μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα!!
(τι ωραια που ειναι να μην εχεις εγνοιες και να παιζεις ολοι μερα!!!!!)δεν ειναι ομως και τοσο καλη μερα για το δασος (πρωιν δασος) στην παρνηθα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλό μεσημέρι,
καλό απόγευμα,
καλό βράδυ
και
Καλό Σαββατοκύριακο
και επίσης
Καλό μήνα
Γιατί δε ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ !!!!

marestros
Δραστήριο μέλος
παει η παρνηθα:cry: :cry: :cry:
μου ελειψε το site αυτες τις μερες!!!!!
παω για διαβασμα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα!
Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα!
Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια!
Μηπως κρυωνει?

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια!
Μηπως κρυωνει?![]()
Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο.
Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ!
ruko
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry:
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη .
ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω
anabou
Διάσημο μέλος
Πέρασα το μάθημα
. Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!!Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει
Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!).![]()
![]()
![]()
![]()
Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται
)
ladycat
Διάσημο μέλος
θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry:
ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω
:kiss: :kiss: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο!
Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα!
aretha
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι!Πέρασα το μάθημα. Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!!
Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι;Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα!
Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!πολυ χαρηκα!!!εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει(
)το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε...
ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι.μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι....

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool