Καλημέρα! Μετά από ένα χάλια Σ/Κ που έπαθα στο σπίτι ότι ζημιά μπορόυσα να πάθω συμπεριλαμβανομένου και χαλασμένου laptop (έγινε ξαφνικά η οθόνη ροζ και το στείλαμε επειγόντως για service!) και μετά από μια χάλια Δευτέρα που την πέρασα τρέχοντας εκ νέου για ταυτότητες και διαβατήρια, επέστρεψα έχοντας σώας εν μέρη τας φρένας και με μικρές απώλειες.
Τώρα θα γράφω μόνο από το γραφείο γιατί το laptop καπουτ και το desktop του άνδρα μου έχει γερμανικά windows τα οποία δεν τα κατέχω και φαντάζομαι ότι αν αρχίσω τα greekglish η Ladycat και η Michelle θα με κράξουν!!!....
Λοιπόόόν!!! Χθες ήμασταν με τον Κώστα από τις 7:00 το πρωί στο Α.Τ. Ν.Σμύρνης όπως μας είχαν πει για να παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες. Έλα όμως που είχε πάει 9:30 και δεν μας είχαν φωνάξει! Δεν είχαμε ραντεβού λέει! Κι όταν μας ειχαν πει να πάμε 7:00 τι εννόούσαν? Δεν ήταν ραντεβού αυτό? Τέλος πάντων, ανεβαίνω στο Διοικητή και του αρχίζω ότι και καλά είμαι άρρωστη και πρέπει να ταξιδέψω
επειγόντως εξωτερικό για εγχείριση. Δεν είναι ψέμα, το πρόβλημα το έχω, αλλά δεν χειρουργείται και όντως πρέπει να ταξιδέψω επειγόντως εξωτερικό! Οπότε δεν ήταν τόσο μεγάλο ψέμα.
Κατεβαίνω λοιπόν κάτω στο γραφείο έκδοσης ταυτοτήτων συνοδία ένστολου (γλυκούλης ήταν για μπατσούλης το χρυσό μου!) μπαίνω μέσα εν μέσω γενικής κατακραυγής και βγαίνω μετά 15' με την νέα μου ταυτότητα!!!

Περιττό να σας πω ότι ο Κώστας μου είπε όταν θα βγω να τρέξω προς την είσοδο και να μην του μιλήσω γιάτί οι άλλοι θα με λυντσάρουν!!! Εγώ πάλι
χέ@@@@κα!!! Εδώ και 3 βδομάδες παλεύω να βγάλω ταυτότητα!!! Βγαίνω όντως του σκοτωμού και φεύγω για Αστυνομική Δ/νση Καλλιθέας. Εκεί ευτυχώς είχε για πρώτη φορά νούμερα, και μετά από 2 ώρες κατάφερα να πάρω την πολυπόθητη απόδειξη κατάθεσης των διακιολογητικών. Έτσι είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι την ερχόμενη Παρασκευή 15/12, -πρώτα ο Θεός!-, θα έχω διαβατήριο.
Περιττό να σας πω ότι ο καημένος ο Κώστας περίμενε μέχρι τις 14:30 και τον πήραν τελευταίο και χαριστικά λέει επειδή ήμουν εγώ με πρόβλημα υγειας, για να πάρει την ταυτότητά του. Ραντεβού και ταυτότητες τέλος, μέχρι το τέλος του χρόνου. Με τον νέο χρόνο πάλι! Έπιασε και φιλίες με τους μπατσούληδες του τμήματος.Μασκώτ του Α.Τ. κατάντησε! Τον λυπήθηκαν τόσες ώρες που ήταν εκεί και τόσες φορές που είχε πάει και τον κερνάγαν καφέδες και χυμούς (δεν έχει τίποτα γι αφαγητό ή καφέ εκεί κοντά) συν του ότι κανόνισε και πήγε για ποδόσφαιρο με έναν άπό αυτούς χθες βράδυ. Αυτό το παιδί πρέπει να το προσέχω. Όλο με κακές παρέες πάει και μπλέκει!!!
Το καλό είναι ότι το δικό του διαβατήριο ισχύει μέχρι τέλος του χρόνου οπότε ελπίζω να καταφέρουμε να ταξιδέψουμε! Σαουδική Αραβία σου'ρχομαι!!!!.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ενώ είχα πει στο γραφείο ότι ήμουνα άρρωστη, έξω από την Αστυνομική Δ/νση Καλλιθέας μου κόλησαν μια κάμερα κι ένα μικρόφωνο και με ρώτησαν για το πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κανείς διαβατήριο αυτές τις μέρες. Κανένα 10' μίλαγα και μετά συνειδητοποίησα ότι έκανα μ####ία γαιτί θα με δουν στην τηλεόραση. Χθες πάντως δεν είδα τίποτα σε κανένα κανάλι (δεν ξέρω και τι κανάλι ήταν!). Σκέφτηκα να πω ότι αυτό έγινε Παρακευή ή Σάββατο και το έδειξαν με καθυστέρηση....