μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω εχω ακομη μεχρι να εοιστρεψω στο σχολειο
φετος δε θα εχω και αγγλικα, φροντιστηριο δεν θα παω yes yes yes!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;;
Ismini
Διάσημο μέλος
To αντίθετο από το Σιβα που το έκανε όταν είμαστε μπροστά!20 ημέρες τώρα που είμαι στο σπίτι, ο Χουζούρης δεν είχε κάνει πιπί εκτός αμμολεκάνης. Σήμερα το πρωί επέστρεψα στην δουλειά... Τσουπ ξανακατούρησε!
Τελικά καταλήξαμε ότι τον ενοχλεί που φεύγω από το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί να κάνω όμως;;;;

Δεν ξέρω τι να κάνεις, αλλά τουλάχιστον λύθηκε το μυστήριο!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημερα ξυπνησα με ποιο αγωνιστικο πνευμα επαγγελματικα. Απλα ειναι δυσκολοι καιροι για τα φροντιστηρια. Κι ενταξει ο Γιαννης εχει 40 χρονια ενσημα, αλλα λυπαμαι τους νεους (το φροντιστηριο που λεω δεν ειναι καινουριο, απλα μετακομιζει διπλα μας)
Μελινακι γιατι δεν θα πας αγγλικα πουλακι μου;;; Εμενα επρεπε να εχεις καθηγητρια....

Τουλαχιστον μας αγαπανε οι μαθητες μας 

Περασα ολο το πρωι τσακωνομενη με ενα μπουτι γιδας. Μας το δωσαμε αλλα επρεπε να το κοψω.... Τα καταφερα μετα απο πολυυυυυυυυυυ ωρα και το φαγητο περιεργως ειναι καλο... (ανησυχω...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ζητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία.
Γεωργία, μπορείς να πείς στον dj αν τον ξέρεις,να βάλει ώραια slow 80's...
ladycat
Διάσημο μέλος
καλε ελληνικα η ξενα θελεις για να δω την δισκοσιντοθηκη μου κ εαν θες πες μου νεα η παλιαΖητάω τη συμβολή σας στο να φτιάξω μια playlist με ωραία slow τραγούδια για το γάμο μου (ξέρω σας έπρηξα κι εσάς, αλλά είμαι πολύ αγχωμένη). Περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία.
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Εγω δεν ειχα κανει καμια λιστα. Υποτιθεται ειχε εμειρια ο dj... Ο αθεοφοβος εβαλε pink floyd. Πολυ σημαντικο κομματι αυτο.... Μπραβο που το προγραμματιζεις![]()

Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά πρέπει να είσαι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα που είχε pink floyd στο γάμο της!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

φαντασου να τα εβαζαν αυτα στο γαμο μου που εχω σοι απο χωριο κι εχει συνηθισει τα πολυ παραδοσιακα τραγουδια
catlover,ενα πολυαγαπημενο μου κομματι ειναι το "Contigo y sin ti" της Chinoa,καθε φορα που το ακουω κολλαω

χριστινα
Διάσημο μέλος
Εμενα μου αρεσει πολυ και το can't help falling in love with u του elvis
Μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ποναω!!! Καθομαι και κλαιω τωρα... Με εχει πιασει μια τεραστια καταθλιψη τωρα...![]()
τι έπαθες λακτούλα???γιατί κλαίς???

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα...
Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βασικα κολλησα με ενα θεματακι...Ερωτικης φυσης αλλα με εχει πιασει τωρα...
Πρεπει να μαζεψω τις δυναμεις μου αλλα δεν μπορω, καλυτερα να ξεσπασω τωρα που ειμαι μονη στο σπιτι...
Αχ αυτοί οι άντρες!!! στην αρχή μας κάνουν τους δύσκολους και μετά δεν μας αφήνουν σε ησυχία!!!

Μην κλαίς όμως γλυκιά μου...σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην ηλικία σου έτσι έκανα

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μερικές φορές τα "ζηλεύω" αυτά τα κλάμματα, όχι ότι εσένα πρέπει να σε παρηγορήσει τώρα αυτό....![]()
Ελεγα οτι δεν θα κλαψω, οτι αντεχω, αλλα....
Α ρε Γιαννη τι μας εκανες....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool