Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιασμίν, για πες μου για την τιμ.. Πόσο χρεώνεται, αν έχει ο ένας σύνδεση κ ο άλλος κάρτα μετράει;:hmm: [/quote]

Τι τραβάμε εμείς οι μανάδες!!!!!!Λοιπόν θα πάρεις κι εσύ μια κάρτα tim αύριο κιόλας την f to 2 και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν να καλείς τον που αριθμό που θέλεις,δεν θυμάμαι ακριβώς τα λεπτά αλλά θα σου πουν:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Αχ άνοιξη και έρωτας και παιδιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τραβάμε εμείς οι μανάδες!!!!!!Λοιπόν θα πάρεις κι εσύ μια κάρτα tim αύριο κιόλας την f to 2 και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν να καλείς τον που αριθμό που θέλεις,δεν θυμάμαι ακριβώς τα λεπτά αλλά θα σου πουν:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Αχ άνοιξη και έρωτας και παιδιά

Ευχαριστώ!
Ναι, άνοιξη χτύπησε και χτύπησε στο κεφάλι...και τί έρωτας..:redface: :rolleyes::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα!! σήμερα θα βγάλω τα καλοκαιρινά!!! το αποφάσισα χθές με την ζέστη!!! έχω αρχίσει ήδη δηλαδή εδώ και 2 ώρες!!:P :P

μετά σειρά έχουν τα χαλιά που τα βλέπω και με έχουν εκνευρίσει:lol: :lol:

Καλημέρα! Καλή δύναμη Μιμίκα... Εγώ που τα έχω βγάλει εδώ και 10 μέρες, έχω αφήσει στη μέση καμμιά 20αρια ζευγάρια παπούτσια που δεν έχω αποφσίσει ακόμα να θα τα κρατήσω ή θα τα δώσω. Βέβαια αν τελικά τα κρατήσω, γιατί κάθε φορά που δίνω παπούτσια μετά τα ψάχνω, δεν έχω που να τα βάλω. Οι ντουλάπες είναι τίγκα, και κάθε φορά που τις ανοίγω μου πέφτουν τσάντες και κουτιά με παπούτσια στο κεφάλι...:( :( :(

ευχαριστώ Άσπα!!!Θα μου χρειαστεί!!!
το ίδιο παθαίνω εγώ με τα ρούχα...τελικά τα δίνω στη μαμά μου ώστε αν το μετανοιώσω τα ξαναπαίρνω πίσω:P :P
τα παπούτσια τα έχεις σε κουτιά??

Καλημέρα σας! Καλή εβδομάδα! Δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου σήμερα. Λυσάξανε και τα γατιά όλο το βράδυ και δεν με αφήσαν να κλείσω μάτι!!! Καλό μας κουράγιο!

τα παπούτσια τα έχεις σε κουτιά??
Ναι, τα περισσότερα. Διατηρούνται σε καλύτερη κατάσταση και είναι πιο εύκολο να τα φυλάξεις

το λεω γιατι έχω πάρει απο το πράκτικερ αυτά που τα κρεμάς μέσα στην ντουλάπα σου και για τα καλοκαιρινά παπούτσια είναι ιδανικό, ξέρεις σανδάλια και σαγιονάρες χωράνε άνετα!
επείσης μια καλή ιδέα είναι αυτό για την αποθήκευση παιχνιδιών που έχει στο ικέα σε διάφορα χρώματα, αλλά πρέπει να έχεις σχετικά ψηλή ντουλάπα.

Συνημμένα

• 018525PktShoeCanvas.jpg
    018525PktShoeCanvas.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 5
  • images.jpg
    images.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 4
  • master-WTM002.jpg
    master-WTM002.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 4
  • master-WCR040.jpg
    master-WCR040.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 5
  • shoe storage bag (small).JPG.jpg
    shoe storage bag (small).JPG.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 5
Αυτό το έχω πάρει στο εξοχικό. Εδώ δε με βολεύει καθόλου γιατί έχω τα άπειρα παπούτσια. Πάνω από 100 ζευγάρια μόνο τα καλοκαιρινά. Έχω μια ντουλάπα με συρτάρια μόνο για παπούτσια και τα υπόλοιπα σε έπιπλο ειδική κατασκευή σε διστάσεις που να χωράει τα παπούτσια με τα κουτιά τους. Αν βάλω αυτές τις κρεμμαστές θήκες θα πρέπει να πετάξω ρούχα...:(

ναι η αληθεια ειναι οτι πιανει χώρο από τα ρούχα...:(
παω να συνεχισω κοριτσια γιατι αρχιζει και ζεσταινει παλι.....

καλημέρα,
εγώ τις τσάντες φέτος για πρώτη χρονιά τις φύλαξα μέσα σε αυτά τα κουτιά αποθήκευσης.....(τα είχα δεί τυχαία στην εκπομπή της Τατιάνας ένα απο τα μεσημέρια που έτυχε να ειμαι σπίτι), και ίσως να κάνω και το ίδιο με τα παπουτσια.....τώρα ειναι τακτοποιημένη η ντουλάπα μου ...!!!!!!

...και φυσικά εννοιείται ότι σε τέτοια κουτιά αποθήκευσης έβαλα και τα ρούχα τα χειμωνιάτικα, αυτά που δεν κρεμιούνται!!!! παιδιά μιλάμε για πολύ εξικονόμηση χώρου!!!!!!

