[/quote]Τι τραβάμε εμείς οι μανάδες!!!!!!Λοιπόν θα πάρεις κι εσύ μια κάρτα tim αύριο κιόλας την f to 2 και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν να καλείς τον που αριθμό που θέλεις,δεν θυμάμαι ακριβώς τα λεπτά αλλά θα σου πουν
Αχ άνοιξη και έρωτας και παιδιάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι τραβάμε εμείς οι μανάδες!!!!!!Λοιπόν θα πάρεις κι εσύ μια κάρτα tim αύριο κιόλας την f to 2 και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν να καλείς τον που αριθμό που θέλεις,δεν θυμάμαι ακριβώς τα λεπτά αλλά θα σου πουν![]()
![]()
![]()
![]()
Αχ άνοιξη και έρωτας και παιδιά
Ευχαριστώ!
Ναι, άνοιξη χτύπησε και χτύπησε στο κεφάλι...και τί έρωτας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μετά σειρά έχουν τα χαλιά που τα βλέπω και με έχουν εκνευρίσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
το ίδιο παθαίνω εγώ με τα ρούχα...τελικά τα δίνω στη μαμά μου ώστε αν το μετανοιώσω τα ξαναπαίρνω πίσω
τα παπούτσια τα έχεις σε κουτιά??
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι, τα περισσότερα. Διατηρούνται σε καλύτερη κατάσταση και είναι πιο εύκολο να τα φυλάξειςτα παπούτσια τα έχεις σε κουτιά??
mimikaki
Διάσημο μέλος
επείσης μια καλή ιδέα είναι αυτό για την αποθήκευση παιχνιδιών που έχει στο ικέα σε διάφορα χρώματα, αλλά πρέπει να έχεις σχετικά ψηλή ντουλάπα.
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
παω να συνεχισω κοριτσια γιατι αρχιζει και ζεσταινει παλι.....
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
εγώ τις τσάντες φέτος για πρώτη χρονιά τις φύλαξα μέσα σε αυτά τα κουτιά αποθήκευσης.....(τα είχα δεί τυχαία στην εκπομπή της Τατιάνας ένα απο τα μεσημέρια που έτυχε να ειμαι σπίτι), και ίσως να κάνω και το ίδιο με τα παπουτσια.....τώρα ειναι τακτοποιημένη η ντουλάπα μου ...!!!!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βάνα αν μιλάς για το ίδιο αυτό που είπα και εγώ βάζω τσάντες μέσα και ζώνες και παπούτσια
εντωμεταξύ τα χωράει και με τα κουτιά! τα δικά μου τουλάχιστον που είναι νούμερο 36

Ismini
Διάσημο μέλος
Πάνω από 100 ζευγάρια μόνο τα καλοκαιρινά.
Παρα πολλα!!! Εγω περίπου 6 ζευγάρια μονο!Καλημέρα δεν ειπα ε? Καλημέρα!

aretha
Περιβόητο μέλος
Ασπασία, βαδίζεις ακάθεκτη στον ένδοξο δρόμο που χάραξαν η Ιμέλντα Μάρκος και η Έλενα Τσαουσέσκου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) τα χελωνακια μου ειναι μια χαρα, τα καναρινακια μου καλα.εγω ειμαι καλα(λιγο βραχνιασμενη μεν αλλα καλα)ο καιρος ειναι τελειος τι αλλο θελει κανεις;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μη ξεχνάμε και την κόρη του Αντνάν Κασόγκι.... Ή την κορυφαία όλων αδελφή μου. Αυτή έχει χάσει το μέτρημα...![]()
![]()
Ασπασία, βαδίζεις ακάθεκτη στον ένδοξο δρόμο που χάραξαν η Ιμέλντα Μάρκος και η Έλενα Τσαουσέσκου!!
Πέρα από την πλάκα, έχω κόλλημα, μεγάάάάλο όμως με τα παπούτσια. Το χειμώνα μόνο μπότες και μποτάκια, αλλά το καλοκαίρι του δίνω και καταλαβαίνει. Σαγιονάρες, mule, πέδιλα ψιλοτάκουνα, πέδιλα χαμηλά, αθλητικά δερμάτινα και υφασμάτινα, γόβες (που παίρνω, αλλά δε φοράω ποτέ) κλπ. Αρρώστια!!!
Κι επειδή φυσικά δεν προλαβαίνω να τα φοράω όλα, τα περισσότερα είναι σαν καινούργια, ή εντελώς καινούργια (αφόρετα!). Μια φίλη μου μου λέει ότι αν κάνω garage sale που δυστυχώς δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, θα μαζέψω λεφτά για να σταματήσω τη δουλειά για ένα χρόνο τουλάχιστον.
Εν τω μεταξύ ακόμα και αυτά που δε φοράω λυπάμαι να τα δώσω γιατί όταν τα δίνω μετά από λίγο βλέπω παρόμοια σε βιτρίνες και τα ξαναγοράζω...
Αφήστε που είμαι η μόνη από συγγενείς και φίλες που φοράω 36,5-37, όλες είναι 39+ και δεν έχω που να τα δώσω... Περιμένω να μεγαλώσει λίγο το ποδαράκι της ανηψιάς μου για να "κληρονομήσει" μερικά.
Προς το παρόν φοράει 34
Παιδιά μη με κοροηδεύετε... Άλλη είναι εθισμένοι στο αλκόολ, στα ναρκωτικά, στον τζόγο... Εγώ μόνο στα παπούτσια...

mimikaki
Διάσημο μέλος
έβγαλα και μια σακούλα να δώσω!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβο mimikaki, και του χρόνου!τελείωσα!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
έβγαλα και μια σακούλα να δώσω!!![]()
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή έβγαλα κι εγώ πολλά ρούχα για δώσιμο, εσείς πού τα δίνετε; Υπήρχαν πριν από λίγα χρόνια κάποιοι ειδικοί κάδοι μιας ΜΚΟ που λεγόταν Humana, αλλά δε θυμάμαι να τους έχω δει πουθενά πρόσφατα...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μπράβο mimikaki, και του χρόνου!![]()
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή έβγαλα κι εγώ πολλά ρούχα για δώσιμο, εσείς πού τα δίνετε; Υπήρχαν πριν από λίγα χρόνια κάποιοι ειδικοί κάδοι μιας ΜΚΟ που λεγόταν Humana, αλλά δε θυμάμαι να τους έχω δει πουθενά πρόσφατα...![]()
Ευχαριστώ!
ναι αυτους τους κάδους τους είχα δει και εγώ αλλά είχα παρατηρήσει ότι πετούσαν και σκουπίδια μέσα και μάλλον τους έβγαλαν
εγώ τα δίνω στην μαμά μου και ότι δεν κρατήσει για εκείνη , γιατί έχουμε ίδιο μέγεθος,
τα δίνει σε μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια στην εύβοια που έχουμε εξοχικό..Αλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool