Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:) καλημερα!!:P (τι ωραια που ειναι να μην εχεις εγνοιες και να παιζεις ολοι μερα!!!!!)
δεν ειναι ομως και τοσο καλη μερα για το δασος (πρωιν δασος) στην παρνηθα...:down: :( :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!η μαλλον θα ηταν αν δεν ειχε καει η μιση ελλαδα χθες.ο μπαμπας μου ειχε παει εκδρομη το φθινοπωρο στην παρνηθα και ειχε δει πολλα ελαφακια που ακομη και αν γλιτωσαν δεν θα εχουν πια σπιτι.καλα οι εμπρηστες φταινε αλλα και το κρατος αν και ξερει τα προβληματα δεν κανει κατι για να γλιτωσει οσα δαση εμειναν:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό πρωί,
καλό μεσημέρι,
καλό απόγευμα,
καλό βράδυ
και
Καλό Σαββατοκύριακο
και επίσης
Καλό μήνα
Γιατί δε ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ !!!!:lol: :confused: :lol:

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παει η παρνηθα:cry: :cry: :cry:
μου ελειψε το site αυτες τις μερες!!!!!
παω για διαβασμα:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο!
Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα!
Το μονο που με νευριαζει, ειναι οτι η συνδεση ειναι πολυ αργη και δεν μπορω να μπαινω συχνα!
Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια!
Μηπως κρυωνει?:lol:

Η σαρδελα κοιμαται μεσα στα ντουλαπια!
Μηπως κρυωνει?:lol:

Μάλλον το αντίθετο Ελένη, μάλλον ζεσταίνεται! Τις μέρες με τον καυσωνα τα δικά μου μπαίναν μέσα στην ντουλάπα. ΚΑι το έκαναν γιατί εκεί είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού, όσο κι αν ακούγεται παράλογο.
Κρίμα που δεν χωραω κι εγώ!

Αστειεύεσαι; Σε κάποια φάση που κόπηκε το ρεύμα και δεν είχα ανεμιστήρα πήγα και ταβλαρώθηκα κι εγώ στα πατώματα μαζί με τα δικά μου. Τι άλλο να κάνουμε...:P

Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα με την πρώτη στο MyCat? Που να πάω ν'ανάψω λαμπάδα? Αύριο είναι των Αγίων Αναργύρων, μεγάλη η χάρη τους, γιορτάζει η εκκλησία στην γειτονιά μου. Είναι οι Άγιοι γιατροί των ψυχών και των σωμάτων. Είναι τυχαίο? Δε νομίζω! Με είχαν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου τόσες μέρες από την έλειψη επικοινωνίας μαζί σας και με λυπήθηκαν... Όχι, θα πάω ν'ανάψω κερί, δεν το σηζητάω!!!... Θα κάνω κί ένα τάμα να μην ξανακολλήσει γιατί εγώ αυτό δε θέλω να το ξαναπεράσω. Αρκετές αποχωρήσεις είχαμε, τον τελευταίο καιρό (Βίκυ, Νιάου), χάθηκε και πόσος κόσμος λόγω μη πρόσβασης στο forum τώρα μας έφυγε και η Νερίνα.... ΝΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ????:blink: :blink: :blink: :blink:
Υ.Γ. Θ'ανάψω μια λαμπάδα για να γυρίσει και η Νερίνα....:cry: :cry: :cry:

KAλήμερα περα για περα κι απο μενα
Μετα απο μοια θερμικη εξαντληση που την επαθα κι αυτη με τις ζεστες και με την κουταμαρα μου να καθαρισω το εξοχικο εν μεσω καυσωνα την περασμενη Κυριακη .
ειμαι εδω κι ας μην μιλω Σας εκτιμω και σας αγαπω

Καλημέρα! Το myCat περνάει κρίση ή μου φαίνεται; Επιτέλους κατάφερα να βρω άκρη με το ίντερνετ και με το myCat γιατί είχα φάει μεγάλη φρίκη.

