Σάββατο και το έδειξαν με καθυστέρηση....;)

Καλημέρα!

Νερίνα: Περαστικά!

Μέμυ: Νομίζω αυτός είναι ο ορισμος του άλλου μισού! Να 'σαι πάντα καλά. Όσο για τον πρώην απλά πληγωμένος εγωισμός που ψάχνει επιβεβαίωση.

Ασπασία: Μεγειά η ταυτότητα και με το καλό με το καινούργιο διαβατήριο. Κρίμα το λάπτοπ ελπίζω να φτιαχτεί γρήγορα.

kαλημερα Μερικα χρησιμα που μπορει να κανη ενας γατος εκτος απο το να σιδερωνη. Παιδια σχολειο. Γατος για μαθηματα στη σχολη οδηγων
Καλη εβδομαδα
και να κραταει τα βιβλια
2.jpg

CatBakes.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα σας!
Ειμαι πολυ κουρασμενη, πηγα στη σχολη και μετα ετρξα στο νοσοκομειο οπου η μαμα μου κανει επεμβαση για το θυρωιδη.
Της ειπαν οτι θα αρχισει(η επεμβαση) στις 12, ενω ξεκινησε στις 3κ20. Αμαν, να φανταστειτε οτι ειναι και ιδιωτικο νοσοκομειο.
Τωρα θα ξαναπαω να την δω, λογικα ακομα στο χειρουργιο θα ειναι.Μακαρι να πανε ολα καλα.:)

ευχομαι να πανε ολα καλα. Περαστικα στη μανουλα!

Καλησπερα! Περαστικα στη μαμα. Δεν ειναι τιποτα.... Ολα θα πανε καλα. Η μαμα μου την εκανε περυσι και δεν ταλαιπωρηθηκε πολύ. Το πρωτο 2ημερο ειναι λίγο βάρβαρο όπως σε καθε επέμβαση. Περαστικά και σιδερένια η μαμα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back