Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασια,κουραγιο και υπομονη!!
Νερινα,τι επαθε το χερι σου??μαλλον εχω χασει επεισοδια
.με το μαθημα τιποτα νεοτερο,η σχολη εκλεισε για Χροστουγεννα κι απο τοτε λογω καταληψης δεν εχει ξανανοιξει
Ισμηνη,τι κουκλος ο Σιβα!(αυτη ειναι ζωη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
! Μαριέλ κι εμάς η σχολή μια απ'τα ίδια
.Πρέπει να μαζέψω το σπίτι και ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Δεν είναι να έρθει και κανείς και δεν βρίσκω τον λόγο (άμα είναι ρεμάλι ο άνθρωπος)
. Νερίνα περαστικά για το χέρι και το δικό μου δεν το βλέπω καλά. Όχι από χειρωνακτική εργασία, από υπερπροσπάθεια για διπλωματική, από ποντίκι θα πάω, όχι το ζωντανό το άλλο με το καλώδιο, τα κουμπάκια και το φωτάκι. Από το ένα ίδρυμα (ΕΜΠ) θα πάω στο άλλο (ίδρυμα αποκατάστασης αναπήρων), τουλάχιστον το δεύτερο είναι πιο κοντά μου!
Ασπασία καλό κουράγιο εύχομαι.
Ισμήνη μεγειά το πλυντήριο και όσες φωτογραφίες του Σίβα να δω δεν τον χορταίνω είναι μια γλύκα! Αλήθεια καμιά φωτό του Βαλεντίνο
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ισμήνη, τι κουκλάκι είναι αυτό, και βλέπω το έχετε φωτογραφίσει δίπλα από το καινούργιο πλυντήριο, ή κάνω λάθος
?Νερίνα, μην δουλεύεις άλλο στο σπίτι, κάνε απεργία. Περαστικά με το χέρι.
Σε όλους όσους γράφουν ή θα γράψουν καλή επιτυχία....
φιλιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειδες τι ωραίος που είναι χωρίς τα λιγδωμένα αυτιά....?Ισμήνη, τι κουκλάκι είναι αυτό, και βλέπω το έχετε φωτογραφίσει δίπλα από το καινούργιο πλυντήριο, ή κάνω λάθος?
Αυτο ειναι το πλυντήριο πιάτων!
Το καινουργιο ειναι ρούχων της Μiele!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ααα κρίμα, δεν είναι το καινούργιο, νόμιζα ότι το χρησιμοποιήσατε σαν φόντο για τη φωτό...
με γειά πάντως!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασπα υπομονη!! δεν ειναι το καλυτερο να ξεκινησεις την εβδομαδα καταλαβαινω! εχει ωραιο καιρο ομως.... δεν παμε για κανενα καφε???
ισμηνη καλο πλυσιμο!
Νερινα περαστικα! τα smilies δεν μου δουλευουν παλι!!!!! ελπιζω απο την χαρα σου να μην τα εξαντλησες!χιχι
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σχετικά ήρεμα στα πράγματα στο γραφείο μέχρι στιγμής. Ο ένας λείπει εξωτερικό και το boss μου λείπει σε ραντεβού. Μου έχουν μείνει 4 μαντράχαλοι και μια γαϊδάρα που κάνει πρακτική η οποία αρνείται να κουνήσει το δαχτυλάκι της.καλημερα, και απο μενα αλλα λιγο καθυστερημενη γιατι εφυγα πολυ νωρις να κανονισω κατι δουλιτσες!
Ασπα υπομονη!! δεν ειναι το καλυτερο να ξεκινησεις την εβδομαδα καταλαβαινω! εχει ωραιο καιρο ομως.... δεν παμε για κανενα καφε???
ισμηνη καλο πλυσιμο!
Νερινα περαστικα! τα smilies δεν μου δουλευουν παλι!!!!! ελπιζω απο την χαρα σου να μην τα εξαντλησες!χιχι
Καλά θα ήταν να πάμε για καφέ, αλλά πρέπει να πάω Super Market γιατί δεν πρόλαβα το Σάββατο και μετά στις 20:00 και όσο πάρει έχω να κρατήσω το μωρό της φίλης μου που σου είχα πει...