Πέρασα το μάθημα :up:. Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!!

Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα!

καλημερα! νωρις-νωρις σημερα!!:P μαλλον θα παμε λαρισα σημερα ελπιζω να μην εχει καυσωνα εκει:cool:

:) :) :) :) :) Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται:blink: )

:) :) :) :) :) Μπάβο κορίτσι μου,καλή σταδιοδρομία(αυτό εύχονται:blink: )
Ευχαριστώ! Νομίζω πως ναι, αυτό εύχονται (αλλά από άνθρωπο που ως παρανυφάκι έχει πει σε παντρεμένο άνθρωπο 50 χρονών επίσης σε ανταπόδοση ευχής "και στα δικά σου" μην περιμένεις και πολλά!).

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: θελω να σε δειρω :cry: :cry: :cry: :redface: :redface: :redface: ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω :( :( :( :rolleyes: :rolleyes: :blink: :kiss: :kiss:
Καλησπερα και απο την ομορφη και δροσερη Χιο!
Εδω δεν εχει καθολου ζεστη. Στο σπιτι κοιμομαστεα ανετα με τον ανεμιστηρα!

Πέρασα το μάθημα :up:. Αχ Νερίνα που είσαι να το ακούσεις; Οπότε με τα μαθήματα ξεμπέρδεψα, τον σεπτέμβρη δίνω και την διπλωματική και αντίο πολυτεχνείο. Επιτέλους!!!!
Συγχαρητήρια!! Και σ' ανώτερα εύχομαι! :)
Επίσης η γατοοικογένειά μου μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Αλλά για τον Τζιντζερίνι θα φλυαρίσω σε δικό του θέμα!
Τι καλά νέα είναι αυτά;;;; Ο Σάκης απέκτησε αδερφάκι; :up: Λεπτομέρειες, λεπτομέρειες!

Περισσότερες λεπτομέριες για τον μικρό εδώ!

Μπράβο Αναστασία!!! Και για το μάθημα και για το νέο σου γατοπαιδάκι!!!:up: :up: :up: Όσο για το "Και στα δικά σου" που είχες πει είναι πταίσμα. Υπάρχουν και χειρότερα! Είχαμε πάει με τους γονείς μου στο γάμο της κόρης μιας γειτόνισσας όταν ήμουν μικρή και όταν πήγαμε να χαιρετήσουμε εγώ είχα ευχηθεί "Και του χρόνου"!!!!:blink: :confused: :rolleyes: :lol:

μπραβο βρε Αναστασια,συγχαρητηρια:up: :up: !!πολυ χαρηκα!!!

εμενα με ξυπνησε νωρις σημερα ο μικρος γιατι καταφερε να ξεβιδωσει(:blink: )το καπακι απο το κλουβι με το χαμστερακι...παλι καλα που το ειδα εγκαιρως!!!απορω πως τα καταφερε...:confused: ψαχνιντας βρηκα οτι οι maine coon μπορουν να χρησιμοποιουν το πελμα τους σαν "κουταλακι" διπλωνοντας το και κανοντας διαφορες κινησεις ετσι.

μακαρι να κανονιζαμε και για κανα καφεδακι....:P

Σαν να μαζευτήκαμε... Βλέπω αυτή τη στιγμή 10 άτομα μαζεμένα στο forum! Όσες φορές είχα καταφέρει να μπω τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πάνω από 2-3 τη φορά.Λέτε να έφτιαξε επιτέλους?
Νερίνα αν διαβάζεις μας λείπεις!!!!:( :( :(

:up:Εμένα πάντως από χτες που κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ με το ίντερνετ (να'ναι καλά ο υπάλληλος της forthnet που με εξυπηρέτησε) δεν έχω κανένα πρόβλημα (να χτυπήσω ξύλο). Ελπίζω να ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back