μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 11:40 Η μελινάκι έγραψε: #5.361 29-06-07 11:40 καλημερα!! (τι ωραια που ειναι να μην εχεις εγνοιες και να παιζεις ολοι μερα!!!!!) δεν ειναι ομως και τοσο καλη μερα για το δασος (πρωιν δασος) στην παρνηθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 12:26 Η nefeli έγραψε: #5.362 29-06-07 12:26 καλημερα!η μαλλον θα ηταν αν δεν ειχε καει η μιση ελλαδα χθες.ο μπαμπας μου ειχε παει εκδρομη το φθινοπωρο στην παρνηθα και ειχε δει πολλα ελαφακια που ακομη και αν γλιτωσαν δεν θα εχουν πια σπιτι.καλα οι εμπρηστες φταινε αλλα και το κρατος αν και ξερει τα προβληματα δεν κανει κατι για να γλιτωσει οσα δαση εμειναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 13:24 Η nena έγραψε: #5.363 29-06-07 13:24 Καλό πρωί, καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλό βράδυ και Καλό Σαββατοκύριακο και επίσης Καλό μήνα Γιατί δε ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Η marestros: #5.364 29-06-07 14:15 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει η παρνηθα:cry: :cry: :cry: μου ελειψε το site αυτες τις μερες!!!!! παω για διαβασμα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 17:26 Η sardela έγραψε: #5.365 29-06-07 17:26 Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα! Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:44 Η Κατερίνα έγραψε: #5.366 29-06-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Click για ανάπτυξη... Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο. Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Η ruko έγραψε: #5.367 29-06-07 20:58 Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!! (τι ωραια που ειναι να μην εχεις εγνοιες και να παιζεις ολοι μερα!!!!!) δεν ειναι ομως και τοσο καλη μερα για το δασος (πρωιν δασος) στην παρνηθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 12:26 Η nefeli έγραψε: #5.362 29-06-07 12:26 καλημερα!η μαλλον θα ηταν αν δεν ειχε καει η μιση ελλαδα χθες.ο μπαμπας μου ειχε παει εκδρομη το φθινοπωρο στην παρνηθα και ειχε δει πολλα ελαφακια που ακομη και αν γλιτωσαν δεν θα εχουν πια σπιτι.καλα οι εμπρηστες φταινε αλλα και το κρατος αν και ξερει τα προβληματα δεν κανει κατι για να γλιτωσει οσα δαση εμειναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 13:24 Η nena έγραψε: #5.363 29-06-07 13:24 Καλό πρωί, καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλό βράδυ και Καλό Σαββατοκύριακο και επίσης Καλό μήνα Γιατί δε ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Η marestros: #5.364 29-06-07 14:15 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει η παρνηθα:cry: :cry: :cry: μου ελειψε το site αυτες τις μερες!!!!! παω για διαβασμα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 17:26 Η sardela έγραψε: #5.365 29-06-07 17:26 Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα! Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:44 Η Κατερίνα έγραψε: #5.366 29-06-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Click για ανάπτυξη... Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο. Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Η ruko έγραψε: #5.367 29-06-07 20:58 Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!η μαλλον θα ηταν αν δεν ειχε καει η μιση ελλαδα χθες.ο μπαμπας μου ειχε παει εκδρομη το φθινοπωρο στην παρνηθα και ειχε δει πολλα ελαφακια που ακομη και αν γλιτωσαν δεν θα εχουν πια σπιτι.καλα οι εμπρηστες φταινε αλλα και το κρατος αν και ξερει τα προβληματα δεν κανει κατι για να γλιτωσει οσα δαση εμειναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 13:24 Η nena έγραψε: #5.363 29-06-07 13:24 Καλό πρωί, καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλό βράδυ και Καλό Σαββατοκύριακο και επίσης Καλό μήνα Γιατί δε ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Η marestros: #5.364 29-06-07 14:15 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει η παρνηθα:cry: :cry: :cry: μου ελειψε το site αυτες τις μερες!!!!! παω για διαβασμα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 17:26 Η sardela έγραψε: #5.365 29-06-07 17:26 Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα! Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:44 Η Κατερίνα έγραψε: #5.366 29-06-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Click για ανάπτυξη... Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο. Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Η ruko έγραψε: #5.367 29-06-07 20:58 Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό πρωί, καλό μεσημέρι, καλό απόγευμα, καλό βράδυ και Καλό Σαββατοκύριακο και επίσης Καλό μήνα Γιατί δε ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 14:15 Η marestros: #5.364 29-06-07 14:15 γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει η παρνηθα:cry: :cry: :cry: μου ελειψε το site αυτες τις μερες!!!!! παω για διαβασμα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 17:26 Η sardela έγραψε: #5.365 29-06-07 17:26 Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα! Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:44 Η Κατερίνα έγραψε: #5.366 29-06-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Click για ανάπτυξη... Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο. Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Η ruko έγραψε: #5.367 29-06-07 20:58 Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παει η παρνηθα:cry: :cry: :cry: μου ελειψε το site αυτες τις μερες!!!!! παω για διαβασμα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 17:26 Η sardela έγραψε: #5.365 29-06-07 17:26 Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα! Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:44 Η Κατερίνα έγραψε: #5.366 29-06-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Click για ανάπτυξη... Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο. Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Η ruko έγραψε: #5.367 29-06-07 20:58 Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα! Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:44 Η Κατερίνα έγραψε: #5.366 29-06-07 20:44 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Click για ανάπτυξη... Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο. Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Η ruko έγραψε: #5.367 29-06-07 20:58 Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια! Μηπως κρυωνει? Click για ανάπτυξη... Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο. Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2007 στις 20:58 Η ruko έγραψε: #5.367 29-06-07 20:58 Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η aspasiapef: #5.368 30-06-07 09:39 Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ???? Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2007 στις 10:21 Η giota έγραψε: #5.369 30-06-07 10:21 KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
KAλήμερα περα για περα κι απο μενα Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη . ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 08:57 Η anabou έγραψε: #5.370 01-07-07 08:57 Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη. Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:05 Η μελινάκι έγραψε: #5.371 01-07-07 09:05 καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!! μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:08 Η popi έγραψε: #5.372 01-07-07 09:08 Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:34 Η anabou έγραψε: #5.373 01-07-07 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:49 Η ladycat έγραψε: #5.374 01-07-07 09:49 θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :kiss: :kiss: Αρχική Δημοσίευση από sardela: Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο! Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #5.375 01-07-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Πέρασα το μάθημα . Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!! Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! Αρχική Δημοσίευση από anabou: Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα! Click για ανάπτυξη... Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:14 Η anabou έγραψε: #5.376 01-07-07 10:14 Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 10:23 Η aspasiapef: #5.377 01-07-07 10:23 Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!! Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:47 Η Mariel έγραψε: #5.378 01-07-07 11:47 μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια !!πολυ χαρηκα!!! εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει( )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε... ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι. μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:50 Η aspasiapef: #5.379 01-07-07 11:50 Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 268 269 270 271 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 269 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους? Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2007 στις 11:54 Η anabou έγραψε: #5.380 01-07-07 11:54 Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.