Μόλις τώρα δίαβαζα στα ΝΕΑ ότι τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ θα είναι ανοιχτά το Πάσχα και τον Ιούλιο! Ελενίτσα, Μάριελ, Αναστασία, Λακτούλα και όλες οι υπόλοιπες φοιτήτριες που ξέχασα μαύρο Πάσχα και μαύρες καλοκαιρινές διακοπές θα περάσετε!!! Πω, πω! Αυτό κι αν είναι δράμα!!!...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
δραμα θα ειναι οντως,ασε...αν κι εγω δεν εχω να παρακολουθησω ουτε μαθηματα,ουοτε εργαστηρια.περιμενω απλα το αποτελεσμα του μαθηματος που ειχα δωσει.αν το περασα,θα ορκιστω οταν γινει η επομενη εξεταστικη(ζησε Μαη μου...)αν παλι εχω κοπει απλα θα ξαναδωσω στην επομενη εξεταστικη.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η κοπέλα της πρακτικής πληρώνεται και υποτίθεται ότι έρχεται parttime δηλ.4 ώρες κάθε μέρα. Είναι ζήτημα όμως αν έρχεται 2 φορές την εβδομάδα κι αυτό για κανένα 2ώρο. Είναι κόρη μεγαλοστέλέχους δημόσιου οργανισμού και έρχεται και καλά για ν'αποκτήσει προϋπηρεσία, αλλά μόνο στα χαρτιά. Ουσιαστικά την έχουν φέρει για να έχουν βίσμα στον πατέρα της. Οπότε δεν παίζει να βάλω φωνή αν και θα το'θελα! Μη σου πω να ρίξω και καμία ξάνάστροφη!!! Όχι τίποτα άλλο, αλλά εκεί πάνε τα χρήματα που θα έπρεπε να μου δώσουν για αύξηση και δεν μου έδωσαν. Κατάλαβες?η κοπελα ης πρακτιηκς πληρωνεται?αμα της βαλεις καμια φωνη?
δραμα θα ειναι οντως,ασε...αν κι εγω δεν εχω να παρακολουθησω ουτε μαθηματα,ουοτε εργαστηρια.περιμενω απλα το αποτελεσμα του μαθηματος που ειχα δωσει.αν το περασα,θα ορκιστω οταν γινει η επομενη εξεταστικη(ζησε Μαη μου...)αν παλι εχω κοπει απλα θα ξαναδωσω στην επομενη εξεταστικη.

Σου εύχομαι να έχεις περάσει το μάθημα να ξεμπερδεύεις γιατί αν όχι όπως πάει η κατάσταση βλέπω να ορκίζεσαι 2009...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!πρεπει να ειναι τρομερα εκνευριστικο να τη βλεπεις να καθεται κι εσυ να τρεχεις σαν τρελη!!στη σχολη μας κορη ενος διευθυντη δημοσιας υπηρεσιας ειχε βαλει τον καθηγητη να της κανει τα πειραματα του μεταπτυχιακου για να εχει την ευνοια του πατερα της(ο οποιος φυσικα μολις τελειωνε της ειχε ηδη βρει θεση)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ουτε Ιουλιο!
Ας χασω την χρονια, δεν με νοιαζει!!!!
Για το δικο μας Ασπασια δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα, αφου το δευτερο εξαμηνο εχει ηδη ξεκινησει και εχουμε δωσει δυο μαθηματα απο το πρωτο(βασικα το αλλο το δινω την Πεμπτη).
Πηγα για ψωνια σημερα, γιατι δεν αντεχα αλλο!
Θελω να παω και στο ζαρα για να δω τι εχει...Εχω καιρο να παω για shoping...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελενίτσα το Zarra έχει βάλει ωραία πραγματάκια! Εγώ έχω ξεσκιστεί στα ψώνια αν και άφραγκη. Έχουν στενάξει οι κάρτες!!!
Αλλά την μισή ώρα που έχω να βγω για φαγητό, αν δεν έχω παρέα ή που θα κάτσω στο γραφείο και θα δουλέψω μισή ώρα παραπάνω (αμ δε σφάξανε!) ή που θα πάω βόλτα στο Zarra. Πάντα κάτι ζηλεύω και παίρνω...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολοι μολις ακουν οτι σπουδαζω ανακαινιση και αποκατασταση κτιριων λενε αμεσως ''Ω, τι καλο επαγγελμα και απο δουλεια... απειρη σε ολη την Ελλαδα...''