αχ ακόμη με τα καλοκαιρινά ασχολούμαι!!! τα νεύρα μου!! από τα χειμωνιάτικα εντωμεταξύ ούτε τα μισά δεν φόρεσα φέτος!! τι αρρώστια και αυτή!!!
Βάνα αν μιλάς για το ίδιο αυτό που είπα και εγώ βάζω τσάντες μέσα και ζώνες και παπούτσια:up: :up: εντωμεταξύ τα χωράει και με τα κουτιά! τα δικά μου τουλάχιστον που είναι νούμερο 36:P :P

Πάνω από 100 ζευγάρια μόνο τα καλοκαιρινά.
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Παρα πολλα!!! Εγω περίπου 6 ζευγάρια μονο!
Καλημέρα δεν ειπα ε? Καλημέρα!:)

:lol: :lol: :lol: Ασπασία, βαδίζεις ακάθεκτη στον ένδοξο δρόμο που χάραξαν η Ιμέλντα Μάρκος και η Έλενα Τσαουσέσκου!!

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!! εδωσα lower το σαββατο και ξεμπερδεψα!! στο σχολειο ολα χαλαρα για αυριο δεν εχω τιποτα!! η σκυλιτσα μου ειναι μια χαρα. ο γατουλης μου καλα( τα πουλακια γυρω του εχουν μερικα προβληματα:redface: :redface: ) τα χελωνακια μου ειναι μια χαρα, τα καναρινακια μου καλα.εγω ειμαι καλα(λιγο βραχνιασμενη μεν αλλα καλα)ο καιρος ειναι τελειος τι αλλο θελει κανεις;:up: :cool: :cool: :up: :lol:

:lol: :lol: :lol: Ασπασία, βαδίζεις ακάθεκτη στον ένδοξο δρόμο που χάραξαν η Ιμέλντα Μάρκος και η Έλενα Τσαουσέσκου!!
Μη ξεχνάμε και την κόρη του Αντνάν Κασόγκι.... Ή την κορυφαία όλων αδελφή μου. Αυτή έχει χάσει το μέτρημα...:lol:
Πέρα από την πλάκα, έχω κόλλημα, μεγάάάάλο όμως με τα παπούτσια. Το χειμώνα μόνο μπότες και μποτάκια, αλλά το καλοκαίρι του δίνω και καταλαβαίνει. Σαγιονάρες, mule, πέδιλα ψιλοτάκουνα, πέδιλα χαμηλά, αθλητικά δερμάτινα και υφασμάτινα, γόβες (που παίρνω, αλλά δε φοράω ποτέ) κλπ. Αρρώστια!!!
Κι επειδή φυσικά δεν προλαβαίνω να τα φοράω όλα, τα περισσότερα είναι σαν καινούργια, ή εντελώς καινούργια (αφόρετα!). Μια φίλη μου μου λέει ότι αν κάνω garage sale που δυστυχώς δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, θα μαζέψω λεφτά για να σταματήσω τη δουλειά για ένα χρόνο τουλάχιστον.:happy:
Εν τω μεταξύ ακόμα και αυτά που δε φοράω λυπάμαι να τα δώσω γιατί όταν τα δίνω μετά από λίγο βλέπω παρόμοια σε βιτρίνες και τα ξαναγοράζω...:confused: Αφήστε που είμαι η μόνη από συγγενείς και φίλες που φοράω 36,5-37, όλες είναι 39+ και δεν έχω που να τα δώσω... Περιμένω να μεγαλώσει λίγο το ποδαράκι της ανηψιάς μου για να "κληρονομήσει" μερικά. ;) Προς το παρόν φοράει 34:rolleyes:

Παιδιά μη με κοροηδεύετε... Άλλη είναι εθισμένοι στο αλκόολ, στα ναρκωτικά, στον τζόγο... Εγώ μόνο στα παπούτσια...:/:

τελείωσα!!!!!!!!!:up: :up: :up: :up:
έβγαλα και μια σακούλα να δώσω!!:P

τελείωσα!!!!!!!!!:up: :up: :up: :up:
έβγαλα και μια σακούλα να δώσω!!:P
Μπράβο mimikaki, και του χρόνου! ;)
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή έβγαλα κι εγώ πολλά ρούχα για δώσιμο, εσείς πού τα δίνετε; Υπήρχαν πριν από λίγα χρόνια κάποιοι ειδικοί κάδοι μιας ΜΚΟ που λεγόταν Humana, αλλά δε θυμάμαι να τους έχω δει πουθενά πρόσφατα... :hmm:

Μπράβο mimikaki, και του χρόνου! ;)
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή έβγαλα κι εγώ πολλά ρούχα για δώσιμο, εσείς πού τα δίνετε; Υπήρχαν πριν από λίγα χρόνια κάποιοι ειδικοί κάδοι μιας ΜΚΟ που λεγόταν Humana, αλλά δε θυμάμαι να τους έχω δει πουθενά πρόσφατα... :hmm:

Ευχαριστώ!:)
ναι αυτους τους κάδους τους είχα δει και εγώ αλλά είχα παρατηρήσει ότι πετούσαν και σκουπίδια μέσα και μάλλον τους έβγαλαν:down: :down:
εγώ τα δίνω στην μαμά μου και ότι δεν κρατήσει για εκείνη , γιατί έχουμε ίδιο μέγεθος,:P τα δίνει σε μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια στην εύβοια που έχουμε εξοχικό..
Αλλά πιστεύω ότι αν τα δώσεις σε μια εκκλησία αυτοί όλο και κάποιον θα έχουν που τα έχει ανάγκη...:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back