Μη ξεχνάμε και την κόρη του Αντνάν Κασόγκι.... Ή την κορυφαία όλων αδελφή μου. Αυτή έχει χάσει το μέτρημα...
Πέρα από την πλάκα, έχω κόλλημα, μεγάάάάλο όμως με τα παπούτσια. Το χειμώνα μόνο μπότες και μποτάκια, αλλά το καλοκαίρι του δίνω και καταλαβαίνει. Σαγιονάρες, mule, πέδιλα ψιλοτάκουνα, πέδιλα χαμηλά, αθλητικά δερμάτινα και υφασμάτινα, γόβες (που παίρνω, αλλά δε φοράω ποτέ) κλπ. Αρρώστια!!!
Κι επειδή φυσικά δεν προλαβαίνω να τα φοράω όλα, τα περισσότερα είναι σαν καινούργια, ή εντελώς καινούργια (αφόρετα!). Μια φίλη μου μου λέει ότι αν κάνω garage sale που δυστυχώς δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, θα μαζέψω λεφτά για να σταματήσω τη δουλειά για ένα χρόνο τουλάχιστον.
Εν τω μεταξύ ακόμα και αυτά που δε φοράω λυπάμαι να τα δώσω γιατί όταν τα δίνω μετά από λίγο βλέπω παρόμοια σε βιτρίνες και τα ξαναγοράζω...

Αφήστε που είμαι η μόνη από συγγενείς και φίλες που φοράω 36,5-37, όλες είναι 39+ και δεν έχω που να τα δώσω... Περιμένω να μεγαλώσει λίγο το ποδαράκι της ανηψιάς μου για να "κληρονομήσει" μερικά.

Προς το παρόν φοράει 34
Παιδιά μη με κοροηδεύετε... Άλλη είναι εθισμένοι στο αλκόολ, στα ναρκωτικά, στον τζόγο... Εγώ μόνο στα παπούτσια...