Λετε να ισχυει κατι τετοιο η απλα τα λενε?
Α χτες πηγα με τους γονεις μου σε ενα αρχοντικο (στην περιοχη μας υπαρχουν πολλα, απο τα τσιφλικια) . Το οποιο κανουν ανακαινιση και υπαρχει και αλλο ενα κτιριο (απο Τουρκοκρατιας ακομα) το οποιο ο ιδιοκτητης δεν εχει αποφασισει τι θελει να το κανει... Και μου ειπε αντε οταν τελειωνεις σε περιμενω... Καλα τρελαθηκα απο την ομορφια των κτιριων και των κηπων, αλλα και απο τα παλια επιπλα που ειναι εκει!
Ειναι το κατι αλλο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ελενίτσα το Zarra έχει βάλει ωραία πραγματάκια! Εγώ έχω ξεσκιστεί στα ψώνια αν και άφραγκη. Έχουν στενάξει οι κάρτες!!!![]()
Αλλά την μισή ώρα που έχω να βγω για φαγητό, αν δεν έχω παρέα ή που θα κάτσω στο γραφείο και θα δουλέψω μισή ώρα παραπάνω (αμ δε σφάξανε!) ή που θα πάω βόλτα στο Zarra. Πάντα κάτι ζηλεύω και παίρνω...![]()
ναι και εγω!!! αποφευγω να πηγαινω γιατι ολο κατι θα παρω τελικα!! Ασπα τελικα δεν βρηκα στο νουμερο μου καπαρτινακι εκεινη τη μερα αλλα πηρα ενα πολυ ωραιο μπλουζο-φορεμα! εχει παρα πολλα!!!!
(επανηλθαν τα smilies)!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
παω για δουλεια! δυσκολη μερα σημερα! φιλακια σε ολες και καλα να περασετε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Παιδια εσεις που εισαστε ηδη στην αγορα εργασιας, εχω μια απορια...Ολοι μολις ακουν οτι σπουδαζω ανακαινιση και αποκατασταση κτιριων λενε αμεσως ''Ω, τι καλο επαγγελμα και απο δουλεια... απειρη σε ολη την Ελλαδα...''
Λετε να ισχυει κατι τετοιο η απλα τα λενε?
![]()
Lactoula, άσε τι λένε ή τι δεν λένε οι άλλοι. Ψάξ' το μόνη σου να δεις τι "ψωμί" έχει. Βρες ανθρώπους που κάνουν ήδη αυτό το επάγγελμα, δες πώς δουλεύουν, μάθε από αυτούς. Αν μπορείς, δούλεψε βοηθητικά μαζί τους, έστω και ως φοιτήτρια, έστω και με ένα μικρό χαρτζιλίκι μόνο. Από κει και ύστερα, αν έχεις μεράκι και είσαι καλή στη δουλειά σου, σίγουρα θα τα πας καλά. Ακόμα και σε κορεσμένα επαγγέλματα (και δεν εννοώ ότι το δικό σου είναι κορεσμένο, γενικά μιλάω) πάντα υπάρχει χώρος για αυτούς που είναι πραγματικά καλοί και δραστήριοι.
Ismini
Διάσημο μέλος
Δηλαδή μπήκαμε, είδαμε, μιλήσαμε και οταν ήρθε η ωρα να φύγουμε η πόρτα ασφαλείας δεν άνοιγε! Τελικά και αφού η κυρία μας πρότεινε μεταξύ αστείου και σοβαρού να κοιμηθούμε σπίτι της, ήρθε ο κλειδαράς και μας άνοιξε! Μια ωρα σχεδόν καθήσαμε εκεί και σίγουρα είδαμε πολύ καλά το σπίτι...
(Εχασα και το παραπέντε λόγω καθυστέρησης...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πηγα σινεμα και ειπα στην μαμα μου να μου το γραψει...
Αλλα εκεινη το ξεχασε και εβαλα την κασετα σημερα και δεν το εβρισκα!
Θα το βρω στο ιντερνετ, ολο και καπου θα υπαρχει!
Ismini
Διάσημο μέλος

Καλά περάσαμε με τον "αποκλεισμό" πάντως. Ειχε και σκυλάκι το οπόίο μας τάραξε στο γλύψιμο

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool